eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Entré Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Entré Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Pool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gym Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Festvåning Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Festvåning
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Festvåning Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Festvåning Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restaurang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gästrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gästrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gästrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gästrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gästrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gästrum
Område: Wanchai Antal rum: 363
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 2606 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,4
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (2606)
Sortera efter:
Eva A. Reste med partner Sweden, den 1 juni 2014
Centralt läge nära till metro

Läget, rent och snyggt på hotellet
9,3
Trevlig personal, trivsamt rum, rent och snyggt på rummet.
Cidney L. Affärsresenär Sweden, den 8 april 2014
Jag blev väldigt besviken på hotellets standard

Bra läge, fick en uppgradering pga buller från barerna på gatan, nära till tunnelbanan
5,7
Jag blev väldigt besviken på hotellets standard och det var väldigt buller och oväsen på gatorna särskilt när många barer ligger intill. Däremot fick jag en uppgradering så personalen var rätt så tillmötesgående. Bra läge och bra kommunikation.
Mikael A. Familj med småbarn Sweden, den 11 januari 2013
Inget för barnfamiljer, annars ok.

Läget.
6,3
boka helgvistelse i god tid,risk för höga priser annars. dålig wifi.
Tips: finns en utmärkt krog med pekinganka som specialitet precis runt hörnet(på skylten står det något i stil med" chinese american").
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 16 oktober 2012
Bra läge

Bra läge och trevlig personal
7,7
Valde detta hotell pga sitt läge. Har varit här tidigare och är helt nöjd med hotellet.
Robert S. Reste med partner Sweden, den 25 februari 2012
Modernt och rymligt rum med utmärkt läge

Centralt läge och prisvärt
8
hotellet lokaliserat centralt på hongkongön med närhet till affärer, resauranger och sevärdheter. gångavstånd till star ferry-färjeläge för resa till kowloon. hotellrummet hade god standard och sängkomfort samt fräscht badrum med glasvägg. personalen var vänlig och hjälpsam, men med begränsade engelska språkkunskaper. smidig shutttle-buss utan kostnad från hongkong central station när man anlände från flygplatsen med mtr air-train.
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 14 februari 2012
Bra läge men slitet rum

Bra läge på detta hotell. Bra frukost
6,7
Bodde två nätter på detta hotell. Rummet var dessvärre inte i särskilt bra skick. Såg ut att finnas en hel del fuktskador från/i badrummet. Detta rum i stort behov av att renoveras!
Lars G. Affärsresenär Sweden, den 6 december 2011
Bra hotel med bra läge

Centralt beläget
7,3
Bra hotel med bra läge i Wanchai. Vi valde hotellet för att ha nära till våra mötesplatser under dessa dagarna. Helt ok standard med ganska nyrenoverad reception. Rummen helt ok.
Silva D. Reste med partner Macau, den 23 november 2014
comfortable, clean,

nice room
7,7
Peter H. Ensamresenär Australia, den 18 november 2014
Best in Hong Kong

Staff / Location / cleanliness
9,3
I have stayed at this hotel many time but this last trip blow me away. I get very sick one night and need to go to hospital and the front counter staff went out of their was to make sure that I got a taxi to the closest hospital and when I return asked how I was, this was 8 hours later and changed shift. This is the first time that I have been treat like this by a hotel and would recommend for anyone to say with this chain of hotels
Patrick S. Affärsresenär Germany, den 11 november 2014
Great location but a bit run down

Location, Location, Location
6,3
Great location and value for money but not really suitable for a business trip. The room was quite old and small - almost impossible to squeeze on the chair between the bed and the desk for working. Due to the old windows the road noise was very present. Will probably look for another option next time.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - EntréEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - EntréEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestaurangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GymEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - FestvåningEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - FestvåningEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - FestvåningEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - FestvåningEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestaurangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestaurangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestaurangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestaurangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GästrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GästrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GästrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GästrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GästrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GästrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - GästrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BadrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - MötesrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Mötesrum

Kundrecensioner - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hong Kong

AS-AGWEB-3A06