eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Estrela Do Mar Beach Resort

Near Babreshwar Temple, Khobra Vaddo Calangute Bardez, Baga, Norra Goa, Indien 403516 (Visa karta)

Boka nu!

Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Pub/lounge Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Restaurang Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Restaurang Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Restaurang Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Restaurang Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Pool Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Pool Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Pool Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Pool Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Hotellet från utsidan Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum
Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Hotellet från utsidan Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Hotellet från utsidan Estrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum
Område: Baga Antal rum: 175

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,5

från 202 recensioner

Valuta för pengarna
6,3
Läge
7,9
Personal
6,1
Hotellets Skick/Renlighet
6,2
Bekvämligheter på rummet
6,2
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (202)
Sortera efter:
Hakan H. Familj med småbarn Sweden, den 29 februari 2012
Bra hotell med bra läge.

Läget är kanon, sängarna underbara.
5
Fint läge, trevlig personal dock luktade rummen jättemycket mögel och frukosten var kass.
Monica L. Gruppresenär Sweden, den 18 januari 2012
Utmärkt läge men låg standard

Läget var jättebra och personalen var trevlig
7
Läget var perfekt, relativt lugnt vid stranden trots att man har nära till Calangutes shopping. Rummen låg nära stranden och restaurangen där. Bra mat. Rummen var enkla och mycket lyhörda, nästan som att bo i tält, fast med ac, dusch och toalett. Charmigt, lugnt och avkopplande ställe.
Jan N. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2011
Bra läge med gångavstånd till Baga och Calangute

Bra läge nära stranden
8,3
Ett trevligt Hotell där rummen vid poolen är de bästa, undvik rummen på baksidan. Personalen är genomgående trevliga. Kanske lite rörigt vid frukosten men man lär sig efter någon dag.
Restaurangtips: När ni tröttnat på den Indiska maten, prova Hotellrestaurangens Pepparbiff. Gudomlig!!!
Maria W. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2011
Enelt hotell med centralt läge

Mysig innergård för frukost och middag. perfekt läge mitt i Delhi
8,3
Trevlig personal, enkla men rena rum. God mat på mysig innergård. Bra service och hjälp med sightseeing.
Tina S. Gruppresenär Sweden, den 9 februari 2011
Värdelöst Hotell!

inget!
3
En stor besvikelse! Dåligt bemötande i receptionen och otroligt otilltalande rum för att ligga i den för Indien relativt höga prisklassen, utsikten var en soptipp... Killarna som jobbade i hotellets "Beach shack" var vidriga och påflugna. Frukosten var inte heller så kul...
Gunilla A. Ensamresenär Sweden, den 13 maj 2010
Min vistelse

Trevlig personal
7,3
Anders J. Familj med äldre barn Sweden, den 6 november 2009
2 veckor på Estrela do mar

Serveringspersonalen
3,3
Dr A. Familj med småbarn India, den 3 december 2014
Best location for a beautiful vacation with family

Location just walking distance from the beach , Ambience & Hospitality.
9
Our family really enjoyed the stay... Was too easy to access the beach & njoy the sea whenever we wanted.Children & even the elders enjoyed the beach restaurant. The food also was good with different kind of music & instrumentals daily. We also had the pleasure to meet the entrepreneur Mr.Angad Singh. Warm regards to him & the staff of Estrelo do mar... Will definitely like to visit Goa & stay at the same resort again....
Hari V. Reste med partner India, den 24 november 2014
Stay at Estrelodar 2014

1.Location 2.Swiss cottages as long as its on the reception side.3 hiring vehicles is easy and available just outside 4.Baga beach is near.
7,3
I had stayed for 2 days in Swiss cottage in the resort. location is very good just near the beach. Any swiss cottage rooms in the number 210-230 is good as the other rooms are on the way to the first the beach.Hence there will always be a slight disturbance at times. Hiring vehicles facility is good as they are available just outside by third party's. Baga beach is nearby hence we can reach there anytime in 5 mins or we can go the beach of the resort. We get water sports facilities in the beach front. cons Beach restaurant is not that clean sort of OK. Suggestion. If you are planning to come here go for Swiss cottages.It would be a new experience.
Najib H. Gruppresenär Lebanon, den 5 november 2014
Good location

Location
7,3
Good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Estrela Do Mar Beach Resort Norra GoaEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - GästrumEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - GästrumEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - GästrumEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - GästrumEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - GästrumEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Pub/loungeEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - RestaurangEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - RestaurangEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - RestaurangEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - RestaurangEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - PoolEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - PoolEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - PoolEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - PoolEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Hotellet från utsidanEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - GästrumEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - GästrumEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Hotellet från utsidanEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Hotellet från utsidanEstrela Do Mar Beach Resort Norra Goa - Gästrum


AS-AGWEB-3B04