Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Euro Hotel Queens

122 Church Road, Croydon, London, Storbritannien SE19 2UG

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Över medel

5,5

baserat på 268 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,3
Läge
5,8
Personal
5,9
Hotellets Skick/Renlighet
5,6
Bekvämligheter på rummet
5,3
Mat/Middag
4,4
Alla omdömen (268)
Sortera efter:
Stig H. Reste med partner Sweden, den 14 december 2014
Transferturist

Billigt, ganska centralt, kort vistelse= OK!
7,3
Det är lite slitet och sunkigt, men ok för pengarna.
Anmäl det här omdömet
Sebastian F. Affärsresenär Sweden, den 11 juni 2014
Katastrof.

Att jag bara var där i två nätter..
2
Anmäl det här omdömet
Eva H. Familj med äldre barn Sweden, den 4 juli 2013
svårt att hitta till hotellet

inget,tyvärr
3
våra rum var placerade längst ner massor av trappor gångar hit och dit .Ett av våra rum hade fönstret igenmurat ,det var som att bo i en grotta
Anmäl det här omdömet
Hiroshi O. Familj med äldre barn Japan, den 9 maj 2013
dålig hotel

bra säng och nära till historiska saker
4
dålig upplevelse eftersom air konditionering fungerade inte , dush och lapan fungerade inte och det är också trasig handtag på toalett dörren!
Anmäl det här omdömet
Eva B. Reste med partner Sweden, den 14 april 2013
Ta inte detta hotell,Frukosten får man äta ute,

Billigt,bra pubar,förortsmiljö
2,3
Vi bokade för 3nätter men det blev 2.Frukosten var Flingor och mjölk 2 rostade skivor vitt bröd,utan pålägg,Vi gick ut och åt frukosten,detta hotell ska klassas ner till vandrarhem. Vi åker inte till detta hotell igen!tyvärr!!
Anmäl det här omdömet
Sabine J. Reste med partner Sweden, den 18 mars 2013
Budgethotell långt från centrum

Tyst, lugnt område, nära till en stor matvarubutik.
2,7
Hotellet är inte 3-stjärnigt, små rum som är dåligt städade. Detta är ett budgethotell långt från centrum. Själva Croydon är ganska mysigt att gå omkring i om man tröttnar på Londons hektiska liv.
Anmäl det här omdömet
Lloyd G. Familj med småbarn United Kingdom, den 25 december 2015
need for improvement

location ; catering; gardening
5,7
Anmäl det här omdömet
Stephen B. Ensamresenär United Kingdom, den 15 december 2015
GREAT HOTEL FOR THE PRICE

LOCATION, 5 minutes from trainstation to central london CARPARK, and Staff
10
Brilliant, i dont have a single complaint, its a 5 minute walk to gypsy hill train station and from there you can get a train to Victoria or London bridge, the rooms are cleaned daily, and the staff are friendly, for the money i dont think you cn find better for a trip to London, i stayed for 10 days, and i will defo stay again..
Anmäl det här omdömet
Emma V. Reste med partner United Kingdom, den 6 november 2015
It was alright.

The location, the staff were quite friendly.
5,7
We stayed for one night and that was enough. Our room had everything we needed (we did NOT opt for shared facilities). The shower was good. At first we couldn't even find our room as there was a mistake with the room signage. Then the route to our to our room was weird, as the higher numbered rooms where at lower levels. Luckily where our room was, was cleaner and more looked after than the corridors we had walked through on our way there. Also, there were some areas of the lower levels where we could smell cigarette smoke so I would request and non smoking room!
Anmäl det här omdömet
Mariano B. Reste med partner United States of America, den 29 oktober 2015
Very dated
3
Terrible place, staff is very nice and polite but the hotel is in disrepair and in need of updating, rooms are old and creaky, very noisy due to thin walls. We got a room right next to a construction site that began banging around 8 am. Also, our last day there we had no hot water to shower with, and it did not return the rest of the day. I did not enjoy that cold shower I took. Look elsewhere.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Euro Hotel Queens LondonEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - Hotellet från utsidanEuro Hotel Queens London - Hotellet från utsidanEuro Hotel Queens London - LobbyEuro Hotel Queens London - MötesrumEuro Hotel Queens London - MötesrumEuro Hotel Queens London - Pub/loungeEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - Hotellet från utsidanEuro Hotel Queens London - Hotellet från utsidanEuro Hotel Queens London - LobbyEuro Hotel Queens London - LobbyEuro Hotel Queens London - FritidsfaciliteterEuro Hotel Queens London - FritidsfaciliteterEuro Hotel Queens London - RestaurangEuro Hotel Queens London - Hotellet från insidanEuro Hotel Queens London - RestaurangEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - GästrumEuro Hotel Queens London - Hotellet från insidanEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - Hotellet från insidanEuro Hotel Queens London - Business CenterEuro Hotel Queens London - FaciliteterEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - FaciliteterEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - FaciliteterEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - BadrumEuro Hotel Queens London - LobbyEuro Hotel Queens London - FaciliteterEuro Hotel Queens London - Faciliteter


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03