Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Eurostars Berlin

Friedrichstr. 99, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Eurostars Berlin
Eurostars Berlin Berlin - Gästrum Eurostars Berlin Berlin - Svit Eurostars Berlin Berlin - Omgivningar Eurostars Berlin Berlin - Pool Eurostars Berlin Berlin - Pool Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Reception Eurostars Berlin Berlin - Restaurang Eurostars Berlin Berlin - Restaurang Eurostars Berlin Berlin - Gästrum Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan
Eurostars Berlin Berlin - Reception Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från insidan Eurostars Berlin Berlin - Lobby Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Mötesrum Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Gästrum Eurostars Berlin Berlin - Pool Eurostars Berlin Berlin - Pool Eurostars Berlin Berlin - Pool Eurostars Berlin Berlin - Gym Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan
Område: Mitte Antal rum: 221
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 107
omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
9,3
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (107)
Sortera efter:
Lisa V. Gruppresenär Sweden, den 2 november 2014
All good

Rummen, frukosten, läget
8,3
Nära tågstation freidrichstrasse. Min uppfattning är att det ligger i mitten av allt man vill se, lika långt till det mesta. Ca 10 min till Brandenburg och 10 min till check point Charlie och ca 10-15 min till Alexanderplatz och även ungefär samma till biten av muren på norra sidan. Hotellet var i stora hela rent och snyggt men är man pedant så ser man dammet. Inget vi klagade på så helt ok. God och stor frukost med live pianist. Baren helt ok, de gör efter listor och recept men de blev bra. Väldigt tysk och stel och på gränsen till barsk service i receptionen från vissa håll men super trevliga från andra håll. Har redan rekommenderat detta hotell till den absolut kräsnaste jag vet och kommer nog åka tillbaka dit!
Anmäl det här omdömet
Lisa V. Gruppresenär Sweden, den 2 november 2014
Rent och Modernt

Modernt, rent och bra service
8,3
jätte trevlig, fanns mycket att och stort utbyte av resturanger
Anmäl det här omdömet
Lisa V. Gruppresenär Sweden, den 2 november 2014
Första men inte sista gången i Berlin

Läget, standarden och personalen
9,3
Allt var till belåtenhet, läget var det bästa.
Anmäl det här omdömet
Madeleine L. Ensamresenär Sweden, den 25 juli 2014
Eurostars Berlin

Rummet, frukostbuffén och servicen.
8
Jag tyckte läget var ganska bra men gillade inte att hotellet låg i en mörk gränd.
Anmäl det här omdömet
Malin R. Gruppresenär Sweden, den 4 augusti 2013
X

Hotellets placering, aircondition på rummet, möjlighet till att spela musik i badrummet
9
Anmäl det här omdömet
Lars H. Reste med partner Sweden, den 23 juni 2013
Centralt läge mitt i Berlin.

Läget, Personalen, Renligheten.
8
Ett hotell i 4-stjärneklassen, ej värt den 5:e. Lite svårt att hitta hotellet, ligger på en bakgata. Annars en trevlig vistelse på detta centrala hotell.
Anmäl det här omdömet
Lars H. Ensamresenär Sweden, den 23 juni 2013
Centralt och tyst läge i Mitte

Rent, frächt hotell
7,7
Hotellet ligger centralt och nära till olika typer av transportmedel. Trevlig och hjälpsam personal. Ingår inte frukost i hotellpriset så köp inte till det på hotellet utan gå istället till något närliggande cafe ,då hotellfrukosten inte var värt priset. Annars var hotellet till full belåtenhet.
Anmäl det här omdömet
Malcolm M. Reste med partner Australia, den 30 juli 2015
Good location

Location, comfortable, quiet
7,7
We enjoyed our stay at Eurostars. We did not have breakfast as it was expensive - instead we visited a supermarket located in the station immediately opposite and made our own in our room. There was also a bakery just around the corner. Were able to leave our bags the day we checked out until late in the day which was convenient. We took the bus from Tegal Airport on arrival and the Hotel was easy to walk to from the bus stop - so convenient for coming and going to the airport.
Anmäl det här omdömet
Kanyanatt K. Gruppresenär Thailand, den 8 juli 2015
Great location, good service

Great location, great service, big room
9,7
The service was great as we reached hotel very late at night and the staff still served very well include some information in Berlin.
Anmäl det här omdömet
Sek Y. Affärsresenär Malaysia, den 9 mars 2015
Location and comfortable

Location and comfortable room and hotel
8,7
Nice location just 3 mins walk to train station. Shopping district is just within walking distance Wifi is strong also
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Eurostars Berlin BerlinEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - SvitEurostars Berlin Berlin - OmgivningarEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - ReceptionEurostars Berlin Berlin - RestaurangEurostars Berlin Berlin - RestaurangEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - ReceptionEurostars Berlin Berlin - Hotellet från insidanEurostars Berlin Berlin - LobbyEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - MötesrumEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - GymEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - MötesrumEurostars Berlin Berlin - GymEurostars Berlin Berlin - ReceptionEurostars Berlin Berlin - MötesrumEurostars Berlin Berlin - Sport och fritidsaktiviteterEurostars Berlin Berlin - ReceptionEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - MötesrumEurostars Berlin Berlin - BadrumEurostars Berlin Berlin - MötesrumEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - RestaurangEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - Hotellet från insidanEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - GymEurostars Berlin Berlin - LobbyEurostars Berlin Berlin - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06