eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Eurostars Berlin

Friedrichstr. 99, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Eurostars Berlin
Eurostars Berlin Berlin - Entré Eurostars Berlin Berlin - Lobby Eurostars Berlin Berlin - Gästrum Eurostars Berlin Berlin - Svit Eurostars Berlin Berlin - Omgivningar Eurostars Berlin Berlin - Pool Eurostars Berlin Berlin - Pool Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Reception Eurostars Berlin Berlin - Restaurang Eurostars Berlin Berlin - Restaurang Eurostars Berlin Berlin - Badrum Eurostars Berlin Berlin - Gästrum Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan
Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Eurostars Berlin Berlin - Reception Eurostars Berlin Berlin - Hotellet från insidan Eurostars Berlin Berlin - Lobby Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Mötesrum Eurostars Berlin Berlin - Pub/lounge Eurostars Berlin Berlin - Gästrum
Område: Mitte Antal rum: 221
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 92 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,2
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (92)
Sortera efter:
Lisa V. Gruppresenär Sweden, den 2 november 2014
All good

Rummen, frukosten, läget
8,3
Nära tågstation freidrichstrasse. Min uppfattning är att det ligger i mitten av allt man vill se, lika långt till det mesta. Ca 10 min till Brandenburg och 10 min till check point Charlie och ca 10-15 min till Alexanderplatz och även ungefär samma till biten av muren på norra sidan. Hotellet var i stora hela rent och snyggt men är man pedant så ser man dammet. Inget vi klagade på så helt ok. God och stor frukost med live pianist. Baren helt ok, de gör efter listor och recept men de blev bra. Väldigt tysk och stel och på gränsen till barsk service i receptionen från vissa håll men super trevliga från andra håll. Har redan rekommenderat detta hotell till den absolut kräsnaste jag vet och kommer nog åka tillbaka dit!
Lisa V. Gruppresenär Sweden, den 2 november 2014
Rent och Modernt

Modernt, rent och bra service
8,3
jätte trevlig, fanns mycket att och stort utbyte av resturanger
Lisa V. Gruppresenär Sweden, den 2 november 2014
Första men inte sista gången i Berlin

Läget, standarden och personalen
9,3
Allt var till belåtenhet, läget var det bästa.
Madeleine L. Ensamresenär Sweden, den 25 juli 2014
Eurostars Berlin

Rummet, frukostbuffén och servicen.
8
Jag tyckte läget var ganska bra men gillade inte att hotellet låg i en mörk gränd.
Malin R. Gruppresenär Sweden, den 4 augusti 2013
X

Hotellets placering, aircondition på rummet, möjlighet till att spela musik i badrummet
9
Lars H. Ensamresenär Sweden, den 23 juni 2013
Centralt och tyst läge i Mitte

Rent, frächt hotell
7,7
Hotellet ligger centralt och nära till olika typer av transportmedel. Trevlig och hjälpsam personal. Ingår inte frukost i hotellpriset så köp inte till det på hotellet utan gå istället till något närliggande cafe ,då hotellfrukosten inte var värt priset. Annars var hotellet till full belåtenhet.
Lars H. Reste med partner Sweden, den 23 juni 2013
Centralt läge mitt i Berlin.

Läget, Personalen, Renligheten.
8
Ett hotell i 4-stjärneklassen, ej värt den 5:e. Lite svårt att hitta hotellet, ligger på en bakgata. Annars en trevlig vistelse på detta centrala hotell.
Franchette C. Reste med partner Philippines, den 1 november 2014
very good hotel in Berlin + central location

very nice hotel, centrally located at Freidrichstragen and the hotel staff were very polite
9,7
Susanne G. Reste med partner Australia, den 4 september 2014
Friendly staff, modern big room

Clean big rooms, staff spoke English, close to train station
9,7
We stayed for 3 nights, was clean big room, great bathroom, close to shops and restaurants, hop on hop off bus goes near hotel. Staff spoke good English and were helpful, no English on tv except news
Dk. R. Ensamresenär Brunei Darussalam, den 25 juli 2014
Great location

location, clean, affordable
7,3
Hotel was at a good location: shops, restaurants, train station. I was there for 7 nights and had free breakfast in which i think can make more improvement in this area. I got bored eating the breakfast as it was the same food everyday (different types of eggs not just scrambled, pancakes, waffles, a working toaster). I did however loved the coffee machines, that helped every morning. I also liked the wooden flooring of the room (reason i chose this hotel in the first place) but i didn't understand the air conditioning…it was mostly hot in the room especially at night. Good thing the window was not locked. But overall, a great hotel to stay with its good location and value for money.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Eurostars Berlin BerlinEurostars Berlin Berlin - EntréEurostars Berlin Berlin - LobbyEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - SvitEurostars Berlin Berlin - OmgivningarEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - ReceptionEurostars Berlin Berlin - RestaurangEurostars Berlin Berlin - RestaurangEurostars Berlin Berlin - BadrumEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidanEurostars Berlin Berlin - ReceptionEurostars Berlin Berlin - Hotellet från insidanEurostars Berlin Berlin - LobbyEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - MötesrumEurostars Berlin Berlin - Pub/loungeEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - GästrumEurostars Berlin Berlin - BadrumEurostars Berlin Berlin - BadrumEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - PoolEurostars Berlin Berlin - GymEurostars Berlin Berlin - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B03