eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Evergreen Laurel Hotel

53 Persiaran Gurney,, Gurney Drive, Penang, Malaysia 10250 (Visa på karta)

Boka nu!

Evergreen Laurel Hotel Penang - Utsikt Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Mötesrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Omgivningar Evergreen Laurel Hotel Penang - Badrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Restaurang Evergreen Laurel Hotel Penang - Restaurang Evergreen Laurel Hotel Penang - Pool
Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gym Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Entré Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Utsikt Evergreen Laurel Hotel Penang - Lobby Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Festvåning
Område: Gurney Drive Antal rum: 368
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 4535 omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,3
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (4535)
Sortera efter:
Robert R. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2013
Riktigt lyxhotell med underbart rum med havsutsikt

Hög standard, utsikten från rumet, läget
9,3
Ett underbart hotell med hög standard och nära till shopping, restauranger
Britt W. Reste med partner den 5 mars 2012
Mycket fint hotell

Stora fina rum. Rent o fint. Trevlig personal
10
Hotellet ligger vid strandpromenaden. Man kan inte bada dar. Man fick en fantastisk frukost. Personalen var mycket tjanstvillig. Vi kan varmt rekommendera hotellet.
Nils L. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2011
Fint hotell

Bra läge, fina faciliteter, trevligt bemötande
8,3
Fint hotell! Hotellet ligger fint vid strandpromenaden, med lagom promenadavstånd till bl a gallerian Gurney plaza. Hotellets personal var väldigt hjälpsam. Faciliteterna var bra. Lugnt och skönt på terassen där poolen är belägen. Dock dyrt på restaurangen.
Lena A. Reste med partner Sweden, den 21 december 2010
Trevligt och fint hotel.

God kunskap i engelska hos en del av personalen.
7,3
Vädret ostabilt och regnigt i december.Poolen fin men i skugga efter 14-tiden. Läget vid strande är fint men var medveten om att det inte går att sola eller bada. Rummen fina och välstädade med mycket bra servicenivå och vänlig personal. Mycket andra höghushotel i närheten. Få lokala matställe i närheten.
Fredrik A. Familj med småbarn Sweden, den 25 oktober 2010
Allting bara possitivt!

Rent och stort rum och en utmärkt service. Många fina restauranger i området. Poolområdet passade utmärkt för våra små barn.
9,7
fick från början ett mycket bra bemötande och fick ett mycket stort och trevligt rum. rummet var dessutom mycket rent och innehöll det mesta vi behövde. personalen på hotellet hjälpte oss med mycket tips på servärdheter och åkte till och med och köpte bussbiljetter till oss utan att för den delen kräver något i gengäld. spa anläggningen håller hög klass och poolområdet var riktigt bra och passade bra för både stora och små. att det fanns ett lekrum var possitivt men det fanns inte så mycket att göra där. läget är ju en bit ifrån stadskärnan kostar ung. för taxi och tar ung. 15 minuter. dock finns det många restauranger och shopping även i närområdet så man behöver verkligen inte ta sig till city många gånger. bara possitivt med andra ord!
Bo P. Reste med partner Sweden, den 17 mars 2010
Trivsamt hotell vid strandpromenaden i George Town

Smakfullt inredda rum med många faciliteter, lugnt och skönt där morgontidningen hängde på rummen. Fanns flera matställen i hotellets närhet.
8,3
Hotellet valdes pga läget i en lugn omgivning men också därför att det var ett erbjudande vilket gjorde det mycket prisvärt. Vi uppskattar vackert inredda rum med god komfort vilket Evergreen erbjuder. När man varit ute en hel dag känns det skönt att komma till ett bekvämt rum med komfort.
Restaurangtips: Många utmärkta matställen i hotellets närhet, både en indisk och flera med inriktning mot fisk och skaldjur.
Magnus W. Reste med partner Sweden, den 1 december 2009
Evergreen Hotel

Prisvärt. Mycket trevlig personal.
8,7
Mycket bra hotell, med stor och trevlig frukostbuffé. Mycket trevlig personal. Stora fina rum med utsikt mot antingen havet eller in mot stan och Penang Hill. Ligger i utkanten av stan men ändå en hel del restauranger i närheten. Ett besök på utomhusrestaurangerna ca 500 m utmed strandpromenaden norrut kan rekommenderas.
Zahidi A. Reste med partner Singapore, den 19 maj 2015
Good location but reception staff could be better

Location, Food, cleanliness
7
Location & room: The hotel is within close 1-1.5km proximity to Gurney Paragon and Plaza. Hotel is newly painted. There was free parking for guest's rental car. Reception: I felt that the reception staff were not very good. They all looked very stressed although there weren't many people when we checked in. Checking in was not a breeze as there were many terms and conditions read to us. They seemed to indicate (indirectly) that booking through Agoda is a problem as it did not indicate the type of bed that we wanted. I also found out that walk-in booking was cheaper than booking online. How was this possible? Agoda should have given us better deals. Breakfast:Breakfast spread has a variety of local and western food and tasted delicious. Room: Good quality pillows but carpets are pretty old. Although I had specifically asked online, for a room away from the lift, for some reasons, we got one exactly outside the lifts. But because it was not school holidays and not fully packed, it was not noisy and so I let it be and did not request for a change. Overall, a pleasant stay, though I would not consider this as a five-star service.
Miki O. Reste med partner Malaysia, den 17 maj 2015
It's fantastic hotel!

Nice location! Comfortable! Good customer service!
9,3
Everything's is perfect!
Ghui J. Reste med partner Malaysia, den 15 maj 2015
Great Hotel!

cleaniness, good staff and location
9,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3C01