eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Evergreen Laurel Hotel

53 Persiaran Gurney, , Gurney Drive, Penang, Malaysia (Visa karta)

Boka nu!

Evergreen Laurel Hotel Penang - Utsikt Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Gästrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Badrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Badrum Evergreen Laurel Hotel Penang - Lobby Evergreen Laurel Hotel Penang - Lobby Evergreen Laurel Hotel Penang - Lekplats Evergreen Laurel Hotel Penang - Gym
Evergreen Laurel Hotel Penang - Pool Evergreen Laurel Hotel Penang - Pool Evergreen Laurel Hotel Penang - Pool Evergreen Laurel Hotel Penang - Pub/lounge Evergreen Laurel Hotel Penang - Restaurang Evergreen Laurel Hotel Penang - Restaurang Evergreen Laurel Hotel Penang - Spa Evergreen Laurel Hotel Penang - Spa Evergreen Laurel Hotel Penang - Restaurang Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidan Evergreen Laurel Hotel Penang - Festvåning
Område: Gurney Drive Antal rum: 368
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 3952 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,2
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (3952)
Sortera efter:
Robert R. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2013
Riktigt lyxhotell med underbart rum med havsutsikt

Hög standard, utsikten från rumet, läget
9,3
Ett underbart hotell med hög standard och nära till shopping, restauranger
Britt W. Reste med partner den 5 mars 2012
Mycket fint hotell

Stora fina rum. Rent o fint. Trevlig personal
10
Hotellet ligger vid strandpromenaden. Man kan inte bada dar. Man fick en fantastisk frukost. Personalen var mycket tjanstvillig. Vi kan varmt rekommendera hotellet.
Nils L. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2011
Fint hotell

Bra läge, fina faciliteter, trevligt bemötande
8,3
Fint hotell! Hotellet ligger fint vid strandpromenaden, med lagom promenadavstånd till bl a gallerian Gurney plaza. Hotellets personal var väldigt hjälpsam. Faciliteterna var bra. Lugnt och skönt på terassen där poolen är belägen. Dock dyrt på restaurangen.
Lena A. Reste med partner Sweden, den 21 december 2010
Trevligt och fint hotel.

God kunskap i engelska hos en del av personalen.
7,3
Vädret ostabilt och regnigt i december.Poolen fin men i skugga efter 14-tiden. Läget vid strande är fint men var medveten om att det inte går att sola eller bada. Rummen fina och välstädade med mycket bra servicenivå och vänlig personal. Mycket andra höghushotel i närheten. Få lokala matställe i närheten.
Fredrik A. Familj med småbarn Sweden, den 25 oktober 2010
Allting bara possitivt!

Rent och stort rum och en utmärkt service. Många fina restauranger i området. Poolområdet passade utmärkt för våra små barn.
9,7
fick från början ett mycket bra bemötande och fick ett mycket stort och trevligt rum. rummet var dessutom mycket rent och innehöll det mesta vi behövde. personalen på hotellet hjälpte oss med mycket tips på servärdheter och åkte till och med och köpte bussbiljetter till oss utan att för den delen kräver något i gengäld. spa anläggningen håller hög klass och poolområdet var riktigt bra och passade bra för både stora och små. att det fanns ett lekrum var possitivt men det fanns inte så mycket att göra där. läget är ju en bit ifrån stadskärnan kostar ung. för taxi och tar ung. 15 minuter. dock finns det många restauranger och shopping även i närområdet så man behöver verkligen inte ta sig till city många gånger. bara possitivt med andra ord!
Bo P. Reste med partner Sweden, den 17 mars 2010
Trivsamt hotell vid strandpromenaden i George Town

Smakfullt inredda rum med många faciliteter, lugnt och skönt där morgontidningen hängde på rummen. Fanns flera matställen i hotellets närhet.
8,3
Hotellet valdes pga läget i en lugn omgivning men också därför att det var ett erbjudande vilket gjorde det mycket prisvärt. Vi uppskattar vackert inredda rum med god komfort vilket Evergreen erbjuder. När man varit ute en hel dag känns det skönt att komma till ett bekvämt rum med komfort.
Restaurangtips: Många utmärkta matställen i hotellets närhet, både en indisk och flera med inriktning mot fisk och skaldjur.
Magnus W. Reste med partner Sweden, den 1 december 2009
Evergreen Hotel

Prisvärt. Mycket trevlig personal.
8,7
Mycket bra hotell, med stor och trevlig frukostbuffé. Mycket trevlig personal. Stora fina rum med utsikt mot antingen havet eller in mot stan och Penang Hill. Ligger i utkanten av stan men ändå en hel del restauranger i närheten. Ett besök på utomhusrestaurangerna ca 500 m utmed strandpromenaden norrut kan rekommenderas.
Monica L. Gruppresenär Australia, den 19 oktober 2014
Good Location

clean, efficient, value for money
8,3
Peck S. Familj med småbarn Singapore, den 18 oktober 2014
Great staff service and clean room

View, cleanliness and staff
9
Quite near to a few coffeeshops and 2 minimarts of which 1 is 7-eleven. Gurney drive hawker centre is about 10-15 mins walk away, but by bus behind hotel, should be only 5 mins. One of the concierge was very professional and accommodating in arranging a car for us. Reception staff were polite and suggested alternative in according late checkout.
Peck S. Gruppresenär Singapore, den 18 oktober 2014
All ok

Value for money, great staff and clean rooms
9
All was great, except that Gurney Drive hawker centre needs a bit of walking. About 10-15 mins walk away.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Evergreen Laurel Hotel PenangEvergreen Laurel Hotel Penang - UtsiktEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - BadrumEvergreen Laurel Hotel Penang - BadrumEvergreen Laurel Hotel Penang - LobbyEvergreen Laurel Hotel Penang - LobbyEvergreen Laurel Hotel Penang - LekplatsEvergreen Laurel Hotel Penang - GymEvergreen Laurel Hotel Penang - PoolEvergreen Laurel Hotel Penang - PoolEvergreen Laurel Hotel Penang - PoolEvergreen Laurel Hotel Penang - Pub/loungeEvergreen Laurel Hotel Penang - RestaurangEvergreen Laurel Hotel Penang - RestaurangEvergreen Laurel Hotel Penang - SpaEvergreen Laurel Hotel Penang - SpaEvergreen Laurel Hotel Penang - RestaurangEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - FestvåningEvergreen Laurel Hotel Penang - MötesrumEvergreen Laurel Hotel Penang - MötesrumEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - OmgivningarEvergreen Laurel Hotel Penang - Badrum


AS-AGWEB-3A08