Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Evergreen Laurel Hotel

53 Persiaran Gurney,, Gurney Drive, Penang, Malaysia 10250

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 5048 omdömen

7 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,3
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (5048)
Sortera efter:
Robert R. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2013
Riktigt lyxhotell med underbart rum med havsutsikt

Hög standard, utsikten från rumet, läget
9,3
Ett underbart hotell med hög standard och nära till shopping, restauranger
Anmäl det här omdömet
Britt W. Reste med partner den 5 mars 2012
Mycket fint hotell

Stora fina rum. Rent o fint. Trevlig personal
10
Hotellet ligger vid strandpromenaden. Man kan inte bada dar. Man fick en fantastisk frukost. Personalen var mycket tjanstvillig. Vi kan varmt rekommendera hotellet.
Anmäl det här omdömet
Nils L. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2011
Fint hotell

Bra läge, fina faciliteter, trevligt bemötande
8,3
Fint hotell! Hotellet ligger fint vid strandpromenaden, med lagom promenadavstånd till bl a gallerian Gurney plaza. Hotellets personal var väldigt hjälpsam. Faciliteterna var bra. Lugnt och skönt på terassen där poolen är belägen. Dock dyrt på restaurangen.
Anmäl det här omdömet
Lena A. Reste med partner Sweden, den 21 december 2010
Trevligt och fint hotel.

God kunskap i engelska hos en del av personalen.
7,3
Vädret ostabilt och regnigt i december.Poolen fin men i skugga efter 14-tiden. Läget vid strande är fint men var medveten om att det inte går att sola eller bada. Rummen fina och välstädade med mycket bra servicenivå och vänlig personal. Mycket andra höghushotel i närheten. Få lokala matställe i närheten.
Anmäl det här omdömet
Fredrik A. Familj med småbarn Sweden, den 25 oktober 2010
Allting bara possitivt!

Rent och stort rum och en utmärkt service. Många fina restauranger i området. Poolområdet passade utmärkt för våra små barn.
9,7
fick från början ett mycket bra bemötande och fick ett mycket stort och trevligt rum. rummet var dessutom mycket rent och innehöll det mesta vi behövde. personalen på hotellet hjälpte oss med mycket tips på servärdheter och åkte till och med och köpte bussbiljetter till oss utan att för den delen kräver något i gengäld. spa anläggningen håller hög klass och poolområdet var riktigt bra och passade bra för både stora och små. att det fanns ett lekrum var possitivt men det fanns inte så mycket att göra där. läget är ju en bit ifrån stadskärnan kostar ung. för taxi och tar ung. 15 minuter. dock finns det många restauranger och shopping även i närområdet så man behöver verkligen inte ta sig till city många gånger. bara possitivt med andra ord!
Anmäl det här omdömet
Bo P. Reste med partner Sweden, den 17 mars 2010
Trivsamt hotell vid strandpromenaden i George Town

Smakfullt inredda rum med många faciliteter, lugnt och skönt där morgontidningen hängde på rummen. Fanns flera matställen i hotellets närhet.
8,3
Hotellet valdes pga läget i en lugn omgivning men också därför att det var ett erbjudande vilket gjorde det mycket prisvärt. Vi uppskattar vackert inredda rum med god komfort vilket Evergreen erbjuder. När man varit ute en hel dag känns det skönt att komma till ett bekvämt rum med komfort.
Restaurangtips: Många utmärkta matställen i hotellets närhet, både en indisk och flera med inriktning mot fisk och skaldjur.
Anmäl det här omdömet
Magnus W. Reste med partner Sweden, den 1 december 2009
Evergreen Hotel

Prisvärt. Mycket trevlig personal.
8,7
Mycket bra hotell, med stor och trevlig frukostbuffé. Mycket trevlig personal. Stora fina rum med utsikt mot antingen havet eller in mot stan och Penang Hill. Ligger i utkanten av stan men ändå en hel del restauranger i närheten. Ett besök på utomhusrestaurangerna ca 500 m utmed strandpromenaden norrut kan rekommenderas.
Anmäl det här omdömet
Hoe H. Familj med småbarn Malaysia, den 31 januari 2016
No comment

Room is nice, staff is good
7,3
The Chinese restaurant is very bad, the garupa fish no fresh and too expensive, no expect like this restaurant can be in 5 star hotel, only one staff but attitude is good, everytime have to go to call and order, except garupa fish the less menu is not bad
Anmäl det här omdömet
Mohd O. Familj med småbarn Malaysia, den 25 januari 2016
Good Location, Bad Hotel

good location.
3,7
Poor. There are some staff at the reception counter that are rude and slow. But some of them are very helpful. Check out process are very slow on 25th of Jan 2016, around 10.30 a.m. Require around 40 minutes to check out after long queue.
Anmäl det här omdömet
Eddie T. Ensamresenär Malaysia, den 23 januari 2016
Good Hotel but need to upgrade condition of Hotel

Location, Location, Location
6,7
Anmäl det här omdömet
1 - 7 av 7 omdömen
Evergreen Laurel Hotel PenangEvergreen Laurel Hotel Penang - UtsiktEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - EntréEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - Hotellet från utsidanEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - MötesrumEvergreen Laurel Hotel Penang - OmgivningarEvergreen Laurel Hotel Penang - BadrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - RestaurangEvergreen Laurel Hotel Penang - RestaurangEvergreen Laurel Hotel Penang - PoolEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - GymEvergreen Laurel Hotel Penang - GästrumEvergreen Laurel Hotel Penang - LobbyEvergreen Laurel Hotel Penang - FestvåningEvergreen Laurel Hotel Penang - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07