Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Fort Bonifacio, Manila, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Hotellet från insidan F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Restaurang F1 Hotel Manila Manila - Restaurang F1 Hotel Manila Manila - Restaurang F1 Hotel Manila Manila - Pool F1 Hotel Manila Manila - Restaurang F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Buffé
F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Lobby F1 Hotel Manila Manila - Gästrum F1 Hotel Manila Manila - Gym F1 Hotel Manila Manila - Pool F1 Hotel Manila Manila - Pool F1 Hotel Manila Manila - Pool F1 Hotel Manila Manila - Pool F1 Hotel Manila Manila - Pool F1 Hotel Manila Manila - Mötesrum F1 Hotel Manila Manila - Mötesrum F1 Hotel Manila Manila - Mötesrum
Område: Fort Bonifacio Antal rum: 243
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 2643
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,6
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (2643)
Sortera efter:
Kjell T. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2015
Bra hotell men alldeles för dyrt.

servicen
7,3
God
Anmäl det här omdömet
Christian S. Familj med äldre barn Sweden, den 19 december 2013
Bra flyg transfer

Rent, fräscht stort
10
Taxi från flyget och hit, sov en natt och vidare till Filippinerna helt kanon. Trevlig personal, rent och snyggt. Har bankomat i grann dörren.
Anmäl det här omdömet
Matilda W. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2013
Avkopplande mitt i huvudstaden

Rumservice, bra läge, hjälpsam personal
8
Fint hotell, märktes att det var nytt, både bra och dåligt. Är ännu inte förtjänta av sina fem stjärnor. Frukosten hade dock allt man ville ha!
Anmäl det här omdömet
Jens K. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2013
Super fint hotell

Ja finns inget att klaga på alls
10
Super fint hotell med jätte bra service. Stora rum , bra gym , frukost , pool och personal. Ligger bra i ett nytt område som just byggs med fina butiker och väldigt nära till en mall.
Anmäl det här omdömet
Vatanya M. Affärsresenär Thailand, den 27 februari 2013
Nice and friendly staffs

Closed to central
8,3
The hotel is nice and clean. Bed is comfortable. Staffs are friendly and helpful. Breakfast is poor. Few varieties of food. Food is not warm.
Anmäl det här omdömet
James D. Affärsresenär United Kingdom, den 29 juli 2015
Suffers from nearby building work

Decent breakfast
4,7
Noisy building work throughout the night severely affected quality of stay. The fixtures and fittings in the rooms are starting to show signs of age. The lift service remain slow (often takes more than 5 minutes to leave).
Anmäl det här omdömet
Jeffrey B. Familj med småbarn Philippines, den 28 juli 2015
One of the good hotels in Manila

Staff are very professional, value for money, good facilities
9,3
Well for my 1 day stay, i can say that the hotel itself along with the staff and facilities are excellent. Definitely will recommend to our friends and relatives.
Anmäl det här omdömet
Jihun H. Reste med partner South Korea, den 26 juli 2015
Good location

location, cleanness, parking lot
7,7
The location of the hotel is good. It's near by a lot of restos and bars in the fort.
Anmäl det här omdömet
Paul B. Ensamresenär United States of America, den 26 juli 2015
Good Room.....Good Location

Located across the street from St Luke's hospital. Located 2 blocks from High Steet & Market Market. The King room was large, well appointed, and NO CARPET-which I prefer-but did have nice flooring.
8,7
The elevators were frustrating to use...did not beep loud enough to announce it was stopping at your floor. The hotel entrance is not on a main street so catching a taxi is not convenient. The entrance, lobby level, and main restaurant are all on different floors. There was on-going construction outside the hotel on the side I was located on which caused some noise at inconvenient times. One night, the construction workers worked throughout the night which kept waking me up.
Anmäl det här omdömet
Jiniela C. Reste med partner Philippines, den 25 juli 2015
N/a

n/a
9
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - Hotellet från insidanF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurangF1 Hotel Manila Manila - RestaurangF1 Hotel Manila Manila - RestaurangF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - RestaurangF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - BufféF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GymF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - MötesrumF1 Hotel Manila Manila - MötesrumF1 Hotel Manila Manila - MötesrumF1 Hotel Manila Manila - MötesrumF1 Hotel Manila Manila - Sevärdheter i närhetenF1 Hotel Manila Manila - Sevärdheter i närhetenF1 Hotel Manila Manila - Sevärdheter i närhetenF1 Hotel Manila Manila - Sevärdheter i närhetenF1 Hotel Manila Manila - Sevärdheter i närhetenF1 Hotel Manila Manila - Sevärdheter i närhetenF1 Hotel Manila Manila - OmgivningarF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - GymF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - GymF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - GymF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - GymF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - PoolF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - Hotellet från utsidanF1 Hotel Manila Manila - GästrumF1 Hotel Manila Manila - Gästrum

Kundrecensioner - F1 Hotel Manila, Manila

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02