eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / Fortet, Manilla, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Omgivningar F1 Hotel Manila Manilla - Omgivningar F1 Hotel Manila Manilla - Omgivningar F1 Hotel Manila Manilla - Hotellet från insidan F1 Hotel Manila Manilla - Lobby F1 Hotel Manila Manilla - Restaurang F1 Hotel Manila Manilla - Restaurang F1 Hotel Manila Manilla - Restaurang F1 Hotel Manila Manilla - Restaurang F1 Hotel Manila Manilla - Pool F1 Hotel Manila Manilla - Restaurang F1 Hotel Manila Manilla - Buffé
F1 Hotel Manila Manilla - Spa F1 Hotel Manila Manilla - Lobby F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gästrum F1 Hotel Manila Manilla - Gym F1 Hotel Manila Manilla - Pool F1 Hotel Manila Manilla - Pool F1 Hotel Manila Manilla - Pool
Område: Bonifacio Global City / Fortet Antal rum: 243
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 2055 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,6
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,3
Alla recensioner (2055)
Sortera efter:
Christian S. Familj med äldre barn Sweden, den 19 december 2013
Bra flyg transfer

Rent, fräscht stort
10
Taxi från flyget och hit, sov en natt och vidare till Filippinerna helt kanon. Trevlig personal, rent och snyggt. Har bankomat i grann dörren.
Matilda W. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2013
Avkopplande mitt i huvudstaden

Rumservice, bra läge, hjälpsam personal
8
Fint hotell, märktes att det var nytt, både bra och dåligt. Är ännu inte förtjänta av sina fem stjärnor. Frukosten hade dock allt man ville ha!
Jens K. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2013
Super fint hotell

Ja finns inget att klaga på alls
10
Super fint hotell med jätte bra service. Stora rum , bra gym , frukost , pool och personal. Ligger bra i ett nytt område som just byggs med fina butiker och väldigt nära till en mall.
Vatanya M. Affärsresenär Thailand, den 27 februari 2013
Nice and friendly staffs

Closed to central
8,3
The hotel is nice and clean. Bed is comfortable. Staffs are friendly and helpful. Breakfast is poor. Few varieties of food. Food is not warm.
Dan L. Affärsresenär China, den 29 september 2014
valuable hotel

location,safety, clean
8,7
Good experience to stay in F1, the room is clean and tidy, staffs are very friendly. The only thing that made me sad is all the win downs can' t open due to security issue.
Raymond R. Affärsresenär Guam, den 28 september 2014
great location to saint lukes

service room and facilities
8
Strange smell coming from the restroom best to shut your bathroom door and keep the vent on. Must be coming from the drain
Soh H. Familj med äldre barn Brunei Darussalam, den 28 september 2014
excellent

food, location, drop off service
9,7
my stay in F1 was pleasant except the shower tap, hot and cold control is not easy to control, it is either too hot or too cold, the elevator is slow and it does not bring you to the right floor most of the time.
Arnold W. Affärsresenär Philippines, den 28 september 2014
Best hotel at reasonable price.

Clean, affordable, and good location.
8,3
I love my stay. I find the hotel clean and affordable. Accessible to places i usually go to.
Eilleen R. Familj med äldre barn Philippines, den 28 september 2014
Good. Wifi was not working in our room.

Location location and location
6,7
Good
Maria L. Familj med småbarn Philippines, den 28 september 2014
F1 For Staycation

Food, Pool and Room
6,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

F1 Hotel Manila ManillaF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - OmgivningarF1 Hotel Manila Manilla - OmgivningarF1 Hotel Manila Manilla - OmgivningarF1 Hotel Manila Manilla - Hotellet från insidanF1 Hotel Manila Manilla - LobbyF1 Hotel Manila Manilla - RestaurangF1 Hotel Manila Manilla - RestaurangF1 Hotel Manila Manilla - RestaurangF1 Hotel Manila Manilla - RestaurangF1 Hotel Manila Manilla - PoolF1 Hotel Manila Manilla - RestaurangF1 Hotel Manila Manilla - BufféF1 Hotel Manila Manilla - SpaF1 Hotel Manila Manilla - LobbyF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GästrumF1 Hotel Manila Manilla - GymF1 Hotel Manila Manilla - PoolF1 Hotel Manila Manilla - PoolF1 Hotel Manila Manilla - PoolF1 Hotel Manila Manilla - PoolF1 Hotel Manila Manilla - PoolF1 Hotel Manila Manilla - PoolF1 Hotel Manila Manilla - MötesrumF1 Hotel Manila Manilla - MötesrumF1 Hotel Manila Manilla - MötesrumF1 Hotel Manila Manilla - Mötesrum


AS-AGWEB-3B04