eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Bay, Singapore 189560 (Visa karta)

Boka nu!

Fairmont Singapore Singapore - Hotellet från utsidan Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Badrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Pool Fairmont Singapore Singapore - Gym Fairmont Singapore Singapore - Spa Fairmont Singapore Singapore - Restaurang Fairmont Singapore Singapore - Restaurang
Fairmont Singapore Singapore - Mötesrum Fairmont Singapore Singapore - Festvåning Fairmont Singapore Singapore - Mötesrum Fairmont Singapore Singapore - Festvåning Fairmont Singapore Singapore - Festvåning Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Lobby
Område: Marina Bay Antal rum: 769

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 1704 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,3
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (1704)
Sortera efter:
Ulf S. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge

Centralt beläget
6,7
Hotellet ligger centralt i Fremantle, och det är gångavstånd till "allt". Runt hörnet ligger main street med mängder av restauranger (både bra och dåliga), caféer, shopping mm. 10 min gångväg till tågstationen, som tar dig till Perth eller stränderna norr om Fremantle. Samma väg till hamnen, och färjan till Rottnest Island, värt ett besök.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Rottnest Island.
Margareta A. Reste med partner Sweden, den 8 januari 2013
Lyxigt hotel med bra läge

Läget, bra poolområde, fina rum
10
Hotellet har ett utmärkt läge och det är lätt att ta dig till olika platser med både taxi och buss. Rummen är fina med balkong mot poolen. Bra service på hotellet och bra frukostbuffe, dock inte så billig..42 Singapore Dollar....hotellet ligger i anslutning till ett shoppingmall och restauranger. Rent och välbehållet hotel som vi absolut kan tänka oss att bo på igen.
Johnson Y. Reste med partner Singapore, den 19 oktober 2014
City hotel

View shopping central
7,7
This is a city hotel that has everything with in the reach of the hotel
Ivan K. Gruppresenär Singapore, den 18 oktober 2014
Great location

Spacious bathroom, comfy bed, great location
9,3
Very enjoyable staycation :)
Norintan S. Reste med partner Singapore, den 18 oktober 2014
Great

Cleanliness, comfort, location
9,7
Tim K. Affärsresenär United States of America, den 16 oktober 2014
6537 Decommission

Location, Hotel Condition, Food
10
My stay this time was short, but I had all the comfort of home. I love staying at the Fairmont, but I also visit The Swissotel-Samford. It depends on the price at the time. I enjoy the City Hall area, everything is conveniently located. (shopping,food,nightlife, etc.) I'm currently planning another trip to Singapore in March, this one for pleasure. I hope to be able to afford the Fairmont on this trip also.
Muchchapun C. Affärsresenär Thailand, den 13 oktober 2014
I have not got anything as I have requested.

Good location. Near MRT City hall, raffle place.
6,3
I have requested for the room away elevator, but I got the room at the corner of elevator. I have requested the room on the higher floor, but I got the room at above swimming pool which I can not open curtain even daytime. Also noisy whole day. Not privatcy completely on during my 3 stay nights. This would be the first and the last time for me with Fairmont Singapore hotel.
Chen N. Reste med partner Malaysia, den 13 oktober 2014
Average stay but room not clean enough

Superb location, spacious room, nicely design lobby
6,7
It was overall an average stay but the cleanliness of the room was not able to match up to our expectations with respect to the hotel ratings and the price paid
Iskandar M. Familj med småbarn Indonesia, den 13 oktober 2014
hotel at Raffles City Mall

great location, good food , helpful staffs
8,3
I enjoyed staying at Fairmont, which provides me with easy access to mall and MRT .
Hendra S. Affärsresenär Indonesia, den 8 oktober 2014
fairmont singapore

location, comfortable and adjacent to many amenities
9
pleasant and comfortable as always

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Fairmont Singapore SingaporeFairmont Singapore Singapore - Hotellet från utsidanFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - BadrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - PoolFairmont Singapore Singapore - GymFairmont Singapore Singapore - SpaFairmont Singapore Singapore - RestaurangFairmont Singapore Singapore - RestaurangFairmont Singapore Singapore - MötesrumFairmont Singapore Singapore - FestvåningFairmont Singapore Singapore - MötesrumFairmont Singapore Singapore - FestvåningFairmont Singapore Singapore - FestvåningFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - Lobby

Kundrecensioner - Fairmont Singapore, Singapore

AS-AGWEB-3C02