eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Bay, Singapore 189560 (Visa karta)

Boka nu!

Fairmont Singapore Singapore - Hotellet från utsidan Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Badrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Pool Fairmont Singapore Singapore - Gym Fairmont Singapore Singapore - Spa Fairmont Singapore Singapore - Restaurang Fairmont Singapore Singapore - Restaurang
Fairmont Singapore Singapore - Mötesrum Fairmont Singapore Singapore - Festvåning Fairmont Singapore Singapore - Mötesrum Fairmont Singapore Singapore - Festvåning Fairmont Singapore Singapore - Festvåning Fairmont Singapore Singapore - Gästrum Fairmont Singapore Singapore - Lobby
Område: Marina Bay Antal rum: 769

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 1664 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,3
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (1664)
Sortera efter:
Ulf S. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2013
Bra läge

Centralt beläget
6,7
Hotellet ligger centralt i Fremantle, och det är gångavstånd till "allt". Runt hörnet ligger main street med mängder av restauranger (både bra och dåliga), caféer, shopping mm. 10 min gångväg till tågstationen, som tar dig till Perth eller stränderna norr om Fremantle. Samma väg till hamnen, och färjan till Rottnest Island, värt ett besök.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Rottnest Island.
Margareta A. Reste med partner Sweden, den 8 januari 2013
Lyxigt hotel med bra läge

Läget, bra poolområde, fina rum
10
Hotellet har ett utmärkt läge och det är lätt att ta dig till olika platser med både taxi och buss. Rummen är fina med balkong mot poolen. Bra service på hotellet och bra frukostbuffe, dock inte så billig..42 Singapore Dollar....hotellet ligger i anslutning till ett shoppingmall och restauranger. Rent och välbehållet hotel som vi absolut kan tänka oss att bo på igen.
Maria D. Affärsresenär New Zealand, den 15 september 2014
used to be amazing

room comfort,room size,,room decor
7,3
Cleanliness of room was average but not at the usual standard.Bellman was rude and when we called for assistance to take a heavy box downstairs with medical supplies we felt like we were being a nuisance then when we had to change rooms due to paint fumes from upgrades we were again treated like we caused the problem and not the other way round.The food was average and whilst selection was high the quality was poor Abundance does not mean great taste more like excessive wastage.
Michael P. Reste med partner Philippines, den 14 september 2014
My 2nd Stay in Fairmont experience

Location, Filipino Staff, Spa!
8
Well, the room at the bedside table is a bit dusty. This was not as I expected.
Mohammad F. Familj med småbarn Singapore, den 14 september 2014
Fast check in and check out

Location , value for money and customer service
10
We enjoyed our staycation.
Napasagorn V. Familj med äldre barn Thailand, den 14 september 2014
Pleasant stay: Family vacation

Location, view, cinvenience
9,3
A great stay, happy family time. Private.
Jonathan M. Reste med partner United Kingdom, den 13 september 2014
One night stay-cation

Location, the room has recently been refurbished to a very high standard fast check-in and fast track check out.
8,7
Enjoyable. The swimming pool is shared with the adjacent Swiss Hotel and is small.
Hendra S. Affärsresenär Indonesia, den 12 september 2014
fairmont singapore

centrally located, good amenities with MRT network below
8,3
comfortable and pleasant as usual
Glennuel W. Reste med partner Philippines, den 10 september 2014
The best!

Classy, big room and near raffles mall
9,3
My request was able to do which exceeds my expectations. They give me complementary that aint included in the package which is totally perfect! Fast internet connection. My birthday surprise setup for my partner turns into superb. Thanks to Hazel and her team for helping me out through out the preparation. Will definitely go back here! :D
Eunice C. Familj med äldre barn Hong Kong, den 9 september 2014
Comfortable

Convenient, comfortable, good facilities
8,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Fairmont Singapore SingaporeFairmont Singapore Singapore - Hotellet från utsidanFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - BadrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - PoolFairmont Singapore Singapore - GymFairmont Singapore Singapore - SpaFairmont Singapore Singapore - RestaurangFairmont Singapore Singapore - RestaurangFairmont Singapore Singapore - MötesrumFairmont Singapore Singapore - FestvåningFairmont Singapore Singapore - MötesrumFairmont Singapore Singapore - FestvåningFairmont Singapore Singapore - FestvåningFairmont Singapore Singapore - GästrumFairmont Singapore Singapore - Lobby

Kundrecensioner - Fairmont Singapore, Singapore

AS-AGWEB-3C01