eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Flipper Lodge

520/1 Soi 8, Central Pattaya Nongprue, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thailand 20260 (Visa karta)

Boka nu!

Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Hotellet från utsidan Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Lobby Flipper Lodge Pattaya - Hotellet från utsidan Flipper Lodge Pattaya - Pool Flipper Lodge Pattaya - Pool Flipper Lodge Pattaya - Pool Flipper Lodge Pattaya - Pool Flipper Lodge Pattaya - Pool Flipper Lodge Pattaya - Pool
Flipper Lodge Pattaya - Pool Flipper Lodge Pattaya - Pool Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Kök Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Restaurang Flipper Lodge Pattaya - Executive Lounge
Område: Pattaya Beach Road Antal rum: 137

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 670 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,3
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (670)
Sortera efter:
Mikael N. Ensamresenär Sweden, den 21 september 2014
Ofräscht rum

Läget, läget och läget
5,7
Ingen safetybox i rummen och man fick betala för intermet...rummen var gamla och omoderna
Ann-Sofie E. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2014
En gång räcker

Rent och snyggt både på rummet och restaurangen
6
Personalen visade från allra första början ovilja att hjälpa till med vissa saker på gränsen till arrogans. Dessutom otroligt dålig engelska.
David H. Ensamresenär Sweden, den 9 mars 2013
Mkt nöjd, billigt, kanon frukost

Billigt, nära till stranden, pool
7,7
Kanon som vanligt på detta mkt prisvärda hotell! Smidigt att ta sig överallt härifrån!
David H. Gruppresenär Sweden, den 4 februari 2013
Mkt nöjd, billigt, kanon frukost

Läget,poolen,cleant
8
Mitt i smeten, fullt ös med barer rätt utanför dörren! Inget att rekommendera om du vill sova före 03.00
Toby M. Ensamresenär Sweden, den 4 februari 2013
Suveränt strandläge

Läge, pool,frukost och personal
8,7
ett mycket trevligt hotell, som ligger mitt i händelsernas centrum med stranden precis nedanför. ett professionellt bemötande från receptionen under hela 5-dagarsvistelsen. rummet stort och fräscht med idog städpersonal. en mycket bra frukost med hör och häpna den suveräna öppettiden 07-13. en stor välskött pool på taket. men se upp med rumsvalet för precis utanför är 4 barer med var sin orkester, som blåser på med hårdrock, blues och country i sanslös kakafoni, som gör sömn omöjlig till 02.30.
Tips: Strandpromenaden är fantastisk att promenera i på kvällstid efter mörkrets inbrott.
Alireza V. Ensamresenär Sweden, den 10 december 2012
Hotell mitt i händelsernas centrum

Bra standard, bra frukost, härligt pool
7
gatan som hotellet ligger på är crazy, själva hotellet har hög standard och är fin. poolen var fantastiskt, stort och med många solstolar runt kring.
Tips om nattklubbar: Många nattklubbar i gatan där hotellet ligger.
Kimio U. Ensamresenär Japan, den 25 september 2014
Loved pool on 6th floor

breakfast , pool, location
6
window at room 201 was ajar while I was staying.
Chris P. Ensamresenär Australia, den 22 september 2014
holiday

the staff were always great. the food was always tasty. very easy access to most parts of pattaya
8,7
The room was very comfortable, just needs more powerpoints.
A.S.M. Z. Gruppresenär Bangladesh, den 21 september 2014
Everything is so close

Near Central festival shop and Hilton hotel, Near the beach and bars, Value for money
9,3
It was very nice, we 3 friends booked through Agoda. We stayed in wing B, You like to walking street don't hesitate to catch a vehicle @ 10 Bath. The hotel is almost surrounded by bars, you'll enjoy food courts, 7/11, money exchanges within 1 minutes.
Tony R. Ensamresenär Thailand, den 17 september 2014
"Very Good"

Location...Staff....Room Size
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Flipper Lodge PattayaFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - Hotellet från utsidanFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - Hotellet från utsidanFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - KökFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - RestaurangFlipper Lodge Pattaya - Executive LoungeFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - PoolFlipper Lodge Pattaya - LobbyFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - GästrumFlipper Lodge Pattaya - Gästrum


AS-AGWEB-3C04