arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1324 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,2

8 David H.
Sverige
22 mars 2013
Mkt nöjd, billigt, kanon frukost
Läget,poolen,cleant
Mitt i smeten, fullt ös med barer rätt utanför dörren! Inget att rekommendera om du vill sova före 03.00

8,7 Toby M.
Sverige
08 februari 2013
Suveränt strandläge
Läge, pool,frukost och personal
ett mycket trevligt hotell, som ligger mitt i händelsernas centrum med stranden precis nedanför. ett professionellt bemötande från receptionen under hela 5-dagarsvistelsen. rummet stort och fräscht med idog städpersonal. en mycket bra frukost med hör och häpna den suveräna öppettiden 07-13. en stor välskött pool på taket. men se upp med rumsvalet för precis utanför är 4 barer med var sin orkester, som blåser på med hårdrock, blues och country i sanslös kakafoni, som gör sömn omöjlig till 02.30.

7 Alireza V.
Sverige
05 januari 2013
Hotell mitt i händelsernas centrum
Bra standard, bra frukost, härligt pool
gatan som hotellet ligger på är crazy, själva hotellet har hög standard och är fin. poolen var fantastiskt, stort och med många solstolar runt kring.

8,4 FeiJan C.
Taiwan
16 juni 2016
Let me choose again I will choose it again!
good location and clean room with nice view!

9,2 JOAQUIM C.
Portugal
14 juni 2016
Excellent
Have stayed at this hotel many times over the years, Excellent service

6,4 Gurpreet S.
Indien
07 juni 2016
Good
Everything was fine Location very good Breakfast was quite good ...liked this

6,4 AZMAN S.
Malaysia
06 juni 2016
Holiday
It's good if more staff could speak and understand english. Coffee/Tea making facility shall be standard in all rooms. Halal food shall be serve.

10 Paul S.
Australien
04 juni 2016
Great for singles
Friendly, good location, friendly staff, no complaints.

7,2 Davidson A.
Malaysia
03 juni 2016
Nice location
Perfect location for anybody. A lot of nearby amenities and places to visit, including bars, clubs, restaurants, massages, etc. I would certianly recommend this place and return here the next time I visit Pattaya.

7,6 Davidson A.
Malaysia
03 juni 2016
Good location
One of the better locations in Pattaya. Its near to the beach. Almost everything you need is on this street: from bars, live bands, massages, SPA, restaurants, pharmacies, street food, money changers, atms, etc. Walking street (similar to Bangla street in Phuket) is a 50 baht ride away. This hotel is one of the "big" hotels on this street. Very good value for money and breakfast is simple and nice. The place is clean. Nice swimming pool with a bar. I would recommend this hotel to any traveller and would certainly return to this hotel.