Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa på karta)

Boka nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang
Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område: Kata Antal rum: 79
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 986 omdömen

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (986)
Sortera efter:
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2015
Som vanligt bra service

Bra service,trevlig personal,bra standard
7,7
Som vanligt hade vi en mycket bra vistelse på foto hotel,nära att hyra motorcyckel utanför hotellet och taxi på samma ställe,fler restauranger öppnar i närområdet.Bara positiva intryck.
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2014
Fint läge

Lungt,trevlig personal,bra frukost
8
Fint och bra standard.Bra frukost,man kan äta frukost till kl 1300.Motorcykel kan man hyra på hotellet för 200 bath per dag.Ett minus är den branta backen upp till hotellet men har man motorcykel så går det bra.Mycket trevlig personal och fin pool.En del rum har egen terrass som man kan sola enskilt på.
Marcus S. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
Snyggt hotell med underbar utsikt

Designen, utsikten, poolområdet
8
Nytt, jättefint hotell med snygga detaljer. Rummen var speciellt utformade med en jättestor och skön säng mitt på golvet, tvättstället var inne i själva rummet, medan toalett och dusch/badkar var i angränsande rum, endast glasdörr till toaletten, ett stort fönster mellan badkar ut till rummet. Stor balkong, med sittpuff och rund korgschäslong. Wifi fungerade dåligt på hela hotellområdet, man fick använda de två stationära datorerna i foajén. Endast en hiss, från foajén till restaurangen/poolområdet, ganska mycket nivåskillnader och trappor för att ta sig till resten av hotellet, dvs sina rum. Dålig belysning i gångarna mot rummen. Poolområdet var fantastiskt med sköna runda solsängar med uppfällbart tak. Konstgräs runt hela poolområdet. Restaurangen hade god mat, kanske lite dyr. I vårt rumspris ingick det en middag. Det var en färdig fyrarätters meny, som var jättegod. Just den kvällen hade de problem med att få ut mat från restaurangen, och vi fick vänta länge. Frukosten bestod av en mini-buffé, samt att man fick välja från 3 olika varma menyer; västerländsk, kinesisk och thailändsk. Detta kom på tallrik från köket. Lång backe från hotellet ner till kata. Shuttle-buss fanns, men bara en gång per dag till och från stranden. Vi gick nedåt en gång, men lite farligt, med den smala vägen. Tuktuk dyrt i området, minsta pris 200 baht. Många asiater som gäster på hotellet.
Emmie J. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Modernt hotell med en vy

Rena, fina rum. Fantastisk utsikt över både Kata och Kata Noi. Härligt med fri minibar
7,7
Fint hotell med trevlig serviceminded personal. Mycket trappor för att komma till rummen, men möjlighet finns att få skjuts till rummet med golfbil. För att ta sig till stranden finns det taxiservice utanför entrén, samt gratis buss två gånger om dagen. Detta är att rekommendera då backen upp till hotellet är väldigt brant.
Jessica R. Reste med partner Sweden, den 29 december 2012
Lyxigt hotell och mycket trevlig personal

Fina rum med eget badkar på balkongen
9,7
riktigt fint nybyggt hotell! poolen på taket med utsikten är helt fantastisk! eget badkar och solstol på balkongen med noll insyn ända negativa är att det är dyrt att äta och dricka på hotellet. mycket trappor att gå i om man får ett rum längre ner. så har man svårt för att gå ska man inte välja detta. jag kan absolut tänka mig att bo här igen. backen ner till all shopping och restauranger är riktigt brant, men det finns taxi precis utanför dörren.
Kamolwan J. Ensamresenär Thailand, den 24 april 2015
Luxury hotel away from town

rooftop, design, comfort
8,7
Foto Hotel certainly has created a distinct brand, which is clear throughout the entire hotel. Luxury meets whimsical. Hits the mark for a boutique hotel. While the hotel itself is extremely comfortable, with great rooftop views, a fantastic rooftop pool and lounge area, good restaurant... It misses the mark on location. Foto Hotel is secluded at the top of a hill, on an unmarked road. Great for those who ideally want to just stay at the hotel -- i.e. take advantage of the pool for kids. However, to get into town is rather expensive if you do not have your own transportation. Though, the hotel does offer a shuttle to Kuta Beach during set times -- which are not very convenient. Otherwise, you must hire a car directly from the hotel at set hotel prices, or the taxi stand across the way, which also offers little negotiation and high prices. Rarely, if ever, do songtaews, tuk tuks or taxis drive by the road that the hotel is on. So be prepared to spend plenty of money solely on transportation when staying at this hotel. Overall, the staff were friendly and helpful, food at the hotel was pretty good, and the vibe they've created may be the sole reason to stay there at all.
Burachat K. Reste med partner Thailand, den 15 april 2015
it was great

Actually i might say the sillhouette pool is the hightlight of the hotel but unfortunately the view was blacked by some constructions.
8
it was great.
Nariya M. Gruppresenär Thailand, den 6 april 2015
Worth every cent to stay

Bedroom, extended breakfast/brunch time, overall interior design
9
Buddika B. Reste med partner Australia, den 31 mars 2015
good stay

nice place
7
Somaly P. Reste med partner Australia, den 30 mars 2015
AMAZEBALLS

Infinity pool, views, breakfast
9,3
Amazing! We did not want to leave! We stayed in Deluxe Ocean View room-highly recommend! Perfect for couples who want a luxury getaway. Loved waking up to views of kata beach. Big windows and king size bed! Nice and quiet and no mosquitoes. Breakfast buffet was simple and nice. Egg menue was great. We looked forward to breakfast every morning and rushed home everynight to cool down in the very clean infinity pool which is open till 11pm but if are quite they'll let you stay longer. The only thing we wish Foto would improved on is bus times run more frequent during the day as the hotel is located on a very steep hill and tuk tuk drivers struggle going up. The walk down can also be dangerous I wouldn't recommend it-its about 15 minutes.A cab from Foto hotel to Kata beach should be 200 bht and 500bht to patong. Staff are polite and always greeted us. English quite good just speak slowly. Foto hotel as a 4 star hotel is underrated! It's definitely a 5 star! If you want quiet, beautiful beaches and a glamorous affordable hotel Foto Hotel is perfect. We will definitely be returning!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3C02