eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa karta)

Boka nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Utsikt Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Gästrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang
Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa
Område: Kata Antal rum: 79
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 779 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (779)
Sortera efter:
Marcus S. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
Snyggt hotell med underbar utsikt

Designen, utsikten, poolområdet
8
Nytt, jättefint hotell med snygga detaljer. Rummen var speciellt utformade med en jättestor och skön säng mitt på golvet, tvättstället var inne i själva rummet, medan toalett och dusch/badkar var i angränsande rum, endast glasdörr till toaletten, ett stort fönster mellan badkar ut till rummet. Stor balkong, med sittpuff och rund korgschäslong. Wifi fungerade dåligt på hela hotellområdet, man fick använda de två stationära datorerna i foajén. Endast en hiss, från foajén till restaurangen/poolområdet, ganska mycket nivåskillnader och trappor för att ta sig till resten av hotellet, dvs sina rum. Dålig belysning i gångarna mot rummen. Poolområdet var fantastiskt med sköna runda solsängar med uppfällbart tak. Konstgräs runt hela poolområdet. Restaurangen hade god mat, kanske lite dyr. I vårt rumspris ingick det en middag. Det var en färdig fyrarätters meny, som var jättegod. Just den kvällen hade de problem med att få ut mat från restaurangen, och vi fick vänta länge. Frukosten bestod av en mini-buffé, samt att man fick välja från 3 olika varma menyer; västerländsk, kinesisk och thailändsk. Detta kom på tallrik från köket. Lång backe från hotellet ner till kata. Shuttle-buss fanns, men bara en gång per dag till och från stranden. Vi gick nedåt en gång, men lite farligt, med den smala vägen. Tuktuk dyrt i området, minsta pris 200 baht. Många asiater som gäster på hotellet.
Emmie J. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Modernt hotell med en vy

Rena, fina rum. Fantastisk utsikt över både Kata och Kata Noi. Härligt med fri minibar
7,7
Fint hotell med trevlig serviceminded personal. Mycket trappor för att komma till rummen, men möjlighet finns att få skjuts till rummet med golfbil. För att ta sig till stranden finns det taxiservice utanför entrén, samt gratis buss två gånger om dagen. Detta är att rekommendera då backen upp till hotellet är väldigt brant.
Jessica R. Reste med partner Sweden, den 29 december 2012
Lyxigt hotell och mycket trevlig personal

Fina rum med eget badkar på balkongen
9,7
riktigt fint nybyggt hotell! poolen på taket med utsikten är helt fantastisk! eget badkar och solstol på balkongen med noll insyn ända negativa är att det är dyrt att äta och dricka på hotellet. mycket trappor att gå i om man får ett rum längre ner. så har man svårt för att gå ska man inte välja detta. jag kan absolut tänka mig att bo här igen. backen ner till all shopping och restauranger är riktigt brant, men det finns taxi precis utanför dörren.
Sam T. Gruppresenär Singapore, den 21 juli 2014
Way beyond my expectations, perfecto!

Nature, peaceful, tranquil
8,3
Nongnuch P. Gruppresenär Thailand, den 20 juli 2014
Nice hotel ,Really enjoy my vacation there

Fantastic breakfast , nice and friendly staff and of course a big bear
7,7
Panadda P. Gruppresenär Thailand, den 11 juli 2014
Have a nice day

Privacy , Design ,comfort
9
Patsakorn P. Reste med partner Thailand, den 10 juli 2014
very nice Hotel and Model

nice staff, food the best, location also the best
10
I very happy to be here, staff is very good, location is the best, I love swimming pool
Napaphat N. Reste med partner Thailand, den 6 juli 2014
Good view good condition perfect hotel

Swimmimg pool Seaview Clean hotel
10
Jintana S. Gruppresenär Thailand, den 5 juli 2014
so clean so happy so funny

so clean so happy so funny
10
i want to come back here
Ayu B. Ensamresenär Indonesia, den 3 juli 2014
Lovely Hotel

Friendly staff, Large Room, Nice View
10
I love the bed! it's huge! I had a wonderful stay here. the downside was it's a bit far from the beach and getting back to hotel by walking was an effort. Will come back again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - FritidsfaciliteterFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GymFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - Pub/loungeFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - Restaurang


AS-AGWEB-3B06