Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1139 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,6
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1139)
Sortera efter:
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2015
Som vanligt bra service

Bra service,trevlig personal,bra standard
7,7
Som vanligt hade vi en mycket bra vistelse på foto hotel,nära att hyra motorcyckel utanför hotellet och taxi på samma ställe,fler restauranger öppnar i närområdet.Bara positiva intryck.
Anmäl det här omdömet
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2014
Fint läge

Lungt,trevlig personal,bra frukost
8
Fint och bra standard.Bra frukost,man kan äta frukost till kl 1300.Motorcykel kan man hyra på hotellet för 200 bath per dag.Ett minus är den branta backen upp till hotellet men har man motorcykel så går det bra.Mycket trevlig personal och fin pool.En del rum har egen terrass som man kan sola enskilt på.
Anmäl det här omdömet
Marcus S. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
Snyggt hotell med underbar utsikt

Designen, utsikten, poolområdet
8
Nytt, jättefint hotell med snygga detaljer. Rummen var speciellt utformade med en jättestor och skön säng mitt på golvet, tvättstället var inne i själva rummet, medan toalett och dusch/badkar var i angränsande rum, endast glasdörr till toaletten, ett stort fönster mellan badkar ut till rummet. Stor balkong, med sittpuff och rund korgschäslong. Wifi fungerade dåligt på hela hotellområdet, man fick använda de två stationära datorerna i foajén. Endast en hiss, från foajén till restaurangen/poolområdet, ganska mycket nivåskillnader och trappor för att ta sig till resten av hotellet, dvs sina rum. Dålig belysning i gångarna mot rummen. Poolområdet var fantastiskt med sköna runda solsängar med uppfällbart tak. Konstgräs runt hela poolområdet. Restaurangen hade god mat, kanske lite dyr. I vårt rumspris ingick det en middag. Det var en färdig fyrarätters meny, som var jättegod. Just den kvällen hade de problem med att få ut mat från restaurangen, och vi fick vänta länge. Frukosten bestod av en mini-buffé, samt att man fick välja från 3 olika varma menyer; västerländsk, kinesisk och thailändsk. Detta kom på tallrik från köket. Lång backe från hotellet ner till kata. Shuttle-buss fanns, men bara en gång per dag till och från stranden. Vi gick nedåt en gång, men lite farligt, med den smala vägen. Tuktuk dyrt i området, minsta pris 200 baht. Många asiater som gäster på hotellet.
Anmäl det här omdömet
Emmie J. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Modernt hotell med en vy

Rena, fina rum. Fantastisk utsikt över både Kata och Kata Noi. Härligt med fri minibar
7,7
Fint hotell med trevlig serviceminded personal. Mycket trappor för att komma till rummen, men möjlighet finns att få skjuts till rummet med golfbil. För att ta sig till stranden finns det taxiservice utanför entrén, samt gratis buss två gånger om dagen. Detta är att rekommendera då backen upp till hotellet är väldigt brant.
Anmäl det här omdömet
Jessica R. Reste med partner Sweden, den 29 december 2012
Lyxigt hotell och mycket trevlig personal

Fina rum med eget badkar på balkongen
9,7
riktigt fint nybyggt hotell! poolen på taket med utsikten är helt fantastisk! eget badkar och solstol på balkongen med noll insyn ända negativa är att det är dyrt att äta och dricka på hotellet. mycket trappor att gå i om man får ett rum längre ner. så har man svårt för att gå ska man inte välja detta. jag kan absolut tänka mig att bo här igen. backen ner till all shopping och restauranger är riktigt brant, men det finns taxi precis utanför dörren.
Anmäl det här omdömet
Priyaporn C. Gruppresenär Thailand, den 16 maj 2016
Love everything here except staff's attitude
4
We have spent 3 nights at the Foto Hotel. Facilities and food are great. Water and snacks are free 24-7. I should have nothing to complain about this hotel only if the staff are better trained. One morning we woke up to find our bags were soaked with water in one of the room. There was a leakage in the ceiling. It happened during the night while there was a black out. When my friend did complain to the staff. We were shock that the reception told us to use a small hair dryer in the room and blow dry ourselves
Anmäl det här omdömet
Priyaporn C. Gruppresenär Thailand, den 15 maj 2016
Great place, excellent facilities, staff needs mor
4
I had spent 3 nights at Foto Hotel with a group of friends. The hotel offers great facilities, unlimited water and snacks, beautiful pool, nice gym, shower room and even resting room where you can comfortably watch TV or nap if you happen to arrive too early or have to catch late flight. Nothing to complain about only if the staff are better trained. One of our rooms had a massive leakage. Water
Anmäl det här omdömet
Tan S. Reste med partner Singapore, den 13 maj 2016
New & trendy hotel
5
Hotel is very new, room is huge with a big & comfy bed. Free mini bar with beer, soft drinks, fruit & tidbits. We stayed in the room with a jacuzzi and clear view of the ocean, perfect for honeymoon. However the location is far from Patong where it has more activities & food choices. Walking distance downhill to keta streets for food & massage but it can be quite dark at night & tiring to walk uphill.
Anmäl det här omdömet
Kanit T. Gruppresenär Thailand, den 17 april 2016
Good view & location but can improve alot better
4,7
Located on the hill top which with a great view by the pool and dining area. However, we were quite disappointed the breakfast provided by the hotel. There were much varieties and the coffee machine at the break line and lobby are somewhat suitable for home use and very old. The dining room should turn on the air conditioning during the day that guests can both choose whether to sit in or outside as its been very very hot throughout summer. Because its located by the slope, the cable lift was used to take us to the the room.. a bit far and slow. The pool was actually stunning we feel that people only came here to take photos.
Anmäl det här omdömet
Jaeseung C. Reste med partner South Korea, den 8 april 2016
Reasonable price and Best choice
5,7
I think it was best choice in my phuket travel
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - FritidsfaciliteterFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GymFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - Pub/loungeFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - Planlösning


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08