Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 1089 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1089)
Sortera efter:
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2015
Som vanligt bra service

Bra service,trevlig personal,bra standard
7,7
Som vanligt hade vi en mycket bra vistelse på foto hotel,nära att hyra motorcyckel utanför hotellet och taxi på samma ställe,fler restauranger öppnar i närområdet.Bara positiva intryck.
Anmäl det här omdömet
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2014
Fint läge

Lungt,trevlig personal,bra frukost
8
Fint och bra standard.Bra frukost,man kan äta frukost till kl 1300.Motorcykel kan man hyra på hotellet för 200 bath per dag.Ett minus är den branta backen upp till hotellet men har man motorcykel så går det bra.Mycket trevlig personal och fin pool.En del rum har egen terrass som man kan sola enskilt på.
Anmäl det här omdömet
Marcus S. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
Snyggt hotell med underbar utsikt

Designen, utsikten, poolområdet
8
Nytt, jättefint hotell med snygga detaljer. Rummen var speciellt utformade med en jättestor och skön säng mitt på golvet, tvättstället var inne i själva rummet, medan toalett och dusch/badkar var i angränsande rum, endast glasdörr till toaletten, ett stort fönster mellan badkar ut till rummet. Stor balkong, med sittpuff och rund korgschäslong. Wifi fungerade dåligt på hela hotellområdet, man fick använda de två stationära datorerna i foajén. Endast en hiss, från foajén till restaurangen/poolområdet, ganska mycket nivåskillnader och trappor för att ta sig till resten av hotellet, dvs sina rum. Dålig belysning i gångarna mot rummen. Poolområdet var fantastiskt med sköna runda solsängar med uppfällbart tak. Konstgräs runt hela poolområdet. Restaurangen hade god mat, kanske lite dyr. I vårt rumspris ingick det en middag. Det var en färdig fyrarätters meny, som var jättegod. Just den kvällen hade de problem med att få ut mat från restaurangen, och vi fick vänta länge. Frukosten bestod av en mini-buffé, samt att man fick välja från 3 olika varma menyer; västerländsk, kinesisk och thailändsk. Detta kom på tallrik från köket. Lång backe från hotellet ner till kata. Shuttle-buss fanns, men bara en gång per dag till och från stranden. Vi gick nedåt en gång, men lite farligt, med den smala vägen. Tuktuk dyrt i området, minsta pris 200 baht. Många asiater som gäster på hotellet.
Anmäl det här omdömet
Emmie J. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Modernt hotell med en vy

Rena, fina rum. Fantastisk utsikt över både Kata och Kata Noi. Härligt med fri minibar
7,7
Fint hotell med trevlig serviceminded personal. Mycket trappor för att komma till rummen, men möjlighet finns att få skjuts till rummet med golfbil. För att ta sig till stranden finns det taxiservice utanför entrén, samt gratis buss två gånger om dagen. Detta är att rekommendera då backen upp till hotellet är väldigt brant.
Anmäl det här omdömet
Jessica R. Reste med partner Sweden, den 29 december 2012
Lyxigt hotell och mycket trevlig personal

Fina rum med eget badkar på balkongen
9,7
riktigt fint nybyggt hotell! poolen på taket med utsikten är helt fantastisk! eget badkar och solstol på balkongen med noll insyn ända negativa är att det är dyrt att äta och dricka på hotellet. mycket trappor att gå i om man får ett rum längre ner. så har man svårt för att gå ska man inte välja detta. jag kan absolut tänka mig att bo här igen. backen ner till all shopping och restauranger är riktigt brant, men det finns taxi precis utanför dörren.
Anmäl det här omdömet
Chiayin W. Ensamresenär Taiwan, den 22 januari 2016
The great and beautiful view.

The room,the view,breakfast
9
Anmäl det här omdömet
Amanda K. Reste med partner Australia, den 19 januari 2016
Beautiful view and room but needs improvement

Clean, Spacious, Unique
7
On arrival we had to wait a while for our room but there was a complimentary minibar in the lounge and we were free to roam around. We checked into our 'Deluxe Ocean View' room which had an impressive balcony, I loved the outdoor spa! The T.V was not working on arrival, so we had to call someone to come and fix it. Later on we decided to purchase the 'movie buffet' which provided us with unlimited movies for 24 hours, but it also stopped working shortly after. We were told that the system was down and we got a refund. We ordered in-room dining which arrived quickly, however all the lights went out in the area, so we had to eat in the dark with our phone flash lights. The lights eventually came back on but we didn't get any calls from front desk explaining the situation. We also discovered the water wasn't working, we called front desk to ask about this but they didn't let us know any details of when it will be fixed. So we were left testing the taps over and over again. We found it difficult to communicate with guest services as it seemed like they didn't understand what we were saying so we had to repeat ourselves. The next day since we were relaxing at the hotel and didn't want to go anywhere, we called front desk to ask if our room could be cleaned as soon as possible. We went out to the pool and restaurant for 3 hours and when we went back to our room it was still not cleaned. So we had to go out again for a few hours to wait again. On the plus side, we checked out at 12 and we were kindly allowed to stay in 'the process room' to relax before going to the airport-there was food, drinks, tv and showers. The buffet breakfast also had heaps of variety, we were very happy with this! A taxi to the airport took us an hr and a half and cost a fixed price of 1300THB. I would have to say there are lots of improvements to be made, but as this hotel is fairly new I'm sure they will get it to a 4 star hotel in the near future with customer feedback and self development.
Anmäl det här omdömet
Yasar E. Ensamresenär United Kingdom, den 18 januari 2016
Poor wifi, bad location and average foos

View
5
Not great. Overpriced and under delivered
Anmäl det här omdömet
Iguh P. Familj med äldre barn Indonesia, den 29 december 2015
Best location to see Phuket from above

Location, Room, Cleanliness
8,7
Thematic Hotel
Anmäl det här omdömet
Jesse G. Reste med partner Australia, den 29 december 2015
Honeymooners!

Great Staff, Pool View & Room!
9
Highly recommended, great ocean view, pool & room. Just be ready for a hike up the hill (they do have a free shuttle bus into town though!)
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - FritidsfaciliteterFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GymFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - Pub/loungeFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - Planlösning


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03