eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa karta)

Boka nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang
Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område: Kata Antal rum: 79
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 899 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (899)
Sortera efter:
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2014
Fint läge

Lungt,trevlig personal,bra frukost
8
Fint och bra standard.Bra frukost,man kan äta frukost till kl 1300.Motorcykel kan man hyra på hotellet för 200 bath per dag.Ett minus är den branta backen upp till hotellet men har man motorcykel så går det bra.Mycket trevlig personal och fin pool.En del rum har egen terrass som man kan sola enskilt på.
Marcus S. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
Snyggt hotell med underbar utsikt

Designen, utsikten, poolområdet
8
Nytt, jättefint hotell med snygga detaljer. Rummen var speciellt utformade med en jättestor och skön säng mitt på golvet, tvättstället var inne i själva rummet, medan toalett och dusch/badkar var i angränsande rum, endast glasdörr till toaletten, ett stort fönster mellan badkar ut till rummet. Stor balkong, med sittpuff och rund korgschäslong. Wifi fungerade dåligt på hela hotellområdet, man fick använda de två stationära datorerna i foajén. Endast en hiss, från foajén till restaurangen/poolområdet, ganska mycket nivåskillnader och trappor för att ta sig till resten av hotellet, dvs sina rum. Dålig belysning i gångarna mot rummen. Poolområdet var fantastiskt med sköna runda solsängar med uppfällbart tak. Konstgräs runt hela poolområdet. Restaurangen hade god mat, kanske lite dyr. I vårt rumspris ingick det en middag. Det var en färdig fyrarätters meny, som var jättegod. Just den kvällen hade de problem med att få ut mat från restaurangen, och vi fick vänta länge. Frukosten bestod av en mini-buffé, samt att man fick välja från 3 olika varma menyer; västerländsk, kinesisk och thailändsk. Detta kom på tallrik från köket. Lång backe från hotellet ner till kata. Shuttle-buss fanns, men bara en gång per dag till och från stranden. Vi gick nedåt en gång, men lite farligt, med den smala vägen. Tuktuk dyrt i området, minsta pris 200 baht. Många asiater som gäster på hotellet.
Emmie J. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Modernt hotell med en vy

Rena, fina rum. Fantastisk utsikt över både Kata och Kata Noi. Härligt med fri minibar
7,7
Fint hotell med trevlig serviceminded personal. Mycket trappor för att komma till rummen, men möjlighet finns att få skjuts till rummet med golfbil. För att ta sig till stranden finns det taxiservice utanför entrén, samt gratis buss två gånger om dagen. Detta är att rekommendera då backen upp till hotellet är väldigt brant.
Jessica R. Reste med partner Sweden, den 29 december 2012
Lyxigt hotell och mycket trevlig personal

Fina rum med eget badkar på balkongen
9,7
riktigt fint nybyggt hotell! poolen på taket med utsikten är helt fantastisk! eget badkar och solstol på balkongen med noll insyn ända negativa är att det är dyrt att äta och dricka på hotellet. mycket trappor att gå i om man får ett rum längre ner. så har man svårt för att gå ska man inte välja detta. jag kan absolut tänka mig att bo här igen. backen ner till all shopping och restauranger är riktigt brant, men det finns taxi precis utanför dörren.
Shermeen N. Gruppresenär Singapore, den 21 december 2014
Good stay

The room, the pool, the service
9
Very comfortable
Charina A. Familj med småbarn Philippines, den 17 december 2014
Relaxing Vacation.

Lobby, amazing. Hotel room ( ozone ) surprising wi
7,7
Charina A. Familj med småbarn Philippines, den 17 december 2014
Relaxing Vacation.

Hotel lobby, superb. Check-in, fast. Room, amazing with a jacuzzi at the balcony, surprised my son. The bass speaker,too. The pool is breathtaking!
7,7
Overall, our stay is a very relaxing one! The hotel is amazing most esp their silhouette pool! Only the crane for the ongoing construction is obstructing the scenery and our photos of the view. Our room ( ozone ) was superb! My son and hubby liked the jacuzzi and the bass speaker. Downsides are a few but I consider it all major Musts in a hotel stay: no dental kits for us, w/c is a must in a 4-star hotel (if they claimed it), our sheets have stains ( though fading ), the wifi comes and goes, we cannot use it all 3 of us together; and the buffet is expensive and I can't accept that we have to order 1 main when they said it's a Buffet Extra! My husband and son was disappointed when in fact I told them at the beginning that they would love the bfast! The ready made coffee, juice were too sweet even with ice. I Dnt like the greens of their salad. I wish they would change their buffet selections to a Real Buffet. But I love their hotel. I would still come back for it's breathtaking view, but not bec of the food. I believe that when you say buffet, it should be unlimited. My son never enjoyed it that's why I felt bad myself. The food choices are really limited.
Diana D. Reste med partner China, den 14 december 2014
Nice Hotel

Room Design, Details, Breakfast
9,3
Very nice hotel and excellent design! A beautiful Hotel!
Isaraporn K. Gruppresenär Thailand, den 29 november 2014
Nice to stay

Hotel facility, cozy room, nice interior decoration
8
Recommend !!!
Stephen C. Reste med partner Australia, den 23 november 2014
Foto Hotel below expectations. Staff service bad.

Location allows for nice view from the pool. Comfortable super large bed(Actually two doubles put together). Nice view from balcony tub.
4
Way below expectations. Ant infestation in room sink. Sink area affected by water damage and rotting. No ventilation and uneven floor in shower/toilet area causing shower and toilet to stink. Water damage on concrete wall of bedroom. Staff very unhelpful and want to overcharge for everything. Linen not changed until last day of 7 nights. Tried to over charge and charge extra days for extra guest who stayed in our room for one night. Tried to charge us for another guests breakfast bill. Restaurant food was horrible salad leaves brown and rotting. Breakfast way below expectations. Ate breakfast at other locations after the first day. Minimal shuttle trips to the beach down the hill.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - FritidsfaciliteterFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GymFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - Pub/loungeFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - Restaurang


AS-AGWEB-3A02