eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa karta)

Boka nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang
Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby
Område: Kata Antal rum: 79
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 841 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (841)
Sortera efter:
Marcus S. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
Snyggt hotell med underbar utsikt

Designen, utsikten, poolområdet
8
Nytt, jättefint hotell med snygga detaljer. Rummen var speciellt utformade med en jättestor och skön säng mitt på golvet, tvättstället var inne i själva rummet, medan toalett och dusch/badkar var i angränsande rum, endast glasdörr till toaletten, ett stort fönster mellan badkar ut till rummet. Stor balkong, med sittpuff och rund korgschäslong. Wifi fungerade dåligt på hela hotellområdet, man fick använda de två stationära datorerna i foajén. Endast en hiss, från foajén till restaurangen/poolområdet, ganska mycket nivåskillnader och trappor för att ta sig till resten av hotellet, dvs sina rum. Dålig belysning i gångarna mot rummen. Poolområdet var fantastiskt med sköna runda solsängar med uppfällbart tak. Konstgräs runt hela poolområdet. Restaurangen hade god mat, kanske lite dyr. I vårt rumspris ingick det en middag. Det var en färdig fyrarätters meny, som var jättegod. Just den kvällen hade de problem med att få ut mat från restaurangen, och vi fick vänta länge. Frukosten bestod av en mini-buffé, samt att man fick välja från 3 olika varma menyer; västerländsk, kinesisk och thailändsk. Detta kom på tallrik från köket. Lång backe från hotellet ner till kata. Shuttle-buss fanns, men bara en gång per dag till och från stranden. Vi gick nedåt en gång, men lite farligt, med den smala vägen. Tuktuk dyrt i området, minsta pris 200 baht. Många asiater som gäster på hotellet.
Emmie J. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Modernt hotell med en vy

Rena, fina rum. Fantastisk utsikt över både Kata och Kata Noi. Härligt med fri minibar
7,7
Fint hotell med trevlig serviceminded personal. Mycket trappor för att komma till rummen, men möjlighet finns att få skjuts till rummet med golfbil. För att ta sig till stranden finns det taxiservice utanför entrén, samt gratis buss två gånger om dagen. Detta är att rekommendera då backen upp till hotellet är väldigt brant.
Jessica R. Reste med partner Sweden, den 29 december 2012
Lyxigt hotell och mycket trevlig personal

Fina rum med eget badkar på balkongen
9,7
riktigt fint nybyggt hotell! poolen på taket med utsikten är helt fantastisk! eget badkar och solstol på balkongen med noll insyn ända negativa är att det är dyrt att äta och dricka på hotellet. mycket trappor att gå i om man får ett rum längre ner. så har man svårt för att gå ska man inte välja detta. jag kan absolut tänka mig att bo här igen. backen ner till all shopping och restauranger är riktigt brant, men det finns taxi precis utanför dörren.
Shuri F. Ensamresenär Japan, den 29 september 2014
FANTASTIC HOTEL!!!!!!!!

Amazing Comfy Bed, Fantastic Pool, Great Staff
10
Came here alone as I needed some serious relax time on my own for the weekend. I would have to say, this is an outstanding hotel!!! Room: Extremely comfortable looking and the huge teddy bear is adorable! Bed: Absolutely SOFT and COMFORTABLE, had a great night's rest over the weekend. Was beautiful to wake up to the stunning view of Kata Beach and the town. The hotel is set on top of the hills, so the view is incredible! Food: The town is up the hill and quite secluded from the town (15 to 20 min walk down the steep hill one way), so had most of my meals at the Tiffin Mama. I would have to say, the food is quite delicious!!! The portions were huge as well - Western size! Highly recommend the food here, especially the spaghetti meals (white sauce bacon was fantastic!) and the BLT! Staff: Very friendly!! And all can speak English well! Pool: Absolutely STUNNING! Extremely relaxing to read a book by the pool and swim in there while watching the beautiful sunset. There is a free shuttle bus as well that takes you to and from the hotel - Kata Beach. I highly recommend this hotel to everyone!!! Great for relaxation!!!!!!
Weesit T. Ensamresenär Thailand, den 28 september 2014
Unique style with black and white colors.

Design, Clean and Staff.
7
Sorrawan S. Reste med partner Thailand, den 27 september 2014
Awesome view, luv pool

Nice view,location and staff
9
Mayurat N. Reste med partner Thailand, den 9 september 2014
The Unique Concept Hotel

Unique Design Concept, Comfortable Room, Friendly Staffs
7
Pro: - Beautiful and stylish design Hotel - Comfortable room with super big and super soft bed and also jacucci on the balcony.( and the cute Big Bear too! ) - Creative Breakfast. - Graet Services. - Nice Ocean View from the top - Free minibar - 4 bottles of drinking water / day - Shuttle bus to Kata Beach is availble - Roof top pool. Con: - Double bed is combined by 2 single beds so there is a hole between 2 people. - Small and narrow entrance. - No beach, Located on the mountains
Alexander C. Reste med partner Brunei Darussalam, den 8 september 2014
2nd time back, preferred choice for Phuket.

Hotel, Friendly Staff and Room
9,7
Had our honeymoon here last year and we're back for the 2nd time, plus given a mini Paraken bear! Thoroughly enjoyed our visit again and our preferred choice of hotel in Phuket.
Nithi K. Reste med partner Thailand, den 7 september 2014
Stunning view But..................

Stunning view, Nice Pool and Staffs
7,7
Overall the Foto Hotel is a great place to relax. For me I booked the Ocean view room with breakfast. The room is great which you can see a nice view from your room. Also for anyone who loves some romance, you can relax at your Jacuzzi in the balcony. The hotel pool on the third floor is infinite pool. You can swim and feel the fresh air plus incredible view there. The hotel staff is great, they always try to help us whatever we need. Even though I really enjoy my stay but there are some points I should mention. First of all, there is no elevator to guest room. If you have a huge luggage then you better have a fitted body. Secondly, hotel breakfast should be more varieties (compared to the price we spent). Lastly, there only few parking lots and the hotel entrance is quite dark. Thus, the hotel should fix that otherwise it can cause an accident in the future.
Vynka H. Reste med partner Australia, den 27 augusti 2014
Great hotel, would come back!

Staff very helpful, really nice pool area and cafe, funky decor
9
We thoroughly enjoyed our stay at Foto and would recommend it anyone. It has fantastic views of the water. You will need transport as it is up the hill a little bit.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - MötesrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från utsidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - FritidsfaciliteterFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - GymFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - RestaurangFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - Pub/loungeFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - EntréFoto Hotel Phuket - ReceptionFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - GästrumFoto Hotel Phuket - Hotellet från insidanFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - PoolFoto Hotel Phuket - FaciliteterFoto Hotel Phuket - Restaurang


AS-AGWEB-3C06