eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa karta)

Boka nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Pool Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang
Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Mötesrum Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Restaurang Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område: Kata Antal rum: 79
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 960 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (960)
Sortera efter:
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2015
Som vanligt bra service

Bra service,trevlig personal,bra standard
7,7
Som vanligt hade vi en mycket bra vistelse på foto hotel,nära att hyra motorcyckel utanför hotellet och taxi på samma ställe,fler restauranger öppnar i närområdet.Bara positiva intryck.
Andreas A. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2014
Fint läge

Lungt,trevlig personal,bra frukost
8
Fint och bra standard.Bra frukost,man kan äta frukost till kl 1300.Motorcykel kan man hyra på hotellet för 200 bath per dag.Ett minus är den branta backen upp till hotellet men har man motorcykel så går det bra.Mycket trevlig personal och fin pool.En del rum har egen terrass som man kan sola enskilt på.
Marcus S. Reste med partner Sweden, den 20 mars 2013
Snyggt hotell med underbar utsikt

Designen, utsikten, poolområdet
8
Nytt, jättefint hotell med snygga detaljer. Rummen var speciellt utformade med en jättestor och skön säng mitt på golvet, tvättstället var inne i själva rummet, medan toalett och dusch/badkar var i angränsande rum, endast glasdörr till toaletten, ett stort fönster mellan badkar ut till rummet. Stor balkong, med sittpuff och rund korgschäslong. Wifi fungerade dåligt på hela hotellområdet, man fick använda de två stationära datorerna i foajén. Endast en hiss, från foajén till restaurangen/poolområdet, ganska mycket nivåskillnader och trappor för att ta sig till resten av hotellet, dvs sina rum. Dålig belysning i gångarna mot rummen. Poolområdet var fantastiskt med sköna runda solsängar med uppfällbart tak. Konstgräs runt hela poolområdet. Restaurangen hade god mat, kanske lite dyr. I vårt rumspris ingick det en middag. Det var en färdig fyrarätters meny, som var jättegod. Just den kvällen hade de problem med att få ut mat från restaurangen, och vi fick vänta länge. Frukosten bestod av en mini-buffé, samt att man fick välja från 3 olika varma menyer; västerländsk, kinesisk och thailändsk. Detta kom på tallrik från köket. Lång backe från hotellet ner till kata. Shuttle-buss fanns, men bara en gång per dag till och från stranden. Vi gick nedåt en gång, men lite farligt, med den smala vägen. Tuktuk dyrt i området, minsta pris 200 baht. Många asiater som gäster på hotellet.
Emmie J. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
Modernt hotell med en vy

Rena, fina rum. Fantastisk utsikt över både Kata och Kata Noi. Härligt med fri minibar
7,7
Fint hotell med trevlig serviceminded personal. Mycket trappor för att komma till rummen, men möjlighet finns att få skjuts till rummet med golfbil. För att ta sig till stranden finns det taxiservice utanför entrén, samt gratis buss två gånger om dagen. Detta är att rekommendera då backen upp till hotellet är väldigt brant.
Jessica R. Reste med partner Sweden, den 29 december 2012
Lyxigt hotell och mycket trevlig personal

Fina rum med eget badkar på balkongen
9,7
riktigt fint nybyggt hotell! poolen på taket med utsikten är helt fantastisk! eget badkar och solstol på balkongen med noll insyn ända negativa är att det är dyrt att äta och dricka på hotellet. mycket trappor att gå i om man får ett rum längre ner. så har man svårt för att gå ska man inte välja detta. jag kan absolut tänka mig att bo här igen. backen ner till all shopping och restauranger är riktigt brant, men det finns taxi precis utanför dörren.
Warunpatr W. Reste med partner Thailand, den 12 mars 2015
I love foto hotel very very

View and food and room
8,7
Michael W. Reste med partner United Kingdom, den 11 mars 2015
Foto Hotel

Cleanliness. modern and perfect
8,7
Perfect
Sirilug P. Reste med partner Thailand, den 11 mars 2015
nice place to stat

nice room , nice view , nice pool
3,7
Humaira J. Reste med partner Singapore, den 8 mars 2015
It was a pleasant stay. Facilities were great!

Staff were helpful. Got into an accident and the staff immediately attended to our wound when they saw us limping.
9,3
Stay was fantastic. Worth the money the we paid for. Staff were helpful and well communicated in English.
Peter G. Reste med partner Australia, den 27 februari 2015
Nice hotel. Staff not so good.

View
5,3
Was contacted by staff everyday of our stay demanding booking voucher even though they had all the information verifying we had booked and paid. They said we would have to pay again if we couldn't supply it. We gave them a copy on day 2 and then again on day 3 and then again on day 4 as they had obviously misplaced it at least 3 times. Only supplied 1 room key for 2 guests and refused to supply another with no reason. Whilst swimming one afternoon with a few other guest we were told we would have to pay each to swim in the pool. We told them we were guests and they refused to believe us. They insisted we confirm this and had to give all our details again and again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3C06