Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Fragrance Hotel - Ruby

10 Lorong 20, Geylang, Singapore 398730 (Visa på karta)

Boka nu!

Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gästrum Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotellet från utsidan Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Entré Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Reception Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Reception
Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotellet från insidan Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgivningar Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgivningar Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgivningar
Område: Geylang Antal rum: 168

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

baserat på 5555 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,5
Läge
6,8
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
5,5
Alla omdömen (5555)
Sortera efter:
Viveka B. Familj med äldre barn Sweden, den 30 juni 2013
Ok för en natt.

Rent, prydligt.
6
Vi hade bokat tre nätter på hotellet, två dubbelrum för oss och våra två tonåringar. Vi hade betalat hotellet i förväg och visste att det inte var om- avbokningsbart. Dock valde vi att bo här endast en natt pga alla bränder i Indonesien som ledde till giftig rök som låg som ett täcke över Singapore. När vi ringde för att berätta att vi ville endast använda vår sista natt så fick vi väldigt dålig hjälp av Agoda. Vi förstod att man inte skulle få pengar tillbaka men hotellet ville att vi skulle betala en gång till för den tredje natten som straff för att vi inte använde de första nätterna. Trots att vi redan betalt. Vi fick ringa fyra gånger till Agoda från Perhentian island där vi befann oss för att till slut få dem att gå med på att det inte skulle kosta extra. Aldrig mera Agoda - även om du har betalt hotelllet vill de ta ut staff avgifter om du inte anländer exakt enligt bokning. De talade dålig engelska och skickade en massa mail angående straffavgifter. Agoda skyllde på hotellet men enligt hotellet var det inte de som krävde extra betalt. Så hädanefter ska vi endsst använda booking.com där vi alltid får kanonbra service.
Anmäl det här omdömet
Tobias E. Gruppresenär Sweden, den 8 mars 2013
Rent och trevligt

Rent trevligt
4,7
Mycket kallt i lobbyn de internet fanns. Annars fräscht och trevligt och rent.
Anmäl det här omdömet
Simon S. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2013
Hyfsat prisvärt med bra läge.

Hyfsat prisvärt med bra läge.
7,3
Ett hotell som ligger bra till då det är nära till alla Singapores utmärkta kollektivtrafik. Nackdelen kan väl vara att .Hotellet har ingen frukost. Wifi finns tillgängligt gratis i lobbyn, men du får betala om du vill ha det på rummet. Men det finns täckning på samma nät i lobbyn uppe på rummen. Ingen tvättservice. Annars rent och snyggt.
Anmäl det här omdömet
Sebastian W. Gruppresenär Sweden, den 25 januari 2013
Bra läge, lite litet

Priset
7
Ett okej hotell som ligger bekvämt sett från flygplatsen och staden (förutsatt att man inte behöver åka tillbaka till hotellet hela tiden). Ett prisvärt och bra hotell om man är där några dagar och mestadels turistar runt i staden. Litet rum men har det man behöver för att klara en kortare vistelse!
Anmäl det här omdömet
Rasmus K. Reste med partner Sweden, den 20 januari 2011
Dåligt hotell i dåligt områda

Ingenting
2
Äckligt rum, med äckligt badrum. Hela området kryllade av alkoholiserade personer. Vi höll oss borta från både området och hotellet så mycket vi kunde.
Anmäl det här omdömet
Charles D. Ensamresenär Australia, den 2 februari 2016
the worst budget hotel ever. Room smells like a se

the price, the location
3,7
Never have I stayed in a hotel where the stench of the sewerage was so evident as soon as you entered into the corridor coming out from the elevator. The room was extremely small and the bed was most uncomfortable. The hotel also had the cheek to charge it's customers to use the hotel computer. I told them that I would have used the hotel WiFi but it kept dropping out all the time. A big bloody joke for a budget hotel.
Anmäl det här omdömet
Barry L. Ensamresenär United States of America, den 26 januari 2016
Great base location

Location, price, cleanliness
7,3
I chose this hotel firstly on price. It was much less than those hotels located in the typical areas western tourists stay. The Aljunied subway station is an easy 10 minute walk. Therefore, exploring the rest of Singapore is very convenient. Also, the nearby fully stocked Shensiong supermarket on Geylang Rd. meant I always had access to anything I needed, including food, water, beverages, toiletries. All this being said, the room is extremely small without a proper table and chair. There is limited area to hang a few clothing items and there is no place to store luggage. The mini fridge and kettle were very much appreciated.
Anmäl det här omdömet
Ruslan I. Reste med partner Russia, den 23 januari 2016
Good enough for that money

Good location, helpful staff
6,7
All ok except one thing, bad ventilation our room, smelled like swamp
Anmäl det här omdömet
Chee T. Reste med partner Singapore, den 22 januari 2016
Itchy bite still there

friendly staff
6,7
My wife was still bothered by itchy bite from bug in Room 211 despite medication from local doctor.
Anmäl det här omdömet
Chee T. Reste med partner Singapore, den 21 januari 2016
All good except

friendly staff
6,7
All good except for one incident: My wife was badly bitten by some bug in Room 211 as she sat on her single bed. We were immediately transferred to Room 208 and everything was fine. Next day, staff explained that they found no bug in Room 211. We had to seek treatment from local doctor and the itch lasted throughout our stay. Staff also will not refund medical bill spent.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Fragrance Hotel - Ruby SingaporeFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - GästrumFragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotellet från utsidanFragrance Hotel - Ruby Singapore - EntréFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptionFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptionFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - Business CenterFragrance Hotel - Ruby Singapore - Business CenterFragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotellet från insidanFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgivningarFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgivningarFragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgivningar


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04