eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Fuente Oro Business Suites

173 Governor Roa Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Fuente Oro Business Suites Cebu City - Entré Fuente Oro Business Suites Cebu City - Hotellet från utsidan Fuente Oro Business Suites Cebu City - Lobby Fuente Oro Business Suites Cebu City - Lobby Fuente Oro Business Suites Cebu City - Café Fuente Oro Business Suites Cebu City - Café Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Badrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar Fuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar Fuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar
Område: Cebu City Antal rum: 63

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 153 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,0
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (153)
Sortera efter:
Patricia D. Reste med partner Sweden, den 26 december 2012
Helt ok, vi stannade bara en natt.

Vi åkte direkt på morgonen efter en okej frukost
6
Rymlit rum, men tyvärr hördes för mycket den droppande ljud, förmodligen från rummets bredvid luftkonditionering.
Martin S. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Prisvärt och fräscht hotell.

Billigt, välstädat och fräscht
7
Hotellet var rent och fräscht när vi bodde där 2012. Området kan upplevas lite mörkt på kvällen varför jag rekomenderar att man tar taxi dit man ska.
Martin S. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2012
Centralt hotel

Billigt och prisvärt
7
rummen verkade nyrenoverade och var relativt stora. badrummet var fräscht och bra vattentryck i duschen. fönstrena släppte igenom rejält med ljud vilket var ett problem när vi först hade ett rum på baksidan av huset. de som bodde vid parkeringen där började dagen med att lyssna på radion på högsta volym klockan 6 på morgonen. åt andra hållet var det mycket lugnare. frukosten som ingick i priset var helt ok, särskilt med tanke på det pris man betalade för rummet.
Restaurangtips: Lite längre upp för gatan (mot town hall) ligger ett europeiskt café som säljer maccaroons till bra priser.
Pedro J. Reste med partner Philippines, den 11 juli 2014
ok

strategically situated* room rates are not too expensive *
8,3
superb but airconditioning unit(window-type)was so noisy
Edmar A. Gruppresenär Philippines, den 13 juni 2014
It was a satisfactory experience.

It's close to bars and restaurants.
6
It was okay but I have to say that the bed and the pillow was a little too hard for my liking.
Daniel C. Affärsresenär United States of America, den 9 juni 2014
Great value for the money

Very friendly staff, great breakfast, very satisfied overall.
9
E M. Gruppresenär United States of America, den 25 maj 2014
I like the hotel.

Location Value Breakfast
8
Very nice Easy to like the hotel. Lobby and rooms are well laid out.
Helene T. Familj med småbarn Philippines, den 2 april 2014
Superb & Affordable

Cheap, Clean & Homey
10
Our stay was quite hectic, however, Fuente Oro Business Suite made our stay easy and homey. The staff were very courteous and NEAT. You will have your affordable money's worth & would highly recommend the place to other friends.
Jean-Pol F. Ensamresenär Belgium, den 7 februari 2014
Just there for one night waiting for a flight

Very close to Ayala shopping mall
6
Hotel is nice and clean. Staff was also very kind. Only 10 minutes in Taxi from Ayala shopping mall where you can find many different kind of restaurants and a nice Cinema. 30 minutes by taxi from Airport.
John A. Familj med småbarn Philippines, den 27 december 2013
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente oro business suites is a very nice hotel centrally located and clean and friendly

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Fuente Oro Business Suites Cebu CityFuente Oro Business Suites Cebu City - EntréFuente Oro Business Suites Cebu City - Hotellet från utsidanFuente Oro Business Suites Cebu City - LobbyFuente Oro Business Suites Cebu City - LobbyFuente Oro Business Suites Cebu City - CaféFuente Oro Business Suites Cebu City - CaféFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - BadrumFuente Oro Business Suites Cebu City - OmgivningarFuente Oro Business Suites Cebu City - OmgivningarFuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar


AS-AGWEB-3A03