Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Fuente Oro Business Suites

173 Governor Roa Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Fuente Oro Business Suites Cebu City - Entré Fuente Oro Business Suites Cebu City - Hotellet från utsidan Fuente Oro Business Suites Cebu City - Reception Fuente Oro Business Suites Cebu City - Lobby Fuente Oro Business Suites Cebu City - Lobby Fuente Oro Business Suites Cebu City - Café Fuente Oro Business Suites Cebu City - Café Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Gästrum
Fuente Oro Business Suites Cebu City - Badrum Fuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar Fuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar Fuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar
Läge: Cebu City Antal rum: 63

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 147 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,0
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (147)
Patricia D. Reste med partner Sweden, den 26 december 2012
Helt ok, vi stannade bara en natt.

Vi åkte direkt på morgonen efter en okej frukost
6
Rymlit rum, men tyvärr hördes för mycket den droppande ljud, förmodligen från rummets bredvid luftkonditionering.
Martin S. Reste med partner Sweden, den 23 mars 2012
Prisvärt och fräscht hotell.

Billigt, välstädat och fräscht
7
Hotellet var rent och fräscht när vi bodde där 2012. Området kan upplevas lite mörkt på kvällen varför jag rekomenderar att man tar taxi dit man ska.
Martin S. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2012
Centralt hotel

Billigt och prisvärt
7
rummen verkade nyrenoverade och var relativt stora. badrummet var fräscht och bra vattentryck i duschen. fönstrena släppte igenom rejält med ljud vilket var ett problem när vi först hade ett rum på baksidan av huset. de som bodde vid parkeringen där började dagen med att lyssna på radion på högsta volym klockan 6 på morgonen. åt andra hållet var det mycket lugnare. frukosten som ingick i priset var helt ok, särskilt med tanke på det pris man betalade för rummet.
Restaurangtips: Lite längre upp för gatan (mot town hall) ligger ett europeiskt café som säljer maccaroons till bra priser.
Helene T. Familj med småbarn Philippines, den 2 april 2014
Superb & Affordable

Cheap, Clean & Homey
10
Our stay was quite hectic, however, Fuente Oro Business Suite made our stay easy and homey. The staff were very courteous and NEAT. You will have your affordable money's worth & would highly recommend the place to other friends.
Jean-Pol F. Ensamresenär Belgium, den 7 februari 2014
Just there for one night waiting for a flight

Very close to Ayala shopping mall
6
Hotel is nice and clean. Staff was also very kind. Only 10 minutes in Taxi from Ayala shopping mall where you can find many different kind of restaurants and a nice Cinema. 30 minutes by taxi from Airport.
John A. Familj med småbarn Philippines, den 27 december 2013
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente oro business suites is a very nice hotel centrally located and clean and friendly
John A. Familj med småbarn Philippines, den 26 december 2013
our stay is fine

accesible, affordable and very clean
8
Fuente Oro Business Suites is a very nice hotel and our stay is very good, friendly
Aik C. Reste med partner Malaysia, den 9 augusti 2013
good

good and comfortable
6
Good and comfortable. .............................................................. ... ..
Aik C. Ensamresenär Malaysia, den 6 augusti 2013
fuente oro business suites

good and comfortable
6,3
good and comfortable
Vultaire I. Ensamresenär Philippines, den 1 augusti 2013
It was perfect

fast wifi and great staff
10
It was perfect. I got what I paid for and the staff was very nice. It is a very quiet hotel and I like how the kept it clean.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Fuente Oro Business Suites Cebu City - Hotellet från utsidanFuente Oro Business Suites Cebu City - EntréFuente Oro Business Suites Cebu City - Hotellet från utsidanFuente Oro Business Suites Cebu City - ReceptionFuente Oro Business Suites Cebu City - LobbyFuente Oro Business Suites Cebu City - LobbyFuente Oro Business Suites Cebu City - CaféFuente Oro Business Suites Cebu City - CaféFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - GästrumFuente Oro Business Suites Cebu City - BadrumFuente Oro Business Suites Cebu City - OmgivningarFuente Oro Business Suites Cebu City - OmgivningarFuente Oro Business Suites Cebu City - Omgivningar


AS-AGWEB-3C07