eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Visa karta)

Boka nu!

Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Buffé Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Fritidsfaciliteter
Galaxy Macau Macao - Spa Galaxy Macau Macao - Butiker Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pool
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 1449
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

från 5656 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
8,6
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (5656)
Sortera efter:
Ka C. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2014
Finaste hotellet some finns

Hotellet var riktigt fint och rent med jättebra sverice
7,7
Sara N. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2013
rumet är väl små, men frescha

Trevliga personal
8,7
Mycket nöjd. Jag kan tänkar mig att komma tillbaka
Lars A. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2012
Fantastiskt poolområde

Världens största "rooftop wave pool"
7,3
Självaste incheckningen och utcheckningen var lite krånglig men allt annat flöt på väldigt smidigt. Nya och fräscha rum med en underbar säng, stora fönster med fin utsikt. Pool området var fantastisk med vågmaskin, för extra kostnad så kan man hyra surfbräda. Många goda restauranger.
Helen A. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Toppen hotell

Jättefint hotell, mycket trevlig tillmötesgående personal, jättefin poolarea, mycket bra restauranger.
10
Bodde där endast en natt,men ett toppen hotell. Vacker inom och utomhusmiljö, jättehärlig poolarea, jättetrevligt bemötande på alla sätt och vis. Mycket fina rum med härligt badrum och sköna sängar. Passar såväl par som småbarnsfamiljer. Stort utbud av restauranger för alla smaker. Mycket prisvärt. Återkommer gärna till detta hotell igen.
Tips om att göra på hotellet: Upplev poolen om ni har möjlighet.
Shuen C. Reste med partner China, den 18 november 2014
Good

Location is convenience, shuttle bus connection is good.
8,7
Overall is good
Erwin S. Affärsresenär Indonesia, den 13 november 2014
awesome and fabulous.

the room is very clean and have a great design of the bathroom. you can see all the view when u are shower buy open the curtain. there are also have an icon about "huge diamond" in an entry lobby.
10
Perfect hotel and I'm satisfied to stay here, if i have time to go there again i will stay here. But the tips for all travelers , don't bet in a casino because it will lost your money. 😢😢😢
Pako F. Reste med partner Hong Kong, den 11 november 2014
Enjoyable stay the breakfast was my highlight

The room is beautiful, the food is fantastic and the staff are very kind
8,7
One word 'Fantastic'
Trinity D. Familj med småbarn Philippines, den 11 november 2014
we love the wave pool and the shuttle sevices.

the wave pool, the location and the ambiance
9,3
We love our stay at the Galaxy Macau. The staff are so accommodating and helpful. Kudos to the Filipino staff. The wave pool is very, very nice. The shuttle services are very useful. The shows are amazing. Very good ambiance and have many complimentary drinks. We enjoyed our stay. Definitely, we will come back .
Gaasuren S. Affärsresenär Mongolia, den 6 november 2014
Yes yes

Game room service
10
So good
Sandy K. Familj med småbarn Indonesia, den 5 november 2014
Lovely Swimming Pool

Swimming Wave Pool, A lot of Shuttle Bus to the Macau, Attraction in the shopping mall
7,3
It was not too good because the weather is cloudy and the temperature is cold so we cannot enjoy the wave swimming pool. But we can go to the macau town using their shuttle bus. Stop near the Senado Square.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - BufféGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - FritidsfaciliteterGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - ButikerGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pool

Kundrecensioner - Galaxy Macau, Macao

AS-AGWEB-3B08