Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Visa på karta)

Boka nu!

Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Buffé Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Fritidsfaciliteter
Galaxy Macau Macao - Spa Galaxy Macau Macao - Butiker Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Badrum
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 1449
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

baserat på 6282
omdömen

Valuta för pengarna
8,4
Läge
8,6
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
8,1
Alla omdömen (6282)
Sortera efter:
Ka C. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2014
Finaste hotellet some finns

Hotellet var riktigt fint och rent med jättebra sverice
7,7
Anmäl det här omdömet
Sara N. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2013
rumet är väl små, men frescha

Trevliga personal
8,7
Mycket nöjd. Jag kan tänkar mig att komma tillbaka
Anmäl det här omdömet
Lars A. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2012
Fantastiskt poolområde

Världens största "rooftop wave pool"
7,3
Självaste incheckningen och utcheckningen var lite krånglig men allt annat flöt på väldigt smidigt. Nya och fräscha rum med en underbar säng, stora fönster med fin utsikt. Pool området var fantastisk med vågmaskin, för extra kostnad så kan man hyra surfbräda. Många goda restauranger.
Anmäl det här omdömet
Helen A. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Toppen hotell

Jättefint hotell, mycket trevlig tillmötesgående personal, jättefin poolarea, mycket bra restauranger.
10
Bodde där endast en natt,men ett toppen hotell. Vacker inom och utomhusmiljö, jättehärlig poolarea, jättetrevligt bemötande på alla sätt och vis. Mycket fina rum med härligt badrum och sköna sängar. Passar såväl par som småbarnsfamiljer. Stort utbud av restauranger för alla smaker. Mycket prisvärt. Återkommer gärna till detta hotell igen.
Tips om att göra på hotellet: Upplev poolen om ni har möjlighet.
Anmäl det här omdömet
Kwok C. Familj med äldre barn Hong Kong, den 31 juli 2015
Good Hotel

Good hotel, good condition, good services
9,7
Anmäl det här omdömet
Kerry C. Reste med partner Australia, den 29 juli 2015
Good Resort shame about the customer service

Wave pool dining choices shopping
7
We booked for three nights with breakfast included but on check in the clerk told me I was only to get two breakfasts after I showed him my paperwork he saw that we had paid for three breakfasts and he typed something into the computer so I assumed it was sorted . He did not have strong English skills so maybe that was the problem on our last morning we went down to Festuva for breakfast and we were again told that we would have to pay first so I left my husband at the restaurant and returned to our room to again get the paperwork meanwhile they would not even give my husband a cup of tea unless he paid for it. It was extremely difficult to get our message accross as they hardly spoke English let alone read it if it was not for Kumar the head chef I don't know what we would have done. He was fantastic and sorted it out for us but I am still waiting for my apology from the duty manager I guess I will be waiting a long time
Anmäl det här omdömet
Truong T. Reste med partner Australia, den 29 juli 2015
Fantastic stay, highly recommneded

Hotel Room, Facilities and Casino
10
Highly recommended, one word... AMAZING
Anmäl det här omdömet
Tang W. Reste med partner Malaysia, den 24 juli 2015
Very good hotel.

cleanliness, Comfortable and friendly
9,7
Fantastic, Very good condition for hotel and cleanliness and Room comfortable.
Anmäl det här omdömet
Roselin P. Reste med partner Singapore, den 23 juli 2015
Relaxing Tour

Bed, Big & Cozy Room, Frienly Staff
7
Great.
Anmäl det här omdömet
Lee C. Familj med småbarn Malaysia, den 23 juli 2015
Grand & Comfort

Big room & clean, largest beach on 2nd floor and Shopping malls
9,3
I came back to this hotel after my last stay at 3 years ago, it is fantastic hotel that having all facilities under one roof. My son is really enjoy the pool ad beach at 2nd floor, we have spent our relaxing times during this 3 days stayed. Galaxy Hotel also having the free ride shuttle bus services, they can transport us to many location at Taipa area & also San Ma Lao. I love to come back again in near future.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - BufféGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - FritidsfaciliteterGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - ButikerGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - Balkong/terrassGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - Planlösning

Kundrecensioner - Galaxy Macau, Macao

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08