eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Visa karta)

Boka nu!

Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Buffé Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Fritidsfaciliteter
Galaxy Macau Macao - Spa Galaxy Macau Macao - Butiker Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Svit
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 1449
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

från 5892 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
8,6
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
8,1
Alla omdömen (5892)
Sortera efter:
Ka C. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2014
Finaste hotellet some finns

Hotellet var riktigt fint och rent med jättebra sverice
7,7
Sara N. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2013
rumet är väl små, men frescha

Trevliga personal
8,7
Mycket nöjd. Jag kan tänkar mig att komma tillbaka
Lars A. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2012
Fantastiskt poolområde

Världens största "rooftop wave pool"
7,3
Självaste incheckningen och utcheckningen var lite krånglig men allt annat flöt på väldigt smidigt. Nya och fräscha rum med en underbar säng, stora fönster med fin utsikt. Pool området var fantastisk med vågmaskin, för extra kostnad så kan man hyra surfbräda. Många goda restauranger.
Helen A. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Toppen hotell

Jättefint hotell, mycket trevlig tillmötesgående personal, jättefin poolarea, mycket bra restauranger.
10
Bodde där endast en natt,men ett toppen hotell. Vacker inom och utomhusmiljö, jättehärlig poolarea, jättetrevligt bemötande på alla sätt och vis. Mycket fina rum med härligt badrum och sköna sängar. Passar såväl par som småbarnsfamiljer. Stort utbud av restauranger för alla smaker. Mycket prisvärt. Återkommer gärna till detta hotell igen.
Tips om att göra på hotellet: Upplev poolen om ni har möjlighet.
Chun M. Ensamresenär Hong Kong, den 26 mars 2015
nice hotel

nice hotel
9,3
Beh C. Familj med småbarn Singapore, den 20 mars 2015
Good

Room ,swimming pool & Free bus Transport
8
Fantastic
Qiu X. Gruppresenär Singapore, den 19 mars 2015
Wonderful stay!

good location, good food, lots of entertainment
9,7
It was a very good experience. Very near Taipa Village where all the food is. Sign up with the resort's membership card to get discounts at all their food establishments!
Pradeep D. Affärsresenär India, den 18 mars 2015
I always stay here once it opened

New , different than other lux hotels and good staffs
7
Best like always my stay there
Chee T. Reste med partner Malaysia, den 12 mars 2015
Good Service, staff are friendly

Good Service, staff are friendly, room comfort
10
We were here for Honeymoon, they have decorated our room and free us a small cake to celebrate our honeymoon. They provided very good service, definitely will stay again if visit macau
Goh B. Reste med partner Singapore, den 10 mars 2015
Not Satisfied with their luggage service

Hygiene service, room's environment and room view
7,3
quite a nice experience to stay in their 5 stars hotel. However, we are truly unhappy with their luggage service. At the time we reach our room, our luggages are still in the hotel lobby until we called the guest service only our luggage was sent to us! After we checked out, we kept our bag and luggages with them. One of our bag get dirtied and they just simply clean the bag for us.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - BufféGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - FritidsfaciliteterGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - ButikerGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Svit

Kundrecensioner - Galaxy Macau, Macao

AS-AGWEB-3C04