eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Visa karta)

Boka nu!

Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Gästrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Badrum Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Strand Galaxy Macau Macao - Buffé Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från insidan Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Svit Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Fritidsfaciliteter
Galaxy Macau Macao - Spa Galaxy Macau Macao - Butiker Galaxy Macau Macao - Pool Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Hotellet från utsidan Galaxy Macau Macao - Lobby Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pub/lounge Galaxy Macau Macao - Pool
Område: Taipa / Cotai Antal rum: 1449
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

från 5423 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
8,6
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (5423)
Sortera efter:
Sara N. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2013
rumet är väl små, men frescha

Trevliga personal
8,7
Mycket nöjd. Jag kan tänkar mig att komma tillbaka
Lars A. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2012
Fantastiskt poolområde

Världens största "rooftop wave pool"
7,3
Självaste incheckningen och utcheckningen var lite krånglig men allt annat flöt på väldigt smidigt. Nya och fräscha rum med en underbar säng, stora fönster med fin utsikt. Pool området var fantastisk med vågmaskin, för extra kostnad så kan man hyra surfbräda. Många goda restauranger.
Helen A. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Toppen hotell

Jättefint hotell, mycket trevlig tillmötesgående personal, jättefin poolarea, mycket bra restauranger.
10
Bodde där endast en natt,men ett toppen hotell. Vacker inom och utomhusmiljö, jättehärlig poolarea, jättetrevligt bemötande på alla sätt och vis. Mycket fina rum med härligt badrum och sköna sängar. Passar såväl par som småbarnsfamiljer. Stort utbud av restauranger för alla smaker. Mycket prisvärt. Återkommer gärna till detta hotell igen.
Tips om att göra på hotellet: Upplev poolen om ni har möjlighet.
Chung W. Familj med småbarn Hong Kong, den 16 juli 2014
Good for family

The beach and room is very good.
8
The beach is beautiful, but crowded. The room is big enough for family and clean.
Seung F. Gruppresenär South Korea, den 10 juli 2014
Galaxy Macau

Good good good
6,3
Jackrit C. Gruppresenär Thailand, den 5 juli 2014
Excellent

Convenience
6,7
Easy for a transportation to Galaxy Hotel and could find the good restaurant.
Ng W. Gruppresenär Hong Kong, den 3 juli 2014
Great pool. Staff were so friendly and helpful

The pool was just like a beach, my kid and I enjoyed it so much. The staff were so friendly and caring, gave us priority when we check in with a baby. Mini bar was free, standard drinks included
10
I only stayed there for one night, it was a memorable stay as I can find nothing to complain. Staff were all very anticipated. Always offer us priority when we were with my 18months baby. They wore their big smile all the time. Room was not very quiet but acceptable, heard people around talking. They gave my son a children kit, that was very impressive, they really care about the kids. I love the pool very much, it was so clean and fun. My son and I enjoyed the wave very much that my son didn't want to leave. Free mini bar was good, no worry about getting thirsty at night, but of coz dun expect there are special drinks, the standard one like coke, sprite inclusive. Overall it was such a good hotel that we will stay again next time
Robertus T. Familj med småbarn Indonesia, den 3 juli 2014
Comfortable

Friendly, fast, and glamorous
9,3
Robertus T. Gruppresenär Indonesia, den 3 juli 2014
Nice glamorous fun

Nice glamorous fun
7,7
Vincci C. Familj med småbarn Hong Kong, den 28 juni 2014
Enjoy

Room size, convenience, Great pool
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - GästrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - BadrumGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - BufféGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från insidanGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - SvitGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - FritidsfaciliteterGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - ButikerGalaxy Macau Macao - PoolGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - Hotellet från utsidanGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pub/loungeGalaxy Macau Macao - Pool


AS-AGWEB-3B03