eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ganymede- Resort & Spa

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Dong Tarn Beach, Pattaya, Thailand 20260 (Visa karta)

Boka nu!

Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gästrum Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Pool Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Pool Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Spa Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gym Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gästrum Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gästrum Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gästrum Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gästrum Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gästrum Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Gästrum Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Restaurang Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Reception Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Café Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Café Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Café
Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Café Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Badtunna Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidan Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidan Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidan Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidan Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidan Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Entré Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Svit Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Reception Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Pool Ganymede- Resort & Spa Pattaya - Café
Läge: Dong Tarn Beach Antal rum: 37
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 451 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,7
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (451)
Resgar J. Gruppresenär Sweden, den 25 juni 2013
Bra hotell

Språkwt, rent, nära stranden .
9
Fredrik B. Reste med partner Sweden, den 19 april 2013
Vänlig men oproffessionell personal.

Läget, närhet till kommunikationer, närhet till stranden.
5,3
Frukost skulle enligt beställningen ingå, men vi fick betala för dryck. Man fick också betala extra om man ville ha mer än den ynka frukosttallrik som ingick. Personalen var lekfulla och trevliga, men unga och oerfarna. Stämningen bland gäster och personal var dock god. Poolside-sviten vi hade var stor, men luktade lite mögel. Det var mycket mygg i området och myggen kom även in i rummet - så vi fick spraya varje dag.
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 12 mars 2013
Jätte fint hotell i stil

Personalen läget standarden
9,3
Väldigt uppskattad, något jag gärna hatte velat veta innan jag valde att boka detta hotell är att det ligger i Pattayas gay area, detta ink hotellet samt deras personal va alla homosexuella. Men dem var fantastiskt trevliga och jag rekommenderar lätt hotellet, ni som reser ensamma, två eller flera vänner. Det kommer tas föregivet att du ni är homosexuella
Felix B. Reste med partner Sweden, den 29 november 2012
"Gay-friendly" hotell/område

Lugnt område, nära till stranden
6,3
Det va väldigt trevlig personal på hotellet. Tyvärr höll dom på att renovera poolområdet, vilket förde ett jävla liv. Rummet var medelmåttigt, de va ganska stort men ingen vidare inredning. Det är ett hotell jag själv har rekommenderat för min homosexuella svåger och hans pojkvän. Det visade sig att det var ett hotell complex där nästan alla som jobbade eller bodde var homosexuella. Med allt från unga singelmän till äldre par, såg faktiskt inte en enda kvinna på området som inte jobbade där.
Kevin S. Ensamresenär United Kingdom, den 12 april 2014
Not very satisfactory

Position TV Pool
6
Meant to be the best room in the place (pool side suite) but was musty and smelt badly of drains Management answer was to give me some flowers in the room! Major problem is Major construction work next door, hammer drills from 07.00 to 18.00. A/c's are a shambles. They are trying hard but not getting there yet
Yukimasa U. Ensamresenär Japan, den 11 april 2014
good value for price

spacious room, cleanness, nice swimming pool
9,3
Joerg B. Affärsresenär Germany, den 27 mars 2014
very good Hotel

clean / friendly / safe
9
very pleasant, i comeback this hotel
Huong L. Gruppresenär Vietnam, den 16 mars 2014
budget hotel but far away from city center

cheap, quite area, swimming pool
4,7
It is good for you if you are looking for a budget hotel with swimming pool however, location is at Jom Tiem area which is 20 mins drive to Pattaya center. The area is so out of town and not many things to do at night time. Jom Tiem beach is dirty and can not swim at all and the area is quite dusty due to the construction, it is every where. one good thing of it is the Outlet Mall which within the area if you love shopping like I do. I would recommend to stay in the town, saving lots of traveling time, cos the traffic is quite busy.
Tony A. Ensamresenär Australia, den 14 mars 2014
ok hotel

central, shopping and bars
7,3
it was not as good as past stays it has become a family hotel, before it was just a gay hotel, and the sauna and steam room was free now you have to pay a fee to get in to the sauna, not happy about that, the hotel is still value for money.
Panayiotis T. Reste med partner Cyphrus, den 11 mars 2014
Good hotel for the price.

Cleanliness, Quite and short distance to beach
8,7
Good and enjoyable stay but little to our knowledge the area in which the hotel is located is more of a homosexual (gay) area, and the majority of the guests tend to lean towards that end. But like I said.. good hotel, clean and quiet.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ganymede- Resort & Spa PattayaGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - PoolGanymede- Resort & Spa Pattaya - PoolGanymede- Resort & Spa Pattaya - SpaGanymede- Resort & Spa Pattaya - GymGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - RestaurangGanymede- Resort & Spa Pattaya - ReceptionGanymede- Resort & Spa Pattaya - CaféGanymede- Resort & Spa Pattaya - CaféGanymede- Resort & Spa Pattaya - CaféGanymede- Resort & Spa Pattaya - CaféGanymede- Resort & Spa Pattaya - BadtunnaGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - EntréGanymede- Resort & Spa Pattaya - SvitGanymede- Resort & Spa Pattaya - ReceptionGanymede- Resort & Spa Pattaya - PoolGanymede- Resort & Spa Pattaya - CaféGanymede- Resort & Spa Pattaya - CaféGanymede- Resort & Spa Pattaya - EntréGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - BadtunnaGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från insidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från utsidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - SvitGanymede- Resort & Spa Pattaya - Balkong/terrassGanymede- Resort & Spa Pattaya - Balkong/terrassGanymede- Resort & Spa Pattaya - Hotellet från insidanGanymede- Resort & Spa Pattaya - GästrumGanymede- Resort & Spa Pattaya - Café

Kundrecensioner - Ganymede- Resort & Spa, Pattaya

AS-AGWEB-3C05