eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gia Bao Grand Hotel

23 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District , Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam 084 (Visa karta)

Boka nu!

Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Reception Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Badrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Lobby Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Restaurang Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Restaurang Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Buffé Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum
Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Restaurang Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum Gia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 45
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 703 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,6
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (703)
Sortera efter:
Urban B. Ensamresenär Sweden, den 25 januari 2014
bra personal, snabb service, frukosten va inge bra

bra personal, snabb service, hjälpsamma och trevlig personal
6,7
Eivor P. Reste med partner Sweden, den 4 november 2013
Hanoi måste bara upplevas

Vänlig personal, hjälpsamma med att hitta utflykter,bra frukost
9
Utmärkt.Personalen mycket trevliga och hjälpsamma. Bra läge för shopping, promenader i parken,nära till restauranger.
Ann-Kathrin S. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2013
Bra läge

Bra läge i de gamla kvarteren
9,3
bra läge i gamla stan och dess närhet till shopping.nära till water puppet show och den den lilla sjön med bl.a solnedgångens bro. rummen var modernt inredda, små men ändamålsenliga. trevlig personal. vi hade rum inåt gården men blev ändå störda av det ständiga tutandet i trafiken. prisvärt.
Chenwei L. Reste med partner China, den 25 september 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small

staff, location, service
9
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Carmelita N. Reste med partner Malaysia, den 24 september 2014
good!

convenient, comfortable, clean
9,3
The room, furniture was clean. I slept well but my husband could not sleep, he said the bed was uncomfortable. The breakfast provided was so-so. The staff was friendly and email replies regarding airport pick up was prompt. We arrived late in the airport and the driver waited for us almost 1.5h! When I called the hotel to enquire regarding the driver, they were so polite and helpful. Very convenient to the Hoan Kiem Lake, at the same time not the most busy noisy area, so our stay was great!
Marjorie K. Gruppresenär Canada, den 23 september 2014
Very comfortable, and clean.

Cleanliness, great staff, good location.
10
No issues at all. We enjoyed our stay very much.
Chenwei L. Reste med partner China, den 21 september 2014
really good location with friendly staffs

staff, location, room
9,3
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Bing L. Affärsresenär Malaysia, den 14 september 2014
value for money hotel in strategic location

location, cleanliness, friendly staff
8
Ong G. Reste med partner Singapore, den 14 september 2014
It's a Good Stay

Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
8,3
Good
Chong K. Affärsresenär Malaysia, den 24 augusti 2014
clean Hotel

clean,quiet,comfortable.
8
good staff,good food.nice location.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gia Bao Grand Hotel HanoiGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - ReceptionGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - Hotellet från insidanGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - BadrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - LobbyGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestaurangGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestaurangGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - BufféGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestaurangGia Bao Grand Hotel Hanoi - GästrumGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gästrum

Kundrecensioner - Gia Bao Grand Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3C01