Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gloucester Luk Kwok Hong Kong

72 Gloucester Road, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Område: Wanchai Antal rum: 196

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 614 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,8
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (614)
Sortera efter:
Rebecka K. Reste med partner Sweden, den 12 februari 2013
grym service och bra läge!

Bästa service, supertrevlig!
8,7
Utmärkt service, fina rena rum med härlig utsikt! Bra läge till de flesta turistställe. Bargata precis utanför!
Anmäl det här omdömet
Ole O. Affärsresenär Sweden, den 5 april 2011
Mitt i Hong Kong

Centralt läge, nära till allt
8
Hotellet ligger i Wan Shai-distriktet mitt i Hongkong. Nära till T-bana,och trams för bra kommunikationer. Kort promenad till HK:s kongress- och utställningscenter, likaså båtarna över till Kowloon. Inget alls att klaga på när det gäller rummen. Kanske att det kostade 100 spänn/dygn för Internetuppkoppling. En kostnad som på de flesta hotell i den här prisklassen oftast ligger inbakad i rumspriset.
Anmäl det här omdömet
Emilia A. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2010
Helt ok

Det var städat och fräscht. Fint rum. Trevlig och hjälpsam personal. Kan definitivt tänka oss att komma tillbaka.
8
Vi bodde en natt på detta fina hotell och betyget blir mycket positivt. Mycket rent och fräscht! Ingen utsikt från fönstret (många skyskrapor runt omkring) men riktigt bra läge! Någon minuts promenadavstånd från tunnelbanan. Hotellet ligger nära till allting. Billigt frukostställe precis runt hörnet. När vi kom urtrötta efter en lång flygning ordnade de ett rum till oss genast fast vi kom innan det var dags att checka in. Bra service där!
Anmäl det här omdömet
Anthony S. Affärsresenär United Kingdom, den 9 januari 2016
small room

location, clean, budget
6,3
I have stayed at this hotel many times and this is the first time l was placed in a very small room, I guess the hotel was full, and not all rooms have been upgraded yet. so l little disappointed, but still a good hotel in a good location.
Anmäl det här omdömet
Hoi C. Ensamresenär Macau, den 6 december 2015
very good location but rather old

good location, old facilities, good service
8
1 min walk from Wan Chai sta. facing to govt buildings, front desk and house keeping staffs are all very kind. welcome drinks included and the lobby bar is good for business meet up. room is very big, good for shoppers. facilities are very old, like a 5-star stardard at 80s, no hand held shower. can ask for extra hair dryer from housekeeping but it's still not enough for gals with long hair. linen is above OK and towel is ok.
Anmäl det här omdömet
Tarin J. Reste med partner Thailand, den 22 oktober 2015
Good!!

Great location
9
Anmäl det här omdömet
Ernest E. Affärsresenär Canada, den 21 september 2015
Business Hotel

Location, service, cleanliness
9,7
We have stayed at this hotel 4 times and they never disappoint. Being near the Hong Kong Convention Centre and the MTR, gives you quick and easy access to all parts of HK. Staff are courteous, polite, and professional. Highly recommend.
Anmäl det här omdömet
Somchai S. Affärsresenär Thailand, den 20 september 2015
Conveniun,clean,good location

Every thing is ok.
7,7
Anmäl det här omdömet
Anderson R. Affärsresenär Australia, den 17 september 2015
Value for money

Good location, good price and value for money
10
Anmäl det här omdömet
Jameson S. Ensamresenär United States of America, den 12 september 2015
A Comfortable Business Hotel

Service, Service, location
7,7
Overall it was Great, buts thats because when I was taken to a standard room, I upgraded to the Executive level, that cost me an extra $500 USD for three nights. The standard rooms are getting older and are a bit small. The service was outstanding, but it came with a price, Beware.... Great location, I went all over Hong Kong using the Metro. The subway is only a block away, if you go out by the valet parking entrance. Great location for the dodgy party scene too, I was jet lagged so I used to walk at 4:30 in the morning and watched the remnants of the depravity.....Very Safe though
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04