Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort

99 Moo 3, Prunai,Koh Yao Yai, Phang Nga, Koh Yao Yai, Phuket, Thailand 83000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 196 omdömen

7 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,5
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (196)
Sortera efter:
Ann J. Reste med partner Sweden, den 19 december 2015
Vackert läge och bra mat

Läget, maten och rummet
8,7
Lugnt och skönt, inga försäljare och fin pool. Vi hade bara bokat 2 nätter, men bokade till en natt eftersom det var så mysigt ställe. Bra mat och trevlig personal. Lite dyrt kan man tycka. Ön är muslimsk, så det finns ingen alkohol att köpa på minimart, bara i restaurangen. I övrigt ett Toppenställe!
Anmäl det här omdömet
Jonna O. Reste med partner Sweden, den 19 januari 2014
otroligt mysigt hotell, fin strand!

skön säng, fin strand, bra restaurang!
10
vi hade tidigare bott på helt fel sida av ön koh yao yai, stranden på den nordöstliga sidan var inte alls lika fin som denna vid glow elixir. tyvärr så hann vi bara bo här en natt hade önskat att vi tog detta hotell först, men men! vi hade en jätte bra sista natt i koh yao yai och sedan åkte vi direkt till flygplatsen i phuket och hotellet styrde hela rutten och det gick otroligt smidigt! hit skulle vi absolut kunna tänka oss att bo igen!
Anmäl det här omdömet
Johan A. Familj med småbarn Sweden, den 4 februari 2013
Fantastiskt resort i underbar miljö

Allt var så lugnt och fridfullt och vi hade en hel strand nästan för oss själva
9,7
Att komma till denna ö och detta resort var helt otroligt. Allt andades lugn och frid, bungalowen vi bodde i var väldigt fin med vacker toalett med fina detaljer. Duschen hade inget tak vilket var en trevlig detalj. Altanen var stor och härlig och gav plats för vår lilla tjej att krypa runt. Det fanns många aktiviteter, bl.a. fick vi barnpassning. Personalen var otroligt trevliga och hjälpsamma på alla sätt, och vår dotter blev väldigt förtjust dem i restaurangen vilka brukade leka med henne då vi åt. Stranden hade vi nästan för oss själva, den blev torrlagd vid lågvatten och det var en del sten och koraller en bit ut men det gjorde inte så mycket utan korallerna gjorde att det fanns en hel del fisk att titta på vilket gav bra möjlighet att snorkla. Den enda nackdelen var att allt var ganska dyrt, mat, transport och utflykter och att wifi inte fanns på rummet.
Anmäl det här omdömet
Erik L. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Lyx i soft format

Lugnt och lyxigt
9,3
Kanonresort. Ett av de bästa resort vi bott på någonsin. På grund av att Agoda skrivit att vi skulle få havsutsikt och att vi inte kunde få det uppgraderade resorten oss gratis till en Deluxe villa med privat pool precis vid havet. Helt fantastiska rum med alla bekvämligheter man behöver. Bra restaurang och bra övrig service på resorten. Allt fanns. Detta rekommenderas varmt!
Anmäl det här omdömet
Tommy G. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Vacker resort med mycket fin strand

Vackert, fin strand, lugnt & rogivande samt möjlighet till aktiviteter så som massage, vattengympa, dykning m.m.
9,3
vi bokade en superior villa och i annonsen stod det att den skulle ha havsutsikt. så var inte fallet, men hotell managern var mycket tillmötesgående och uppgraderade oss då istället till en deluxe villa med egen pool och havsutsikt. denna villa hade allt! badkar och dusch utomhus men inhägnat, härligt inredd, altan med solstolar och egen pool, samt alla andra standard bekvämligheter och lite till. personalen var mycket trevlig och tillmötesgående och i restaurangen fanns god mat och ok service. ön är ganska liten och det finns inte så mycket att göra där så man måste känna sig bekväm med att vara "fast" på resorten under sin vistelse. man kan hyra moped och åka runt på ön, men det finns egentligen inte så mycket att se än hur befolkningen som bor där har det. det är inte "turistigt". befolkningen är mestadels muslimsk och det kan därför vara svårt att t.ex. ta en öl till maten om man inte äter på resorten eller på någon annan resort/hotell på ön. jag tipsar dock om att våga sig ut från resorten. befolkningen är mycket vänlig och det kan vara roligt att komma i kontakt med dem i butikerna och restaurangerna. vi kom t.ex. i kontakt med en man som ordnade privat fisketur åt oss och som drev restaurang och butik. att äta och handla hos dem är ofta mycket billigare än på resorten, men minst lika gott!
Tips om att göra på hotellet: PADI finns på hotellet och anordnar dykturer till bl.a. Phi Phi och något som heter Shark reef nära koh yao yai. Åkte inte själv på detta, men kan vara bra att veta att det finns.
Anmäl det här omdömet
Inger S. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
Härlig resort

Mycket god service och vänligt bemötande
8,7
transfer fungerade perfekt. rummet fint med mysig utomhusdusch och delvis havsutsikt. bra service och god mat. det fanns dessutom ett dykcenter padi med kompetent personal.
Anmäl det här omdömet
Carola B. Reste med partner Sweden, den 19 december 2011
Trevlig och fint hotell

Trevlig finsk personal och god mat i restaurangen
9,3
hotellet låg tio minuter från hamnen där båtarna kommer in, nära och bra. fina bungalows näe vattnet men ingen rörelse på hotellet, det kändes som vi var helt ensamma på stället. maten i restaurangen var toppen. är man rädd för hundar passar denna ö perfekt för det finns bara en hund på hela ön. ön består av 95 % muslimer och de gillar inte hundar. tips är att hyra moppe och åka runt lite. vill man ha lugn och ro så passar detta hotell dig perfekt. men för oss räkte de med fyra dagar.
Anmäl det här omdömet
Leanne L. Gruppresenär China, den 24 december 2015
Relaxing group trip

Private beach very calm waters and lovely white sand, resort is peaceful and the rooms are clean and comfortable
8,3
We spent a week at Glow with a group of friends. We luckily arrived during high tides so the transport from airport to resort was very convenient as we got dropped off at their private beach directly and everything took under an hour. We were quickly checked in and escorted to our rooms which we found very comfortable and clean. We stayed in room 131 which is next to the pool and 30 seconds from the beach and has the loveliest view at sunsets. The resort faces west which means it gets a lot of sun throughout the day and amazing sunsets every night over Phuket. The beach is a private white sand beach, very calm waters and quiet. We spent most afternoons relaxing by the pool and beach, which has plenty of shade if that's something you seek. The staff, especially Banana, was very helpful when booking day trips for us and scooters when we wanted to explore Yao Yai and Yao Noi. Elixir diving and recreational centre is also on site, which is convenient if you want to explore other islands. Our only complaint about the resort is that the food on site is overpriced and mediocre and bland compared to other restaurants on the island. We didn't try any of their western dishes; we stuck with Thai food which they never made spicy or sour enough to our liking. Their breakfast is basic with simple selection of eggs, fruits, juices, bread and thai stirfry of some sort. If you want iced coffee, ask for a cup of ice and make your own as this is free and just as good. We had breakfast at the resort but most nights found dinner in the surrounding village. There is one decent restaurant w/in walking distance, others you'll need to scoot to. Something to keep in mind, the majority of people on the island are Muslims hence pork and bacon are hard to come by. All in all, we really enjoyed our stay at the resort and island. We were looking for a low key and relaxing holiday with a nice beach and got exactly that. If Glow improves their food, they would definitely get a higher rating.
Anmäl det här omdömet
Cheya J. Reste med partner Thailand, den 24 oktober 2015
A serenity resort with style

peaceful location, relaxing atmosphere and beautiful resort
8,7
Absolutely Love this place, definitely recommended our family and friends and we would love to coming back again. Breakfast was great and staffs are friendly and very supportive. If the resorts provide more food options for dinner at the restaurent that would be helpful. Nice clean beach and stunning sunset, very relaxing staying here. Enjoy swimming and chilling in the pool aswell. The room we stayed was very comfortable bed & pillows, we like the outdoor shower too. The well kept garden and ancient Thai flowers around the resort make this place a very special one. Recommended to rent a motorbike to explore around the island. There is one pier close by to get to the Phuket town which is very handy. You can get the boat time table from the reception.
Anmäl det här omdömet
Anabarasu N. Reste med partner Singapore, den 30 augusti 2015
Fantastic!

Beach, pool and service
8,7
We stayed 2 nights at this resort and had a wonderful time as it was low season and there was sparsely anyone around. The pool and the beach were great spots to just lay back and relax. The deluxe villa was spacious with a large balcony which includes a small plunge pool and the open-air toilet added to its charm. However, there should be a shelf near the rain shower to keep the soap and shampoo nearby when showering and also the water flow of the plunge pool could haave been better as it took forever to fill up. Also it would be nice to have a screen on the side of the balcony to block the view from the outside into the balcony. Overall it was a nice stay.
Anmäl det här omdömet
1 - 7 av 7 omdömen
Glow Elixir Koh Yao Yai Resort PhuketGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - OmgivningarGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GymGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - VillaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - LobbyGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - OmgivningarGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Balkong/terrassGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pub/loungeGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - SpaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - OmgivningarGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - OmgivningarGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - EntréGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - OmgivningarGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06