Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort

99 Moo 3, Prunai, Koh Yao Yai / Koh Yao Noi, Phuket, Thailand 83000 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Elixir Resort

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badtunna Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badtunna Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool
Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Restaurang Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Koh Yao Yai / Koh Yao Noi
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 160 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,6
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (160)
Sortera efter:
Jonna O. Reste med partner Sweden, den 19 januari 2014
otroligt mysigt hotell, fin strand!

skön säng, fin strand, bra restaurang!
10
vi hade tidigare bott på helt fel sida av ön koh yao yai, stranden på den nordöstliga sidan var inte alls lika fin som denna vid glow elixir. tyvärr så hann vi bara bo här en natt hade önskat att vi tog detta hotell först, men men! vi hade en jätte bra sista natt i koh yao yai och sedan åkte vi direkt till flygplatsen i phuket och hotellet styrde hela rutten och det gick otroligt smidigt! hit skulle vi absolut kunna tänka oss att bo igen!
Johan A. Familj med småbarn Sweden, den 4 februari 2013
Fantastiskt resort i underbar miljö

Allt var så lugnt och fridfullt och vi hade en hel strand nästan för oss själva
9,7
Att komma till denna ö och detta resort var helt otroligt. Allt andades lugn och frid, bungalowen vi bodde i var väldigt fin med vacker toalett med fina detaljer. Duschen hade inget tak vilket var en trevlig detalj. Altanen var stor och härlig och gav plats för vår lilla tjej att krypa runt. Det fanns många aktiviteter, bl.a. fick vi barnpassning. Personalen var otroligt trevliga och hjälpsamma på alla sätt, och vår dotter blev väldigt förtjust dem i restaurangen vilka brukade leka med henne då vi åt. Stranden hade vi nästan för oss själva, den blev torrlagd vid lågvatten och det var en del sten och koraller en bit ut men det gjorde inte så mycket utan korallerna gjorde att det fanns en hel del fisk att titta på vilket gav bra möjlighet att snorkla. Den enda nackdelen var att allt var ganska dyrt, mat, transport och utflykter och att wifi inte fanns på rummet.
Erik L. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Lyx i soft format

Lugnt och lyxigt
9,3
Kanonresort. Ett av de bästa resort vi bott på någonsin. På grund av att Agoda skrivit att vi skulle få havsutsikt och att vi inte kunde få det uppgraderade resorten oss gratis till en Deluxe villa med privat pool precis vid havet. Helt fantastiska rum med alla bekvämligheter man behöver. Bra restaurang och bra övrig service på resorten. Allt fanns. Detta rekommenderas varmt!
Tommy G. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Vacker resort med mycket fin strand

Vackert, fin strand, lugnt & rogivande samt möjlighet till aktiviteter så som massage, vattengympa, dykning m.m.
9,3
vi bokade en superior villa och i annonsen stod det att den skulle ha havsutsikt. så var inte fallet, men hotell managern var mycket tillmötesgående och uppgraderade oss då istället till en deluxe villa med egen pool och havsutsikt. denna villa hade allt! badkar och dusch utomhus men inhägnat, härligt inredd, altan med solstolar och egen pool, samt alla andra standard bekvämligheter och lite till. personalen var mycket trevlig och tillmötesgående och i restaurangen fanns god mat och ok service. ön är ganska liten och det finns inte så mycket att göra där så man måste känna sig bekväm med att vara "fast" på resorten under sin vistelse. man kan hyra moped och åka runt på ön, men det finns egentligen inte så mycket att se än hur befolkningen som bor där har det. det är inte "turistigt". befolkningen är mestadels muslimsk och det kan därför vara svårt att t.ex. ta en öl till maten om man inte äter på resorten eller på någon annan resort/hotell på ön. jag tipsar dock om att våga sig ut från resorten. befolkningen är mycket vänlig och det kan vara roligt att komma i kontakt med dem i butikerna och restaurangerna. vi kom t.ex. i kontakt med en man som ordnade privat fisketur åt oss och som drev restaurang och butik. att äta och handla hos dem är ofta mycket billigare än på resorten, men minst lika gott!
Tips om att göra på hotellet: PADI finns på hotellet och anordnar dykturer till bl.a. Phi Phi och något som heter Shark reef nära koh yao yai. Åkte inte själv på detta, men kan vara bra att veta att det finns.
Inger S. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
Härlig resort

Mycket god service och vänligt bemötande
8,7
transfer fungerade perfekt. rummet fint med mysig utomhusdusch och delvis havsutsikt. bra service och god mat. det fanns dessutom ett dykcenter padi med kompetent personal.
Carola B. Reste med partner Sweden, den 19 december 2011
Trevlig och fint hotell

Trevlig finsk personal och god mat i restaurangen
9,3
hotellet låg tio minuter från hamnen där båtarna kommer in, nära och bra. fina bungalows näe vattnet men ingen rörelse på hotellet, det kändes som vi var helt ensamma på stället. maten i restaurangen var toppen. är man rädd för hundar passar denna ö perfekt för det finns bara en hund på hela ön. ön består av 95 % muslimer och de gillar inte hundar. tips är att hyra moppe och åka runt lite. vill man ha lugn och ro så passar detta hotell dig perfekt. men för oss räkte de med fyra dagar.
Shelley A. Gruppresenär United Kingdom, den 29 juni 2014
Fabulous, luxury, friendly staff, great food

Villa with private pool, view, staff
10
I booked this just for a relaxing time after travelling for so long. I originally booked the villa with the bath outside, when I arrived to check in I was given a free upgrade to the villa with its own private pool free of charge which I was very happy about as you would imagine. I was given a villa on the hillside which was amazing. The view I had of the resort and ocean was amazing and it was very private so no one could see you. I am glad they had me in this villa as the ones by the beach are very open and not private but they would be perfect for people with children. The room was very comfortable and the food was very nice and for the standard of the resort the food was not too over priced. The private beach is nice and big. I've got to say the staff were so friendly and most could speak and understand English. Overall I thought this resort was fabulous. I would recommend this to anyone and hopefully you will be as lucky as me with the upgrade. Great way to end my travelling trip.
Geri B. Gruppresenär United Kingdom, den 7 juni 2014
Relaxing place, not much to do

Clean, excellent food, nice surroundings
9,3
Very nice hotel, great staff and fantastic service
Ilya L. Reste med partner Russia, den 12 maj 2014
nice stay but overpriced

wonderful beach, quite area, green
7,7
the resort is nice in a peaceful area, far from the pier, in the middle of nowhere with lots of greenery and life (we even saw a big lizard walking around!). good for honeymooners and yoga lovers. but don't expect yoga at the resort, everything is half closed, including the old pool bar that has seen better days. however, the beach is great, especiallya for koh yao area. it's quite clean and natural. food is ok but nothing spectacular. avoid their cocktails, there is nothing to talk about there, they are absolutely tasteless. very few options though and drinks are expensive, so take your wine or go to one of the local shops close to the resort. the eare is muslim, so expect no alcohol in the shops, only soft drinks and snacks. considering the price for the room, the buffet breakfast was really poor, and even unacceptable during the second day of our stay. they decided not to bother with the buffet breakfast and just gave us a menu made of 3-4 options. the design of the place is quite disputable and strange. in some places the resort look like some lost place, some villas are very poorly maintained, hope they don't sell them. our room was nice with a big terrace and an outdoor tub, which was amazing. it's a good alternative to the beach pool villa, which seems really overpriced for what you get.
Emma Q. Reste med partner United Kingdom, den 26 april 2014
Absolutely stunning place for couples to relax

Quiet, peaceful, romantic
9
Outstanding service and very friendly staff looked after us the whole week. Great hot tub in the garden, however make sure you ask for an enclosed fence for privacy. There is absolutely nothing else around, no bars, clubs, shops etc, so if you are looking for a very peaceful place to relax and unwind, then this is the place to holiday. Also great for us as no children around! I would strongly recommend Glow Elixir!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort PhuketGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadtunnaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadtunnaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - RestaurangGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - UtsiktGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Strand


AS-AGWEB-3B06