Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort

99 Moo 3, Prunai, Koh Yao Yai, Phuket, Thailand 83000 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Elixir Resort
Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badtunna Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badtunna Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool
Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Restaurang Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Koh Yao Yai
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 183
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,5
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (183)
Sortera efter:
Jonna O. Reste med partner Sweden, den 19 januari 2014
otroligt mysigt hotell, fin strand!

skön säng, fin strand, bra restaurang!
10
vi hade tidigare bott på helt fel sida av ön koh yao yai, stranden på den nordöstliga sidan var inte alls lika fin som denna vid glow elixir. tyvärr så hann vi bara bo här en natt hade önskat att vi tog detta hotell först, men men! vi hade en jätte bra sista natt i koh yao yai och sedan åkte vi direkt till flygplatsen i phuket och hotellet styrde hela rutten och det gick otroligt smidigt! hit skulle vi absolut kunna tänka oss att bo igen!
Anmäl det här omdömet
Johan A. Familj med småbarn Sweden, den 4 februari 2013
Fantastiskt resort i underbar miljö

Allt var så lugnt och fridfullt och vi hade en hel strand nästan för oss själva
9,7
Att komma till denna ö och detta resort var helt otroligt. Allt andades lugn och frid, bungalowen vi bodde i var väldigt fin med vacker toalett med fina detaljer. Duschen hade inget tak vilket var en trevlig detalj. Altanen var stor och härlig och gav plats för vår lilla tjej att krypa runt. Det fanns många aktiviteter, bl.a. fick vi barnpassning. Personalen var otroligt trevliga och hjälpsamma på alla sätt, och vår dotter blev väldigt förtjust dem i restaurangen vilka brukade leka med henne då vi åt. Stranden hade vi nästan för oss själva, den blev torrlagd vid lågvatten och det var en del sten och koraller en bit ut men det gjorde inte så mycket utan korallerna gjorde att det fanns en hel del fisk att titta på vilket gav bra möjlighet att snorkla. Den enda nackdelen var att allt var ganska dyrt, mat, transport och utflykter och att wifi inte fanns på rummet.
Anmäl det här omdömet
Erik L. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Lyx i soft format

Lugnt och lyxigt
9,3
Kanonresort. Ett av de bästa resort vi bott på någonsin. På grund av att Agoda skrivit att vi skulle få havsutsikt och att vi inte kunde få det uppgraderade resorten oss gratis till en Deluxe villa med privat pool precis vid havet. Helt fantastiska rum med alla bekvämligheter man behöver. Bra restaurang och bra övrig service på resorten. Allt fanns. Detta rekommenderas varmt!
Anmäl det här omdömet
Tommy G. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Vacker resort med mycket fin strand

Vackert, fin strand, lugnt & rogivande samt möjlighet till aktiviteter så som massage, vattengympa, dykning m.m.
9,3
vi bokade en superior villa och i annonsen stod det att den skulle ha havsutsikt. så var inte fallet, men hotell managern var mycket tillmötesgående och uppgraderade oss då istället till en deluxe villa med egen pool och havsutsikt. denna villa hade allt! badkar och dusch utomhus men inhägnat, härligt inredd, altan med solstolar och egen pool, samt alla andra standard bekvämligheter och lite till. personalen var mycket trevlig och tillmötesgående och i restaurangen fanns god mat och ok service. ön är ganska liten och det finns inte så mycket att göra där så man måste känna sig bekväm med att vara "fast" på resorten under sin vistelse. man kan hyra moped och åka runt på ön, men det finns egentligen inte så mycket att se än hur befolkningen som bor där har det. det är inte "turistigt". befolkningen är mestadels muslimsk och det kan därför vara svårt att t.ex. ta en öl till maten om man inte äter på resorten eller på någon annan resort/hotell på ön. jag tipsar dock om att våga sig ut från resorten. befolkningen är mycket vänlig och det kan vara roligt att komma i kontakt med dem i butikerna och restaurangerna. vi kom t.ex. i kontakt med en man som ordnade privat fisketur åt oss och som drev restaurang och butik. att äta och handla hos dem är ofta mycket billigare än på resorten, men minst lika gott!
Tips om att göra på hotellet: PADI finns på hotellet och anordnar dykturer till bl.a. Phi Phi och något som heter Shark reef nära koh yao yai. Åkte inte själv på detta, men kan vara bra att veta att det finns.
Anmäl det här omdömet
Inger S. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
Härlig resort

Mycket god service och vänligt bemötande
8,7
transfer fungerade perfekt. rummet fint med mysig utomhusdusch och delvis havsutsikt. bra service och god mat. det fanns dessutom ett dykcenter padi med kompetent personal.
Anmäl det här omdömet
Carola B. Reste med partner Sweden, den 19 december 2011
Trevlig och fint hotell

Trevlig finsk personal och god mat i restaurangen
9,3
hotellet låg tio minuter från hamnen där båtarna kommer in, nära och bra. fina bungalows näe vattnet men ingen rörelse på hotellet, det kändes som vi var helt ensamma på stället. maten i restaurangen var toppen. är man rädd för hundar passar denna ö perfekt för det finns bara en hund på hela ön. ön består av 95 % muslimer och de gillar inte hundar. tips är att hyra moppe och åka runt lite. vill man ha lugn och ro så passar detta hotell dig perfekt. men för oss räkte de med fyra dagar.
Anmäl det här omdömet
Anabarasu N. Reste med partner Singapore, den 29 augusti 2015
Another gem of an island

Location, beach, food
8,7
We stayed 2 nights at this resort and had a wonderful time as it was low season and there was sparsely anyone around. The pool and the beach were great spots to just lay back and relax. The deluxe villa was spacious with a large balcony which includes a small plunge pool and the open-air toilet added to its charm. However, there should be a shelf near the rain shower to keep the soap and shampoo nearby when showering and also the water flow of the plunge pool could haave been better as it took forever to fill up. Also it would be nice to have a screen on the side of the balcony to block the view from the outside into the balcony. Overall it was a nice stay.
Anmäl det här omdömet
Thiprampai T. Familj med äldre barn Thailand, den 1 augusti 2015
Away from the city

Beach, Private, nice resort
7,7
I came back to stay here with my family for the second time. We really the accommodation here. The hotel was nice, clean and very well organised.
Anmäl det här omdömet
Marie O. Gruppresenär Ireland, den 18 april 2015
Relaxing trip with the girls.... A slice of heaven

Location, food and service
10
Resort was beautiful, service was great, staff were very accommodating nothing was a problem. We did a boat trip from the beach the snorkeling was amazing. The food was a high quality and reasonable loved the seafood and the steak.
Anmäl det här omdömet
Arvid M. Reste med partner Norway, den 25 februari 2015
The Good, the Bad and the Ugly

Food, room and beach
6,3
Friendly transfer from ferry. Friendly reception. But roof inside reception like taken out of a horror movie with cob webs, birds nests and year old dirt hanging meters down from 10 meter high inside of roof. Good food, but extremely slow beverage servants. 15 minutes to carry one bottle of beer 15 meters. Although we always ordered for-drinks in good time before eating, food arrived first. Expensive wine like vinaigre. Dangerous decking around pool area with loose planks, holes and nails that could easily break your feet. That nobody wasn't damaged during our stay is a mystery. But the deck was so bad that people took great care walking there. Pool bar never opened - just as good since it was out of order like the pool with loose tiles. Nice and clean villas and nice and well maintained garden. This hotel is a mix of terrible and good hence we call it: The Good, the Bad & the Ugly. Avoid this hotel.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort PhuketGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadtunnaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadtunnaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - RestaurangGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - UtsiktGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Strand


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06