eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort

99 Moo 3, Prunai, Koh Yao Yai / Koh Yao Noi, Phuket, Thailand 83000 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Elixir Resort
Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Gästrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badtunna Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badtunna Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Badrum Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool
Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Pool Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Restaurang Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan Glow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Koh Yao Yai / Koh Yao Noi
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 167 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,5
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (167)
Sortera efter:
Jonna O. Reste med partner Sweden, den 19 januari 2014
otroligt mysigt hotell, fin strand!

skön säng, fin strand, bra restaurang!
10
vi hade tidigare bott på helt fel sida av ön koh yao yai, stranden på den nordöstliga sidan var inte alls lika fin som denna vid glow elixir. tyvärr så hann vi bara bo här en natt hade önskat att vi tog detta hotell först, men men! vi hade en jätte bra sista natt i koh yao yai och sedan åkte vi direkt till flygplatsen i phuket och hotellet styrde hela rutten och det gick otroligt smidigt! hit skulle vi absolut kunna tänka oss att bo igen!
Johan A. Familj med småbarn Sweden, den 4 februari 2013
Fantastiskt resort i underbar miljö

Allt var så lugnt och fridfullt och vi hade en hel strand nästan för oss själva
9,7
Att komma till denna ö och detta resort var helt otroligt. Allt andades lugn och frid, bungalowen vi bodde i var väldigt fin med vacker toalett med fina detaljer. Duschen hade inget tak vilket var en trevlig detalj. Altanen var stor och härlig och gav plats för vår lilla tjej att krypa runt. Det fanns många aktiviteter, bl.a. fick vi barnpassning. Personalen var otroligt trevliga och hjälpsamma på alla sätt, och vår dotter blev väldigt förtjust dem i restaurangen vilka brukade leka med henne då vi åt. Stranden hade vi nästan för oss själva, den blev torrlagd vid lågvatten och det var en del sten och koraller en bit ut men det gjorde inte så mycket utan korallerna gjorde att det fanns en hel del fisk att titta på vilket gav bra möjlighet att snorkla. Den enda nackdelen var att allt var ganska dyrt, mat, transport och utflykter och att wifi inte fanns på rummet.
Erik L. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Lyx i soft format

Lugnt och lyxigt
9,3
Kanonresort. Ett av de bästa resort vi bott på någonsin. På grund av att Agoda skrivit att vi skulle få havsutsikt och att vi inte kunde få det uppgraderade resorten oss gratis till en Deluxe villa med privat pool precis vid havet. Helt fantastiska rum med alla bekvämligheter man behöver. Bra restaurang och bra övrig service på resorten. Allt fanns. Detta rekommenderas varmt!
Tommy G. Reste med partner Sweden, den 6 december 2012
Vacker resort med mycket fin strand

Vackert, fin strand, lugnt & rogivande samt möjlighet till aktiviteter så som massage, vattengympa, dykning m.m.
9,3
vi bokade en superior villa och i annonsen stod det att den skulle ha havsutsikt. så var inte fallet, men hotell managern var mycket tillmötesgående och uppgraderade oss då istället till en deluxe villa med egen pool och havsutsikt. denna villa hade allt! badkar och dusch utomhus men inhägnat, härligt inredd, altan med solstolar och egen pool, samt alla andra standard bekvämligheter och lite till. personalen var mycket trevlig och tillmötesgående och i restaurangen fanns god mat och ok service. ön är ganska liten och det finns inte så mycket att göra där så man måste känna sig bekväm med att vara "fast" på resorten under sin vistelse. man kan hyra moped och åka runt på ön, men det finns egentligen inte så mycket att se än hur befolkningen som bor där har det. det är inte "turistigt". befolkningen är mestadels muslimsk och det kan därför vara svårt att t.ex. ta en öl till maten om man inte äter på resorten eller på någon annan resort/hotell på ön. jag tipsar dock om att våga sig ut från resorten. befolkningen är mycket vänlig och det kan vara roligt att komma i kontakt med dem i butikerna och restaurangerna. vi kom t.ex. i kontakt med en man som ordnade privat fisketur åt oss och som drev restaurang och butik. att äta och handla hos dem är ofta mycket billigare än på resorten, men minst lika gott!
Tips om att göra på hotellet: PADI finns på hotellet och anordnar dykturer till bl.a. Phi Phi och något som heter Shark reef nära koh yao yai. Åkte inte själv på detta, men kan vara bra att veta att det finns.
Inger S. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
Härlig resort

Mycket god service och vänligt bemötande
8,7
transfer fungerade perfekt. rummet fint med mysig utomhusdusch och delvis havsutsikt. bra service och god mat. det fanns dessutom ett dykcenter padi med kompetent personal.
Carola B. Reste med partner Sweden, den 19 december 2011
Trevlig och fint hotell

Trevlig finsk personal och god mat i restaurangen
9,3
hotellet låg tio minuter från hamnen där båtarna kommer in, nära och bra. fina bungalows näe vattnet men ingen rörelse på hotellet, det kändes som vi var helt ensamma på stället. maten i restaurangen var toppen. är man rädd för hundar passar denna ö perfekt för det finns bara en hund på hela ön. ön består av 95 % muslimer och de gillar inte hundar. tips är att hyra moppe och åka runt lite. vill man ha lugn och ro så passar detta hotell dig perfekt. men för oss räkte de med fyra dagar.
Brianna G. Reste med partner United States of America, den 5 oktober 2014
Relaxing Getaway. Very Quite

the bed, the room and the tub.
9,3
When we arrived it was pouring rain. Our driver dropped us off and we were greeted with a yummy hot lemongrass tea and some cool towels. The check in was easy and we waited in the lodge for a bit unit the rain slowed down. The hotel staff walked us up to our private bungalow which was amazing. We entered to a tranquil and beautiful bungalow. The room came with two huge cozy bathrobes, slippers, an amazing canopy bed. The bathroom was to die for. The outdoor shower was brilliant and outside on our deck was a sunken in jacuzzi. The private deck had two lounge chairs which unfortunately we didn't get to use as we picked the rainiest weekend to visit. Regardless, it was such a relaxing weekend away. My husband and I are teachers in Phuket so the long weekend was much needed. It was low season so it seemed as if it was only us and a few other couples staying there. The island of Koh Yao yai is very small. If your looking for a place where you can walk off the resort and check out local spots, then this isn't the place for you. Check out the neighboring island dog ooh yao noi. But if your looking for a peace quite getaway then this is it. The views are amazing and the bed was so comfortable. It was hard to leave. The food was great. Its pricey like all resorts are but their portions were huge and totally worth the money.
Amy W. Reste med partner United States of America, den 29 september 2014
MIDDLE OF NOWHERE!!!! Avoid this island!

The restaurant and staff were wonderful
5,7
We wanted secluded but not this extreme. We rented a scooter so we could explore and find supplies, specifically adult beverages and road for about 20 minutes. This island is a village that is very spread out and seems predominately Muslim, thus barely any alcohol in the area. I've stayed on various islands and done the excursions but this had none of the same options. Regarding our room it was nice but we got the room with the private 2 person stone tub and if you want the water a temp that you can sit in it'll take hours and hours to fill!! We ran ours for about 2 hours and only had about an inch or 2 of water. Getting to this island is a hassle all on its own!! And very expensive! I wouldn't return if I got the room for free!!!!
Jose S. Reste med partner Portugal, den 11 september 2014
Very nice staff

staff, quite, location
8
All staff is very nice, you can get the tours easily from the hotel, swimming pool is ok, and tranfers services work perfectly
Eugene T. Reste med partner Singapore, den 24 juli 2014
horrible stay

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort
3,7
when getting to glow elixir from phuket, i suggest that you try and take your own transport there instead of opting for airport transfer because it would be so so much cheaper. plus the pier is not far from the airport, so no point getting transport from the resort. upon reaching the resort, everything seemed beautiful until we started exploring our room. our room was not cleaned at all. the beach beds were ridiculously dirty and the beach umbrella was spoilt and could not be opened. the hot tub was very dirty too. furthermore, the shower is outdoors and you will not be able to bathe when it rains. when the wind blows, the leaves fall off the trees that surround the shower and choke up the drainage, leaving the shower flooded and very dirty. it is a nice concept but very impractical and not executed properly. the beach was very dirty too with lots of rubbish. in terms of room service, it was terrible. we ordered food in our room and upon finishing, we placed the plates (we wrapped the plates in plastic wrap) outside our room. we called reception to request for the plates to be cleared and after calling them for 3 times over 12 hours, they did not clear the plate. the next morning we found our doorstep to be swarmed with ants with the plates still uncleared. terrible.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Glow Elixir Koh Yao Yai Resort PhuketGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - GästrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadtunnaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadtunnaGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - BadrumGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - PoolGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från insidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - RestaurangGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Hotellet från utsidanGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - StrandGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - UtsiktGlow Elixir Koh Yao Yai Resort Phuket - Strand


AS-AGWEB-3A03