eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Utsikt Gold Coast Hotel Hong Kong - Gym Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård
Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats
Område: Tuen Mun Antal rum: 453
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 2777 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (2777)
Sortera efter:
Martin F. Ensamresenär den 3 september 2011
Bra semesterhotell men något slitet

Ligger vid havet och gör semestern behaglig
6,3
hotellet har ett härligt läge vid havet samt en mysig piazza bara ett par 100m från hotellet. här kan man äta goda middag och titta ut över marinan med gigantiska båtar som ligger kloss an. hotellet har ett härligt poolområde. dock är hotellet i sig lite nedgånget. framför allt rummen.
Mats R. Reste med partner Sweden, den 28 juni 2011
Lyxig känsla med trevlig strandpromenad

Bra läge om man vill ligga på stranden någon dag och inte ha storstadspulsen precis utanför dörren.
6,7
Schysst hotell med nära till strand och litet shoppingcentrum där du får tag på det dagliga. Lite väl långt in till Hong Kong city men det går en "Shuttle Bus" var timme från hotellet vilket är praktiskt. Turen går även från Kowloon city till hotellet under samma tider. Sista upphämtning 23.00. Pool finns på hotellet men var ej i bruk pga någon ombyggnad även om det inte syntes att arbete pågick. Lite tråkigt eftersom det hade varit skönt och slappa där någon dag.
Jan G. Affärsresenär Sweden, den 28 februari 2011
rent o snyggt i alla rum mycket fin utsikt

lugnt o stilla för avkoppling men ändån nära till storstaden o centrum
9,3
det är ett mycket trevligt hotel bra läge i lugn och fin atmosfär nära till trevligt litet afärs centrum med många små trevliga resturanger i mycket trevlig marina miljö. nära till fin strand med bra badmöjligheter. mycket bra möjligheter till trevliga promenader
Charlotta H. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2009
Schysst lyx, när det är öppet

Det är verkligen ett lyxhotell med bra service och skön atmosfär. Bra ställe om man vill komma ifrån centrum och det tar ändå bara en halvtimme med taxi att komma till shoppingen och skyskraporna.
8,7
Det är ett mycket lyxigt hotell men suverän personal. Läget är underbart vid en fin strand och mysig marina. Det finns en del affärer och restauranger i området som ger valfrihet på kvällarna. Balkongerna är oslagbara i soluppgången med sin underbara utsikt över havet. Jag kan lätt tänka mig att åka dit igen och ha stället som bas för att utforska Hongkong, men även spendera lite tid i omgivningen för att koppla av.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Testa fotmassagen i marinan, helt klart prisvärt
Anton D. Familj med småbarn United Kingdom, den 24 augusti 2014
Relaxing location,helpful staff,small rooms,overpr

Buffet,surrounding areas,staff performance
6,7
The rooms are much smaller than expected and quite old, quite overpriced, should definitely try the dinner buffet.
Tsz L. Familj med småbarn China, den 17 augusti 2014
ad hoc summer fun game no good

Good service, good location
7
Facilities are old Nd summer dim programs are really disappointed!
Weili H. Ensamresenär Singapore, den 14 augusti 2014
very expensive with little to offer

seaview is good for curing depression
7,3
it was a business trip. Room size & staff services are acceptable.. One thing for sure, I know i won't be staying here for a personal holiday.. not for the price my co. had paid for.
Man Y. Affärsresenär Hong Kong, den 12 augusti 2014
Gold Coast Hotel

Ok la
6
Elaine Y. Reste med partner Hong Kong, den 7 augusti 2014
nice view

nice view, helpful staff, free wifi
8,3
The stay was enjoyable. Staff are nice and helpful. Very nice seafood in Sam Shing Estate in just 15 min. walk, and a small shopping mall nearby with convenient store, supermarket, spa/massage and a number of restaurants. Yet, there were thunderstorms and heavy raining during the stay and it was quite noisy as we stayed in balcony room and wasn't able to sleep.
Chak Y. Reste med partner Hong Kong, den 27 juli 2014
value for money

the view is good
8,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - UtsiktGold Coast Hotel Hong Kong - GymGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats


AS-AGWEB-3C02