Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Utsikt Gold Coast Hotel Hong Kong - Gym Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand
Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Restaurang Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård
Område: Tuen Mun Antal rum: 453
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 3328
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (3328)
Sortera efter:
Martin F. Ensamresenär den 3 september 2011
Bra semesterhotell men något slitet

Ligger vid havet och gör semestern behaglig
6,3
hotellet har ett härligt läge vid havet samt en mysig piazza bara ett par 100m från hotellet. här kan man äta goda middag och titta ut över marinan med gigantiska båtar som ligger kloss an. hotellet har ett härligt poolområde. dock är hotellet i sig lite nedgånget. framför allt rummen.
Anmäl det här omdömet
Mats R. Reste med partner Sweden, den 28 juni 2011
Lyxig känsla med trevlig strandpromenad

Bra läge om man vill ligga på stranden någon dag och inte ha storstadspulsen precis utanför dörren.
6,7
Schysst hotell med nära till strand och litet shoppingcentrum där du får tag på det dagliga. Lite väl långt in till Hong Kong city men det går en "Shuttle Bus" var timme från hotellet vilket är praktiskt. Turen går även från Kowloon city till hotellet under samma tider. Sista upphämtning 23.00. Pool finns på hotellet men var ej i bruk pga någon ombyggnad även om det inte syntes att arbete pågick. Lite tråkigt eftersom det hade varit skönt och slappa där någon dag.
Anmäl det här omdömet
Jan G. Affärsresenär Sweden, den 28 februari 2011
rent o snyggt i alla rum mycket fin utsikt

lugnt o stilla för avkoppling men ändån nära till storstaden o centrum
9,3
det är ett mycket trevligt hotel bra läge i lugn och fin atmosfär nära till trevligt litet afärs centrum med många små trevliga resturanger i mycket trevlig marina miljö. nära till fin strand med bra badmöjligheter. mycket bra möjligheter till trevliga promenader
Anmäl det här omdömet
Charlotta H. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2009
Schysst lyx, när det är öppet

Det är verkligen ett lyxhotell med bra service och skön atmosfär. Bra ställe om man vill komma ifrån centrum och det tar ändå bara en halvtimme med taxi att komma till shoppingen och skyskraporna.
8,7
Det är ett mycket lyxigt hotell men suverän personal. Läget är underbart vid en fin strand och mysig marina. Det finns en del affärer och restauranger i området som ger valfrihet på kvällarna. Balkongerna är oslagbara i soluppgången med sin underbara utsikt över havet. Jag kan lätt tänka mig att åka dit igen och ha stället som bas för att utforska Hongkong, men även spendera lite tid i omgivningen för att koppla av.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Testa fotmassagen i marinan, helt klart prisvärt
Anmäl det här omdömet
Yi M. Familj med småbarn Hong Kong, den 23 juli 2015
Ok

Ok
8,7
Ok
Anmäl det här omdömet
Chun P. Reste med partner Hong Kong, den 23 juli 2015
Comfortable and quite

Comfortable and quite
9
Comfortable and quite
Anmäl det här omdömet
Alan M. Reste med partner United Kingdom, den 18 juli 2015
Good relaxing hotel

Nice pools and environment
8
Very nice and much needed break away from the crazy and busy city life in HK. I almost felt like I was staying at a resort in Thailand. The swimming pools were very nice.
Anmäl det här omdömet
Wun K. Reste med partner Hong Kong, den 16 juli 2015
Relaxing Stay

Balcony, Beach and Food
8,7
Very relaxing stay for a night after long work. You can walk along the beach and there are bars to choose from for a grab of drink in the shopping mall around.
Anmäl det här omdömet
Reid T. Familj med småbarn United Kingdom, den 11 juli 2015
No pictures at the pool - but disappointing.

The food, the service and the pool
9,3
Why close the pool when it's a bit windy? No pictures? No diving? Maybe too many unnecessary rules. If it's dangerous to swim. Yes close the pool. If there are other people in that area of the pool then sure no photos. Should be able to dive into a pool that is 2.5m deep. Anyway still enjoyable and friendly. Excellent staff
Anmäl det här omdömet
Tung L. Reste med partner China, den 5 juli 2015
clean, big room

clean, nice swimming pool
7
clean, nice swimming pool, nice dinner buffet, near a beach.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - UtsiktGold Coast Hotel Hong Kong - GymGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - RestaurangGold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AM-AGWEB-4F07