Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 3556 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (3556)
Sortera efter:
Martin F. Ensamresenär den 3 september 2011
Bra semesterhotell men något slitet

Ligger vid havet och gör semestern behaglig
6,3
hotellet har ett härligt läge vid havet samt en mysig piazza bara ett par 100m från hotellet. här kan man äta goda middag och titta ut över marinan med gigantiska båtar som ligger kloss an. hotellet har ett härligt poolområde. dock är hotellet i sig lite nedgånget. framför allt rummen.
Anmäl det här omdömet
Mats R. Reste med partner Sweden, den 28 juni 2011
Lyxig känsla med trevlig strandpromenad

Bra läge om man vill ligga på stranden någon dag och inte ha storstadspulsen precis utanför dörren.
6,7
Schysst hotell med nära till strand och litet shoppingcentrum där du får tag på det dagliga. Lite väl långt in till Hong Kong city men det går en "Shuttle Bus" var timme från hotellet vilket är praktiskt. Turen går även från Kowloon city till hotellet under samma tider. Sista upphämtning 23.00. Pool finns på hotellet men var ej i bruk pga någon ombyggnad även om det inte syntes att arbete pågick. Lite tråkigt eftersom det hade varit skönt och slappa där någon dag.
Anmäl det här omdömet
Jan G. Affärsresenär Sweden, den 28 februari 2011
rent o snyggt i alla rum mycket fin utsikt

lugnt o stilla för avkoppling men ändån nära till storstaden o centrum
9,3
det är ett mycket trevligt hotel bra läge i lugn och fin atmosfär nära till trevligt litet afärs centrum med många små trevliga resturanger i mycket trevlig marina miljö. nära till fin strand med bra badmöjligheter. mycket bra möjligheter till trevliga promenader
Anmäl det här omdömet
Charlotta H. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2009
Schysst lyx, när det är öppet

Det är verkligen ett lyxhotell med bra service och skön atmosfär. Bra ställe om man vill komma ifrån centrum och det tar ändå bara en halvtimme med taxi att komma till shoppingen och skyskraporna.
8,7
Det är ett mycket lyxigt hotell men suverän personal. Läget är underbart vid en fin strand och mysig marina. Det finns en del affärer och restauranger i området som ger valfrihet på kvällarna. Balkongerna är oslagbara i soluppgången med sin underbara utsikt över havet. Jag kan lätt tänka mig att åka dit igen och ha stället som bas för att utforska Hongkong, men även spendera lite tid i omgivningen för att koppla av.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Testa fotmassagen i marinan, helt klart prisvärt
Anmäl det här omdömet
Kwan Y. Ensamresenär Hong Kong, den 28 januari 2016
Will stay again

Nice breakfast, nice sea view, nice room
7,7
Anmäl det här omdömet
David R. Affärsresenär United States of America, den 26 januari 2016
Great staff and good value

staff and room
7,7
i really enjoyed my stay at the Gold Coast. I was greeted by a very professional staff from the moment I arrived in the taxi. The concierge greeted me when I entered the hotel with specific directions on the front desk and if I needed information for dinner reservations. My room was upgraded to a very nice suite for the same price I had paid on Agoda prior to my arrival. The front desk clerk made me aware I could leave a cash deposit or put on my card. I would recommend this hotel to all my business associates in Asia. Thanks for the great service I will see you in a few weeks.
Anmäl det här omdömet
Cheuk K. Reste med partner Hong Kong, den 8 januari 2016
ok

ok
10
Anmäl det här omdömet
Ervin L. Reste med partner Singapore, den 7 januari 2016
nice hotel in the north

nice room, nice view
9
everything was expected for a typical up scale 4-star hotel. if you want to get away from the busy city life, this is a value for money hotel. location not the most friendly but that is fine if you want to chill
Anmäl det här omdömet
Khalid A. Familj med äldre barn Saudi Arabia, den 7 januari 2016
Good hotel

Coast, near by market, Marina
5,7
Rooms are not clean enough, staff need to be more friendly, pool construction until March 2016 (area was closed)
Anmäl det här omdömet
Su K. Familj med småbarn China, den 31 december 2015
Excellent

Excellent serivce recreation department
9,3
Room is nice. Good services from all staff and special excellent service from recreation department .
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - UtsiktGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - GymGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - RestaurangGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07