Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Utsikt Gold Coast Hotel Hong Kong - Gym Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand
Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tuen Mun Antal rum: 453
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 3298
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,1
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (3298)
Sortera efter:
Martin F. Ensamresenär den 3 september 2011
Bra semesterhotell men något slitet

Ligger vid havet och gör semestern behaglig
6,3
hotellet har ett härligt läge vid havet samt en mysig piazza bara ett par 100m från hotellet. här kan man äta goda middag och titta ut över marinan med gigantiska båtar som ligger kloss an. hotellet har ett härligt poolområde. dock är hotellet i sig lite nedgånget. framför allt rummen.
Mats R. Reste med partner Sweden, den 28 juni 2011
Lyxig känsla med trevlig strandpromenad

Bra läge om man vill ligga på stranden någon dag och inte ha storstadspulsen precis utanför dörren.
6,7
Schysst hotell med nära till strand och litet shoppingcentrum där du får tag på det dagliga. Lite väl långt in till Hong Kong city men det går en "Shuttle Bus" var timme från hotellet vilket är praktiskt. Turen går även från Kowloon city till hotellet under samma tider. Sista upphämtning 23.00. Pool finns på hotellet men var ej i bruk pga någon ombyggnad även om det inte syntes att arbete pågick. Lite tråkigt eftersom det hade varit skönt och slappa där någon dag.
Jan G. Affärsresenär Sweden, den 28 februari 2011
rent o snyggt i alla rum mycket fin utsikt

lugnt o stilla för avkoppling men ändån nära till storstaden o centrum
9,3
det är ett mycket trevligt hotel bra läge i lugn och fin atmosfär nära till trevligt litet afärs centrum med många små trevliga resturanger i mycket trevlig marina miljö. nära till fin strand med bra badmöjligheter. mycket bra möjligheter till trevliga promenader
Charlotta H. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2009
Schysst lyx, när det är öppet

Det är verkligen ett lyxhotell med bra service och skön atmosfär. Bra ställe om man vill komma ifrån centrum och det tar ändå bara en halvtimme med taxi att komma till shoppingen och skyskraporna.
8,7
Det är ett mycket lyxigt hotell men suverän personal. Läget är underbart vid en fin strand och mysig marina. Det finns en del affärer och restauranger i området som ger valfrihet på kvällarna. Balkongerna är oslagbara i soluppgången med sin underbara utsikt över havet. Jag kan lätt tänka mig att åka dit igen och ha stället som bas för att utforska Hongkong, men även spendera lite tid i omgivningen för att koppla av.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Testa fotmassagen i marinan, helt klart prisvärt
Ching Y. Familj med småbarn Hong Kong, den 1 juli 2015
Good service

Staff is nice
8,7
David C. Reste med partner United Kingdom, den 30 juni 2015
weekend stay

location and reburbished rooms
7
Ok Food good but very expensive
Dov R. Reste med partner Israel, den 29 juni 2015
super hotel very friendly stuff… the best service

friendly stuff. prof. service.. very good and nice room
10
excelent… beyond expectations
Pocholo R. Familj med småbarn Philippines, den 27 juni 2015
Gold Coast Hotel

Refurbished rooms, relaxing environment, expansive playground
6
We booked a refurbished room, and it was well-appointed and clean. I believe all rooms have sea views, and ours was particularly good, having stayed at the 15th floor. Hotel grounds and lobby is well-maintained, and you certainly feel that you are away from the city/Hong Kong. We tried the buffet lunch, and nothing really noteworthy can be said about it. Apparently they have a tea buffet, so this is probably better value for what you get. The pool area was expansive and quite busy. The kiddie pool caused us to itch a lot -- might be because of the strong chlorine applied. What was more disconcerting was the pool staff being quite unpleasant in terms of the number of people allowed to enter the pool. We were a couple with 2 kids (toddlers) and grandma (who wasn't swimming), and they were insistent on us having to pay an extra $100, as supposedly only 4 people for every room are allowed to enter. Perhaps this is standard hotel policy, but surely it does not represent good customer service on their part. Over-all would still recommend this hotel despite this inconsiderate policy. An improvement in customer service would make this hotel really worth it.
Renny R. Reste med partner Indonesia, den 20 juni 2015
short but nice stay

room, bed, bath
8
We arrived late, the staff was nice (even thought there was another time when I was not staying here, but the staff was not nice :p ) The room was nice, the late night room service we had was not nice. Oh, and the staff said they were out of king size bed, so we got twin beds instead, that's a bit of disappointment.
Jonathan J. Reste med partner United Kingdom, den 10 juni 2015
Little way out but well worth a visit

Pool and gym were great. Rooms are spacious and well equipped. Unfortunately a little way out from Hong Kong, but this is pretty much reflected in the price
6,7
Stayed here for one night and fitted the bill. Pool and gym facilities were great. Food was delicious, if a little expensive for Hong Kong. Rooms were well equipped and spotlessly clean.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - UtsiktGold Coast Hotel Hong Kong - GymGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - BarnklubbGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06