eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Utsikt Gold Coast Hotel Hong Kong - Gym Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård
Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats Gold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb
Område: Tuen Mun Antal rum: 453
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 2951 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (2951)
Sortera efter:
Martin F. Ensamresenär den 3 september 2011
Bra semesterhotell men något slitet

Ligger vid havet och gör semestern behaglig
6,3
hotellet har ett härligt läge vid havet samt en mysig piazza bara ett par 100m från hotellet. här kan man äta goda middag och titta ut över marinan med gigantiska båtar som ligger kloss an. hotellet har ett härligt poolområde. dock är hotellet i sig lite nedgånget. framför allt rummen.
Mats R. Reste med partner Sweden, den 28 juni 2011
Lyxig känsla med trevlig strandpromenad

Bra läge om man vill ligga på stranden någon dag och inte ha storstadspulsen precis utanför dörren.
6,7
Schysst hotell med nära till strand och litet shoppingcentrum där du får tag på det dagliga. Lite väl långt in till Hong Kong city men det går en "Shuttle Bus" var timme från hotellet vilket är praktiskt. Turen går även från Kowloon city till hotellet under samma tider. Sista upphämtning 23.00. Pool finns på hotellet men var ej i bruk pga någon ombyggnad även om det inte syntes att arbete pågick. Lite tråkigt eftersom det hade varit skönt och slappa där någon dag.
Jan G. Affärsresenär Sweden, den 28 februari 2011
rent o snyggt i alla rum mycket fin utsikt

lugnt o stilla för avkoppling men ändån nära till storstaden o centrum
9,3
det är ett mycket trevligt hotel bra läge i lugn och fin atmosfär nära till trevligt litet afärs centrum med många små trevliga resturanger i mycket trevlig marina miljö. nära till fin strand med bra badmöjligheter. mycket bra möjligheter till trevliga promenader
Charlotta H. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2009
Schysst lyx, när det är öppet

Det är verkligen ett lyxhotell med bra service och skön atmosfär. Bra ställe om man vill komma ifrån centrum och det tar ändå bara en halvtimme med taxi att komma till shoppingen och skyskraporna.
8,7
Det är ett mycket lyxigt hotell men suverän personal. Läget är underbart vid en fin strand och mysig marina. Det finns en del affärer och restauranger i området som ger valfrihet på kvällarna. Balkongerna är oslagbara i soluppgången med sin underbara utsikt över havet. Jag kan lätt tänka mig att åka dit igen och ha stället som bas för att utforska Hongkong, men även spendera lite tid i omgivningen för att koppla av.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Testa fotmassagen i marinan, helt klart prisvärt
Seow H. Ensamresenär Singapore, den 25 november 2014
Hk Gold Coast hotel

Seaview, quiet, yet not too far from town
7,7
Good
David K. Reste med partner United Kingdom, den 24 november 2014
Great location

Luxury accommodation, great location and first class service
2,3
Excellent. We couldn't fault it
Tsz Y. Reste med partner Hong Kong, den 24 november 2014
First class Hotel

I really like the sea view , with quiet . And the room is really comfortable with a big bathroom . Cheap price for a wonderful hotel
9,7
I really like this hotel Not only the cheap price But also the view and staff I give five stars to the hotel
Lay C. Familj med småbarn Singapore, den 22 november 2014
Spacious room, courteous staff

Large,good for children, nice beach and pool
8,3
Phan L. Affärsresenär Singapore, den 21 november 2014
Comfortable and quiet

Good room size, clean and great wifi
8
Comfortable and quiet. Except a little dark at night as there are no malls around except restaurants and supermarket. Can't really go out of room at night.
Jeffery W. Reste med partner Hong Kong, den 16 november 2014
Great resort

Nice view, nice location and nice people
10
It's a very nice hotel resort.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - UtsiktGold Coast Hotel Hong Kong - GymGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - Barnklubb


AS-AGWEB-3B08