eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Castle Peak Bay Kowloon, Tuen Mun, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Pool Gold Coast Hotel Hong Kong - Gym Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Festvåning Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Mötesrum Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Trädgård Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand
Gold Coast Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Gold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats
Läge: Tuen Mun Antal rum: 453
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 2562 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
7,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (2562)
Martin F. Ensamresenär den 3 september 2011
Bra semesterhotell men något slitet

Ligger vid havet och gör semestern behaglig
6,3
hotellet har ett härligt läge vid havet samt en mysig piazza bara ett par 100m från hotellet. här kan man äta goda middag och titta ut över marinan med gigantiska båtar som ligger kloss an. hotellet har ett härligt poolområde. dock är hotellet i sig lite nedgånget. framför allt rummen.
Mats R. Reste med partner Sweden, den 28 juni 2011
Lyxig känsla med trevlig strandpromenad

Bra läge om man vill ligga på stranden någon dag och inte ha storstadspulsen precis utanför dörren.
6,7
Schysst hotell med nära till strand och litet shoppingcentrum där du får tag på det dagliga. Lite väl långt in till Hong Kong city men det går en "Shuttle Bus" var timme från hotellet vilket är praktiskt. Turen går även från Kowloon city till hotellet under samma tider. Sista upphämtning 23.00. Pool finns på hotellet men var ej i bruk pga någon ombyggnad även om det inte syntes att arbete pågick. Lite tråkigt eftersom det hade varit skönt och slappa där någon dag.
Jan G. Affärsresenär Sweden, den 28 februari 2011
rent o snyggt i alla rum mycket fin utsikt

lugnt o stilla för avkoppling men ändån nära till storstaden o centrum
9,3
det är ett mycket trevligt hotel bra läge i lugn och fin atmosfär nära till trevligt litet afärs centrum med många små trevliga resturanger i mycket trevlig marina miljö. nära till fin strand med bra badmöjligheter. mycket bra möjligheter till trevliga promenader
Charlotta H. Reste med partner Sweden, den 10 januari 2009
Schysst lyx, när det är öppet

Det är verkligen ett lyxhotell med bra service och skön atmosfär. Bra ställe om man vill komma ifrån centrum och det tar ändå bara en halvtimme med taxi att komma till shoppingen och skyskraporna.
8,7
Det är ett mycket lyxigt hotell men suverän personal. Läget är underbart vid en fin strand och mysig marina. Det finns en del affärer och restauranger i området som ger valfrihet på kvällarna. Balkongerna är oslagbara i soluppgången med sin underbara utsikt över havet. Jag kan lätt tänka mig att åka dit igen och ha stället som bas för att utforska Hongkong, men även spendera lite tid i omgivningen för att koppla av.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Testa fotmassagen i marinan, helt klart prisvärt
Munkhtushig D. Familj med småbarn Mongolia, den 15 april 2014
Nice facilities, bad experience with service

nice pool, close to the beach, view
7
The location and facilities for the hotel are good. The rooms are getting a bit worn... Lots to do for children, such as beach, pool, playground, etc. Unfortunately service is a big question mark. Hotel offers free shuttle to TST, but the direction for pick up at TST very very confusing, spend 2 hours waiting for bus. Apparently it is at the basement level of Royal Pacific. Put a cash deposit upon check in due to the problem with CCard, staff charged 10% cash advance fee on my cash deposit, when I used some of it to pay taxi. Not even sure it is legal... Own a hotel myself, and could sense a little don't care attitude.
Alvin T. Affärsresenär Singapore, den 12 april 2014
nice & short comforable hotel

internet is inclusive, near pubs/cafe, easy to get taxi
6,7
Good, pleasant comfortable
Michael M. Reste med partner China, den 7 april 2014
not bad.

People are nice and helpful.
8,3
Pak S. Familj med småbarn China, den 6 april 2014
nice ocean view, quiet location, nice staff

nice staff, close to bech, clean room
7,7
near ocean, good sea view; beach nearby; spacious lobby, comforatable
Ho K. Reste med partner Hong Kong, den 31 mars 2014
eating, shopping

sea view, relaxing, good price
8,3
Tsun M. Familj med småbarn Hong Kong, den 24 mars 2014
The real relaxing Hong Kong

Quiet, Beach, Services
8,7
Don't believe to stay in Tsim Sha Tsui or Mong kok as the city in Hong Kong. You should enjoy the real quiet, relaxing and services in Gold Coast Hotel. With the real beautiful sunshine and beach in gold coast, Yacht Club House with excellence Food and services. You can travel to Tower centre for shopping easily , but more importantly you can get nice sea food around without other overcrowded travellers.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - PoolGold Coast Hotel Hong Kong - GymGold Coast Hotel Hong Kong - LekplatsGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - FestvåningGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - MötesrumGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TrädgårdGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGold Coast Hotel Hong Kong - Lekplats


AS-AGWEB-3B08