Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, Cebu City, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

Golden Valley Hotel Cebu City - Badrum Golden Valley Hotel Cebu City - Faciliteter Golden Valley Hotel Cebu City - Reception Golden Valley Hotel Cebu City - Festvåning Golden Valley Hotel Cebu City - Festvåning Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Reception Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum
Område: Colon Antal rum: 50
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 462
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,3
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (462)
Sortera efter:
Lars J. Ensamresenär Sweden, den 30 november 2014
Slitet!

Utcheckningen
5
Som tur var hade jag bara en natt på hotellet. Sängen var hård...Plankhård! Svårt att få någon sömn alls. Bilden på rummets Agoda-presentation, stämmer inte alls. Besviken! Återvänder inte!
Anmäl det här omdömet
Martina N. Reste med partner Sweden, den 28 december 2012
Bra läge

Nära färjeterminaler
7
Stannade en natt efter vi kommit från panglao med färja. Väldigt nära terminalen
Anmäl det här omdömet
Cyril G. Ensamresenär Sweden, den 19 november 2012
dålig hotel med trevlig personal

trevlig personal
5,7
mycket farligt område med mycket traffik och pollution. en besvikelse
Anmäl det här omdömet
Kjell L. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
bra downtownhotell

bra läge
6,3
detta är ett bra hotell till bra pris om du vill bo i downtown Cebu. gångavstånd till flera sevärdheter som magellans cross. rummet var enkelt men bra och rent. frukosten var basic men ok. wifi fanns och personalen var hjälpsam. viss försiktighet rekommenderas om du går i området sent på kvällen.
Anmäl det här omdömet
Rowena D. Gruppresenär Philippines, den 10 augusti 2015
Home Away From Home

Friendly, approachable and accommodating staff, prompt service, quiet place to stay
7,7
It was my 2nd time to stay in this hotel and still I am satisfied with the service that my group received. Will surely come back here.
Anmäl det här omdömet
Michael G. Reste med partner United States of America, den 10 augusti 2015
Worn out mattresses

Can't think of anything
4
Uncomfortable
Anmäl det här omdömet
Yasir A. Familj med äldre barn Philippines, den 28 juli 2015
location is Good but the lady Indian staff

location, price and the staffs
6,3
good
Anmäl det här omdömet
Stephen G. Gruppresenär United Kingdom, den 12 juli 2015
Fantastic service

service excellent. food excellent. Rooms excellent
10
My group had a very enjoyable stay here. Staff were very helpful. rooms were very clean and the service excellent
Anmäl det här omdömet
Robin B. Ensamresenär United States of America, den 6 juli 2015
Golden Valley Hotel

Staff, located in quiet street
5,3
It is an old hotel, noisy air conditioning, dark room, no window, no balcony, no counter space in bathroom, sewage smell from bathroom sink. dirty street, pollution, noisy. No decent restaurant around. Barely worth a day I paid for.
Anmäl det här omdömet
Patrick G. Affärsresenär United Kingdom, den 11 juni 2015
performance not my style

friendly staff
6,3
staff is friendly here - but performance is quite annoying sometimes. hotel is old and for my view not 3 star - 20 bucks max price is okish anything over you can find large nice rooms better somewhere else
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Golden Valley Hotel Cebu CityGolden Valley Hotel Cebu City - BadrumGolden Valley Hotel Cebu City - FaciliteterGolden Valley Hotel Cebu City - ReceptionGolden Valley Hotel Cebu City - FestvåningGolden Valley Hotel Cebu City - FestvåningGolden Valley Hotel Cebu City - MötesrumGolden Valley Hotel Cebu City - MötesrumGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - ReceptionGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidanGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidanGolden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum

Kundrecensioner - Golden Valley Hotel, Cebu City

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01