eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Golden Valley Hotel Cebu City - Badrum Golden Valley Hotel Cebu City - Faciliteter Golden Valley Hotel Cebu City - Reception Golden Valley Hotel Cebu City - Festvåning Golden Valley Hotel Cebu City - Festvåning Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Reception Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum
Område: Cebu City Antal rum: 50
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 380 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,2
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (380)
Sortera efter:
Martina N. Reste med partner Sweden, den 28 december 2012
Bra läge

Nära färjeterminaler
7
Stannade en natt efter vi kommit från panglao med färja. Väldigt nära terminalen
Cyril G. Ensamresenär Sweden, den 19 november 2012
dålig hotel med trevlig personal

trevlig personal
5,7
mycket farligt område med mycket traffik och pollution. en besvikelse
Kjell L. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
bra downtownhotell

bra läge
6,3
detta är ett bra hotell till bra pris om du vill bo i downtown Cebu. gångavstånd till flera sevärdheter som magellans cross. rummet var enkelt men bra och rent. frukosten var basic men ok. wifi fanns och personalen var hjälpsam. viss försiktighet rekommenderas om du går i området sent på kvällen.
Dale H. Affärsresenär United States of America, den 16 november 2014
clean good location

clean location staff
7,3
Decent hotel. Good value
Richard N. Ensamresenär Philippines, den 10 november 2014
my stay

cleanlines; value for money; affordable rates
6,3
my stay in hotel is nice and very good...
Cris E. Familj med småbarn Philippines, den 9 november 2014
Great staff

staff, taxi availability, downtown location
6,7
I particularly like the staff who are more than helpful in carrying our bags to the room. I paid 1,000 pesos for a family room that can accommodate five people. It was really affordable! Their halu-halo is the best in Cebu! Breakfast was included in the package and Internet was really fast. I'll stay here again.
Arthur T. Familj med äldre barn Singapore, den 3 november 2014
3 days at Giolden Valley

friendliness of the reception desks to queries
7,3
Wilmar M. Affärsresenär Philippines, den 3 november 2014
awesome

convenient,staff friendly and cheapest of hotel
6,3
i enjoyed
Joanna A. Familj med småbarn Philippines, den 2 november 2014
you get what you pay for

Value for money, convinient location
5,7
Hotel staffs are good enough, except for the restaurant's waiter.. Courteous but didn't served as well. Foods are no good, they served expired tofu in our stir fry vegetable.
Dindo A. Reste med partner Philippines, den 27 oktober 2014
Fair stay in Golden Valley

Location, staff and resto cakes
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Golden Valley Hotel Cebu CityGolden Valley Hotel Cebu City - BadrumGolden Valley Hotel Cebu City - FaciliteterGolden Valley Hotel Cebu City - ReceptionGolden Valley Hotel Cebu City - FestvåningGolden Valley Hotel Cebu City - FestvåningGolden Valley Hotel Cebu City - MötesrumGolden Valley Hotel Cebu City - MötesrumGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - ReceptionGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidanGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - GästrumGolden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidanGolden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum

Kundrecensioner - Golden Valley Hotel, Cebu City

AS-AGWEB-3A05