Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

Golden Valley Hotel Cebu City - Badrum Golden Valley Hotel Cebu City - Faciliteter Golden Valley Hotel Cebu City - Reception Golden Valley Hotel Cebu City - Festvåning Golden Valley Hotel Cebu City - Festvåning Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Reception Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Gästrum Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Golden Valley Hotel Cebu City - Mötesrum
Område: Cebu City Antal rum: 50
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 453 omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,3
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (453)
Sortera efter:
Lars J. Ensamresenär Sweden, den 30 november 2014
Slitet!

Utcheckningen
5
Som tur var hade jag bara en natt på hotellet. Sängen var hård...Plankhård! Svårt att få någon sömn alls. Bilden på rummets Agoda-presentation, stämmer inte alls. Besviken! Återvänder inte!
Martina N. Reste med partner Sweden, den 28 december 2012
Bra läge

Nära färjeterminaler
7
Stannade en natt efter vi kommit från panglao med färja. Väldigt nära terminalen
Cyril G. Ensamresenär Sweden, den 19 november 2012
dålig hotel med trevlig personal

trevlig personal
5,7
mycket farligt område med mycket traffik och pollution. en besvikelse
Kjell L. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
bra downtownhotell

bra läge
6,3
detta är ett bra hotell till bra pris om du vill bo i downtown Cebu. gångavstånd till flera sevärdheter som magellans cross. rummet var enkelt men bra och rent. frukosten var basic men ok. wifi fanns och personalen var hjälpsam. viss försiktighet rekommenderas om du går i området sent på kvällen.
Derrick G. Gruppresenär Philippines, den 18 maj 2015
Great Stay

Clean, friendly staff, affordable
8,3
Awesome !
Jessica K. Reste med partner Philippines, den 4 maj 2015
Clean, quiet, good staff, accessible,

Nice and clean
10
Very relaxing
Sheila D. Ensamresenär Philippines, den 2 maj 2015
average

location at downtown area
6,7
I should be happy that i got a good deal (50% discount) on the room. However it was just an ordinary room and i wouldnt pay the reg Php5000 rate for it if i had the funds. Bathroom is so small.
Peter F. Reste med partner United Kingdom, den 20 april 2015
Golden Valley Hotel

The best thing about the hotel were the staff who were excellent.
6,7
My stay was ok the room was clean and comfortable the only problem was the air con which was so noisy that it sounded like a plane taking off but if you turned it off the room was like a sauna
Donovan L. Gruppresenär Singapore, den 19 april 2015
small cozy hotel

good location, friendly staff, simple rooms
7,7
Hotel was in a good location, near to shopping, eating, the city centre and the port. They gave us individual accounts for the wifi. However, they charged for mineral water in the room which was unexpected. We could not find the price of the water on the beverage list and thought that it would be complimentary like other hotels, but unfortunately not.
Ingemar L. Reste med partner Norway, den 18 april 2015
Fine Hotels

Goog Food Chear Hotels
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kundrecensioner - Golden Valley Hotel, Cebu City

AS-AGWEB-3A01