Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel and Spa

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Badrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Balkong/terrass Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum
Gondola Hotel and Spa Hanoi - Badrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Reception Gondola Hotel and Spa Hanoi - Reception Gondola Hotel and Spa Hanoi - Lobby Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Buffé Gondola Hotel and Spa Hanoi - Buffé Gondola Hotel and Spa Hanoi - Gästrum Gondola Hotel and Spa Hanoi - Buffé Gondola Hotel and Spa Hanoi - Buffé
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 40

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 554 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,0
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (554)
Sortera efter:
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Anmäl det här omdömet
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Anmäl det här omdömet
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Anmäl det här omdömet
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Anmäl det här omdömet
Sally M. Reste med partner Australia, den 24 december 2015
Awesome hotel great position cannot fault at all

Rooms location everything
10
Perfect rooms lovely food great and position just a few moments from lake would go back for sure
Anmäl det här omdömet
Ka M. Affärsresenär Hong Kong, den 23 december 2015
Gondola Hotel and Spa

Location
6,7
Not bad
Anmäl det här omdömet
Chee K. Gruppresenär Singapore, den 7 december 2015
A pleasant stay

Staff, food, location
8,3
The staff were friendly and provided good advices. Services were great. Hotel was well maintained.
Anmäl det här omdömet
Vatchala S. Ensamresenär Malaysia, den 6 december 2015
Location is excellent.

Location is excellent. Breakfast is good and front desk staffs and bell boys Are doing a better job.
7,3
1st day stay in 404 is excellent. 2 nd day stay in 502 is not that good. Noisy Room even the water drain from upstairs to our Room can hear.
Anmäl det här omdömet
Kyochul K. Affärsresenär South Korea, den 4 december 2015
Good enough for the price

good location, kind staffs
5
Not bad. But I was not comfortable due to a mosquito one night. The location is good for sight seeing, but traffic(taxi) was too heavy all days.
Anmäl det här omdömet
Xin Z. Ensamresenär China, den 19 november 2015
good value

Good price, location , clean
8,3
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gondola Hotel and Spa HanoiGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - Balkong/terrassGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - LobbyGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - Pub/loungeGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - MötesrumGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - EntréGondola Hotel and Spa Hanoi - MötesrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - MötesrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06