Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel and Spa

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 570 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,5
Läge
9,0
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (570)
Sortera efter:
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Anmäl det här omdömet
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Anmäl det här omdömet
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Anmäl det här omdömet
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Anmäl det här omdömet
Patrick P. Affärsresenär Switzerland, den 29 april 2016
Very good, Very friendly and efficient
6,7
Very nice, Value for money, Very friendly and helpful Staff, perfect location. Any issue is handled efficient and fast. 100% satisfied.
Anmäl det här omdömet
Patrick P. Affärsresenär Switzerland, den 10 april 2016
Perfect
6,7
Just Perfect
Anmäl det här omdömet
Nic Y. Affärsresenär Malaysia, den 29 mars 2016
Good location but there are better options in hano
4,3
Room size rather small Breakfast is decent Location is great so near the lake
Anmäl det här omdömet
Jess K. Reste med partner United Kingdom, den 14 mars 2016
Great Location and Value

Location, Value for Money, Staff
9,3
Very nice, clean, great value hotel. Fabulous location and super friendly staff. I'll be booking this one again. Minor gripes... some rooms are a little on the tight side, and the light from the corridor can shine through the crack between the door and its' frame onto the bed.
Anmäl det här omdömet
Hilda D. Reste med partner Thailand, den 11 mars 2016
clean but rather small and dark room.

the situation neer the Old city and the lake. friendly and helpfull staff. goodwill breakfast.
7,7
Good. Staff gave us los of information on things to do, restaurants and transport.
Anmäl det här omdömet
Saravanan S. Affärsresenär Malaysia, den 27 februari 2016
Average hotel
5
Average hotel, kinda overrated. Plenty of better choices nearby. Staff were nice.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Gondola Hotel and Spa HanoiGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - Balkong/terrassGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - LobbyGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - Pub/loungeGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - MötesrumGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - EntréGondola Hotel and Spa Hanoi - MötesrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - MötesrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BadrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - BufféGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - ReceptionGondola Hotel and Spa Hanoi - GästrumGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel and Spa Hanoi - Sevärdheter i närheten


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03