eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkong/terrass Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 40
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 467 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,1
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (467)
Sortera efter:
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Tan C. Gruppresenär Malaysia, den 18 februari 2015
very helpful staff

friendly staff
8,3
We had some problems meeting our friends in the airport and the hotel reception staff were willing to help us locate them. Very helpful and considerate. Ms Huyen was exceptionally good and friendly. Will definitely stay there again if ever going to Hanoi.
Gillian S. Reste med partner Australia, den 14 februari 2015
great place to stay

Location, helpful and friendly staff. Clean and comfortable rooms
8,7
Brilliant place to stay. Great location. Staff are fantastic. Made the Gondola Hotel a base in Hanoi. Each time we returned to the hotel our room was upgraded.
Yoon-Hye J. Familj med småbarn South Korea, den 11 februari 2015
very good!

Very kind staves, good meal, Fantastic location
10
Hyungmin J. Reste med partner South Korea, den 9 februari 2015
Cant be better

Convinient facilities, friendly crews, perfect location
10
Cant be better highly recommended, i will stay here next time
Alison M. Reste med partner United Kingdom, den 31 januari 2015
Back again

Peaceful, good value,stylish
9,7
We returned for a second stay having visited Halong bay. Again our room was quiet at the back of the hotel. The hotel had in the meantime made some changes to their wifi provision which rendered it so slow as to be unusable on our second visit. This is a pity as it worked fine a few days earlier. The hotel breakfast was as good as before and the staff as charming as ever. The room and bathroom were very clean. The hotel arranged a taxi to Hanoi airport for us at a reasonable rate. Although the hotel was fine, I did not like Hanoi and can think of no reason to visit if you are not going to Halong Bay.
Alison M. Reste med partner United Kingdom, den 28 januari 2015
Tranquil escape

Location, stylish rooms, helpful staff
9,7
This hotel provided a welcome peaceful oasis from the chaos of the Old Quarter. We were relieved to find our room, at the back of the hotel was quiet, despite the non stop blasting of scooter horns outside. The rooms are very small, nowhere to sit except for on the bed or at the desk. However the room was stylish and furniture was of a good standard. The staff were helpful and stored our luggage whilst we went to Halong Bay for a few days. Hoan Kiem lake is a short walk from the hotel and is a pleasant walk away from the congestion of the Old Quarter. Breakfast was very good. We felt this hotel offered good value for money.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkong/terrassGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - EntréGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception


AS-AGWEB-3A05