eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Restaurang Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/lounge Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Entré Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 40
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 358 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
9,1
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (358)
Sortera efter:
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Loh Y. Gruppresenär Malaysia, den 19 juli 2014
It was nice

Location, service and bar
8,7
Gareth J. Gruppresenär United Kingdom, den 3 juli 2014
Very nice. They made me a birthday cake!

Tidy. Great location. Lovely staff
8,3
Very nice. Nice breakfast. Very helpful staff. Very smart rooms
Guevara C. Gruppresenär Philippines, den 2 juli 2014
Accommodating

friendly and attentive staff, clean, near shops and restaurants
8
Wiwiek S. Gruppresenär Indonesia, den 27 juni 2014
Very nice and quiet hotel.clean hotel N good food.

Clean Good food Value for money
10
Nice and peaceful stay. Also value for money.i was happy
Herold G. Familj med äldre barn Australia, den 22 juni 2014
Excellant

Location Rooms & breakfast and staff
9
Thoroughly enjoyed it
Aisha A. Gruppresenär Singapore, den 13 juni 2014
Good

Location and friendly staff
7,7
Hotel is about 5 mins walk from the lake. Hotel staff were attentive and approachable. Definitely value for money!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - RestaurangGondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/loungeGondola Hotel Hanoi Hanoi - EntréGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum


AS-AGWEB-3B05