Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkong/terrass Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 40
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 503
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,1
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (503)
Sortera efter:
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Anmäl det här omdömet
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Anmäl det här omdömet
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Anmäl det här omdömet
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Anmäl det här omdömet
Felicia C. Reste med partner New Zealand, den 21 juli 2015
but just breakfast could be a lot better

licstion, staff & cleanliness
7,3
Anmäl det här omdömet
Mai Q. Reste med partner Vietnam, den 14 juli 2015
Great for foreign travellers

City Centre, Clean, Friendly Staffs
10
Anmäl det här omdömet
Mai A. Reste med partner Vietnam, den 12 juli 2015
Comfortable stay

Convenient location, new and modern design, great food
9,3
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Anmäl det här omdömet
Tam V. Reste med partner United States of America, den 7 juli 2015
Great service.

Service, spoke English, air conditioning, location
9,3
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Anmäl det här omdömet
Bryan B. Ensamresenär Australia, den 26 juni 2015
Great Location and Service

Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
9,3
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Anmäl det här omdömet
Bee H. Affärsresenär Singapore, den 23 juni 2015
nice and value for money stay. amazing front desk

friendly staff and clean room.
7,7
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkong/terrassGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - EntréGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06