Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Restaurang Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/lounge Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé
Läge: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 40
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 322 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
9,1
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (322)
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Santa F. Gruppresenär Indonesia, den 15 april 2014
High quality boutique hotel

quality of the room, cleanliness, location
8,7
Stay for a night before our group departure. This is a small hotel with really hrigh quality standard. Room very tidy, clean and the bathroom sanitary equipments are superb. Tucked in the small alley (Hang Hanh street, the hotel surrounded by lots of eateries. Hoan kiem lake is couple steps away.
Matti T. Reste med partner Finland, den 31 mars 2014
Small budget hotel

location
5,3
Small budget hotel in very good location as it is close to the lake and night market. Room was small but clean and nice decor. Breakfast 's ok.\
Douglas M. Ensamresenär United States of America, den 27 mars 2014
Great value superb staff

Staff, location breakfast
10
Excellent value, the staff deserves an a plus
Hirano J. Affärsresenär Japan, den 19 mars 2014
Ok

Frieny, good sense of humor in front desk, efficient
3,3
Overall was ok if the accommodation Better to stay lower price and there are more better. Floor in room was not that clean.
Sang N. Reste med partner Australia, den 11 mars 2014
Kinda dissapointing for what we paid!

Very friendly staff! Great service & english!
6,3
Upon arrival staff were very helpful with recommending places to visit & eat. Our room was over booked and they accommodated us at a more pleasant hotel. Rooms were very average for what we paid.Better value out there. Breakfast was poor. Location was excellent as it was a short stroll to the lake and popular eateries. Hotel had great reviews which didn't live up to it's hype.
Kurtis D. Reste med partner Australia, den 24 februari 2014
Comfortable and friendly

Friendly staff, comfortable bed and convenient location
8,3
The room was clean,though a little on the small size with a nice large bathroom and one of the best showers. The windows were double glazed and the room was nice and quite allowing for a peaceful rest in a hectic city. The staff were friendly and helpful. All in all a nice place to stay.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - RestaurangGondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/loungeGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé


AS-AGWEB-3B01