Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkong/terrass Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 40

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 515
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,0
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (515)
Sortera efter:
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Anmäl det här omdömet
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Anmäl det här omdömet
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Anmäl det här omdömet
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Anmäl det här omdömet
Jaesung P. Reste med partner South Korea, den 29 augusti 2015
nice Gondola~

staff, location, their tour service
8,3
I love their harong bay tour program(even though it was expensive than Shin Cafe, the cruse has A/C/ and lots of fan and good dining food rood was kind of small and need fan but staff members were the best in Hanoi!!!
Anmäl det här omdömet
Thanh V. Affärsresenär Australia, den 21 augusti 2015
Ok

Ok
6
Ok
Anmäl det här omdömet
Abdul H. Reste med partner Malaysia, den 19 augusti 2015
Good location,but staff not really have good smile

Good sound proof
6,7
We stay there for 2 night, location is great and far from main steam so noise from traffic not really disturbing you. Surrounded by coffee shop.
Anmäl det här omdömet
Rob R. Reste med partner Australia, den 6 augusti 2015
EXCELLENT VALUE IN HEART OF HANOI

Location, staff service, room.
9,7
We have stayed here many times and always look forward to the friendly staff. The rooms are clean and very comfortable and the hotel is central to everything.
Anmäl det här omdömet
Luddawadee S. Reste med partner Thailand, den 3 augusti 2015
nice location hopte

location, staff, clean room
9,3
near the lake, at night can walk many restaurant Vietnam style. clean and buatiful room, but the room have little window little view. staff is very nice.
Anmäl det här omdömet
Felicia C. Reste med partner New Zealand, den 21 juli 2015
but just breakfast could be a lot better

licstion, staff & cleanliness
7,3
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkong/terrassGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - EntréGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närhetenGondola Hotel Hanoi Hanoi - Sevärdheter i närheten


AS-AGWEB-3C02