eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Lobby Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Reception Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/lounge Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Buffé Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gästrum Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Badrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 40
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 408 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
9,0
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (408)
Sortera efter:
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Ett mycket bra Hotel o trevlig personal

Personalen, läget, rent o snyggt
9,3
Mycket positiv vistelse. Gondola kändes som ett mindre hotell där man fick bra kontakt med personalen!! Läget nära sjön var också bra. Ordning o reda var det också
Shadi Z. Affärsresenär Sweden, den 15 januari 2013
Ett hotell mitt i stan

Trevlig personal
10
Gondola hotell är ett jätte bra hotell som ligger väldigt centralt. Väldigt rent och nytt. Frukosten va bra.
Linn O. Ensamresenär Sweden, den 8 juni 2012
Fräscht hotell

Fräscht och rent
8,7
Blev direkt uppgraderad vid ankomsten till ett rum som jag vet inte vet namnet på. Det var iaf en 3 m bred säng, vilket ju var väldigt trevligt Mycket trevlig och hjälpsam personal, fräscha, väldoftande rum och bra roomservice. Ett minus: jag fick lov att ringa och be om toalettpapper typ 5 ggr för dom inte fyllde på
Tips om att göra på hotellet: Dricka en underbart god annanasjucie i Cielo bar
Hakan E. Familj med äldre barn Sweden, den 8 maj 2012
Tillmötesgående personal, utmärkt läge

Nyöppnat och fräscht
9,3
Utmärkt läge med kort avstånd till Gamla Staden och Hoan Kiem med butiker, restauranter, caféer. Bekväma och välhållna rum med alla bekvämligheter, dock knappast "sjöutsikt" som påstås i rumsbeskrinvningen, i vart fall inte från fjärde våningen där vi huserade. Adekvat frukost.
Kellie W. Ensamresenär Australia, den 30 oktober 2014
Absolutely fantastic!

Staff were amazing. Room was beautiful. Location was perfect.
9,7
From the moment we arrived. The bell hops were right there to open the doors and take our bags. The reception was perfect, and we were provided a welcome drink of pineapple tea whilst everything was put in place for us. The room was beautiful, very spacious, clean, and quite luxurious compared to what we had seen elsewhere. The first night we ordered room service, and felt quite spoiled when it turned up. This is probably where we have our one one complaint. The pork was so overlooked it was very very tough, but that could be because Vietnamese don't eat a lot of meat themselves, and when they do it is cut very thinly, where for westerners it is quite different. Breakfast included a huge buffet, that certainly would cater for anyone's needs. The location was about a 2 minute walk from the lake, and this is an amazing place to go about 5am to see Hanoi wake up and utilise this area for a multitude of exercise activities!
Jungeun L. Familj med äldre barn South Korea, den 21 oktober 2014
very good

location is good, very close to tourist place. Hotel staffs were very kind and helpful.
9
Dale T. Ensamresenär Australia, den 19 oktober 2014
Lovely.

Staff, ambience and location.
8,7
Lovely hotel, friendly staff in a quiet part of town. Couldn't fault it. Would definetely stay there again.
Maria A. Affärsresenär Philippines, den 9 oktober 2014
Comfortable Hotel

Good location, clean room and friendly staffs
7,7
My over all stay in this hotel was very good except for one bad thing happened. When I checked-in, the receptionist gave my key. When I went to my room, I want to open it but the sensor cannot get thru. I tried for 2 times nd suddenly a man's voice from inside asked me what do I want. I was shocked but replied him that the receptionist gave me that room key....luckily, i door didn't get-thru otherwise we can never tell what will happen.
Qiuhua Y. Reste med partner China, den 7 oktober 2014
ok to stay once

Staff,location
7,7
It's a convenient location for travellers. The room is just ok.
Manjunatha B. Ensamresenär Australia, den 3 oktober 2014
Good hotel to stay in Hanoi

Best Service, near lake, good location.
9,7
I stays for 2 days before heading to Ha Long bay cruise, best service from front desk, morning buffet restaurant, room cleaning staff and every one, good location, near lake, near to lot of restaurants, overall very good, sure I will stay again in my next visit.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - LobbyGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/loungeGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkong/terrassGondola Hotel Hanoi Hanoi - EntréGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - ReceptionGondola Hotel Hanoi Hanoi - BufféGondola Hotel Hanoi Hanoi - MötesrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - GästrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - BadrumGondola Hotel Hanoi Hanoi - Mötesrum


AS-AGWEB-3A06