Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Visa på karta)

Boka nu!

Goodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Goodwood Park Hotel Singapore - Lobby Goodwood Park Hotel Singapore - Pool Goodwood Park Hotel Singapore - Pool Goodwood Park Hotel Singapore - Gym Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum
Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Badrum Goodwood Park Hotel Singapore - Badrum Goodwood Park Hotel Singapore - Badrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Badrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum
Område: Orchard Antal rum: 233
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 2433
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (2433)
Sortera efter:
Britta S. Affärsresenär Sweden, den 21 december 2012
Bra hotel men lukt av mögel i vissa delar.

Väldigt vacker i kolonialstil
6
Vackert hotell med korrekt men ej överdrivet vänligt bemötande. bytte rum pga mögellukt. Bra kinesisk restayran men med ovänlig restaurangansvarig.
Anmäl det här omdömet
Ferenc A. Affärsresenär Sweden, den 8 december 2012
Trestjärniga rum i femstjärningt hotell

Frukosten
5
Rummet annonserades som femstjärning, men höll knappast för att ens kallas trestjärnig. Dessa speciella studios låg en bra bit från hotellbyggnaden vilket är mycket besvärande i regn. Badrummet illa städat och svårt nedgånget. Gamla slitna möbler i en fullständigt omodern stil. Att få bagaget därifrån för avgång tog 25 minuter.
Anmäl det här omdömet
Sven M. Reste med partner Sweden, den 24 maj 2012
Centralt hotell lung miljö med fläkt av historien

bra service, mycket god mat
7,3
ser slitet ut och behöver fräschas upp på flera punkter
Anmäl det här omdömet
Ylva L. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2012
Tjusigt hotell, utmärkt läge

Mysigt hotell i äldre stil med fina rum. Skönt att kunna använda poolen
10
ett vackert hotell utöver det vanliga, som ligger mitt i singapore. personalen tog väl hand om oss redan när vi kom. rummet var utmärkt. vi fick rum i den gamla delen med ett extra rum. vi kunde sitta och äta en bit mat nära poolen när vi kom. frukosten smakade utmärkt, där fanns allt, som man vill ha. ett dopp i poolen var inte heller fel.
Anmäl det här omdömet
Ilona K. Familj med äldre barn Sweden, den 4 mars 2011
" en oas bland skyskropor "

lugn,bra service,trevlig personal och värme ( mänsklig )
9,3
Det är andra gången vi stannade på hotellet. Vi var här för 25 år sedan och vi kom tillbaka. Hotellet har fortfarande sin charm. Det doftar fortfarande kolonial stil. Det enda som jag skulle ändra det är frukost och internet. De borde ingå i priset.
Anmäl det här omdömet
Ju L. Reste med partner Singapore, den 2 augusti 2015
Great stay!

The cleanliness of the room. Friendly staff. Good location
7,7
It was a lovely place. Overall really good experience except there were quite a number of guest smoking by the pool, which was not very pleasant, but none of the staff did anything about it.
Anmäl det här omdömet
Kathy L. Reste med partner Australia, den 1 augusti 2015
Old Charm

Room size, easy access
8,3
Our room was upgraded to pool-access suite which was a delight. The hotel is conveniently located. While it is nice and quiet, it is just 5 minutes walk to Orchard Road. We enjoyed our stay but more smile on the staffs' faces would certainly earn higher score for this review.
Anmäl det här omdömet
Michael E. Affärsresenär United States of America, den 31 juli 2015
Review

Staff friendliness, knowing guest histories, atmosphere.
9,7
My last two stays have been excellent. I am in the hotel business, and the Goodwood Park is my favorite hotel in Singapore. I look forward to coming back.
Anmäl det här omdömet
Michael S. Reste med partner New Zealand, den 31 juli 2015
Just ok

Comfortable bed, clean hotel and friendly staff
6,3
This was our second stay at the hotel, most of the staff was friendly. We got a discount booking through Agoda so it was good value for money as far as Singapore goes but had we paid full price it would have been way to much. $33 for a hotdog and a Tiger beer on the room service menu. The room was nice and the bed was comfortable. If you want to walk anywhere, there is no walking path until you get off the property so you need to walk where the cars are driving in and out. The pools and hotel grounds are well maintained and clean. If you are looking for a more boutique feel then this hotel might suit you.
Anmäl det här omdömet
Yvette R. Reste med partner Australia, den 28 juli 2015
Review

Staff were very helpful and spoke English, great room, bed very comfortable and room clean
9,3
Extremely pleasant
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - GymGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06