Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 2635 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (2635)
Sortera efter:
Britta S. Affärsresenär Sweden, den 21 december 2012
Bra hotel men lukt av mögel i vissa delar.

Väldigt vacker i kolonialstil
6
Vackert hotell med korrekt men ej överdrivet vänligt bemötande. bytte rum pga mögellukt. Bra kinesisk restayran men med ovänlig restaurangansvarig.
Anmäl det här omdömet
Ferenc A. Affärsresenär Sweden, den 8 december 2012
Trestjärniga rum i femstjärningt hotell

Frukosten
5
Rummet annonserades som femstjärning, men höll knappast för att ens kallas trestjärnig. Dessa speciella studios låg en bra bit från hotellbyggnaden vilket är mycket besvärande i regn. Badrummet illa städat och svårt nedgånget. Gamla slitna möbler i en fullständigt omodern stil. Att få bagaget därifrån för avgång tog 25 minuter.
Anmäl det här omdömet
Sven M. Reste med partner Sweden, den 24 maj 2012
Centralt hotell lung miljö med fläkt av historien

bra service, mycket god mat
7,3
ser slitet ut och behöver fräschas upp på flera punkter
Anmäl det här omdömet
Ylva L. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2012
Tjusigt hotell, utmärkt läge

Mysigt hotell i äldre stil med fina rum. Skönt att kunna använda poolen
10
ett vackert hotell utöver det vanliga, som ligger mitt i singapore. personalen tog väl hand om oss redan när vi kom. rummet var utmärkt. vi fick rum i den gamla delen med ett extra rum. vi kunde sitta och äta en bit mat nära poolen när vi kom. frukosten smakade utmärkt, där fanns allt, som man vill ha. ett dopp i poolen var inte heller fel.
Anmäl det här omdömet
Ilona K. Familj med äldre barn Sweden, den 4 mars 2011
" en oas bland skyskropor "

lugn,bra service,trevlig personal och värme ( mänsklig )
9,3
Det är andra gången vi stannade på hotellet. Vi var här för 25 år sedan och vi kom tillbaka. Hotellet har fortfarande sin charm. Det doftar fortfarande kolonial stil. Det enda som jag skulle ändra det är frukost och internet. De borde ingå i priset.
Anmäl det här omdömet
Sayaka O. Reste med partner Japan, den 2 maj 2016
Can't ask for more
6,7
We've stayed at Goodwood Park Hotel for a one-night stay-cation before our first baby arrives. We felt that the service was excellent throughout the stay and all of our needs were satisfied in timely manners. We had a ground floor room with an easy access to the small pool outdoor, it was quiet and easy for an 8 months pregnant woman to access all facilities. I had the best night sleep ever with a couple of extra pillows and we wished we could stayed longer. The high tea was really amazing. We couldn't have asked for a better stay-cation.
Anmäl det här omdömet
Giovanni T. Familj med äldre barn Indonesia, den 30 april 2016
Great
6,3
Great
Anmäl det här omdömet
Cherry T. Familj med småbarn Philippines, den 24 april 2016
Great!
6,7
Our stay with Goodwood Park Hotel is awesome. The place is quiet, beautiful and comfortable.
Anmäl det här omdömet
Fakhurrazi I. Affärsresenär Malaysia, den 22 april 2016
_
3,3
_
Anmäl det här omdömet
Shirley H. Ensamresenär Singapore, den 20 april 2016
Good stay
6,3
Well rested. Room is clean n the hotel environment is kept very quiet!
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - GymGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närheten


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05