Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 2649 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (2649)
Sortera efter:
Britta S. Affärsresenär Sweden, den 21 december 2012
Bra hotel men lukt av mögel i vissa delar.

Väldigt vacker i kolonialstil
6
Vackert hotell med korrekt men ej överdrivet vänligt bemötande. bytte rum pga mögellukt. Bra kinesisk restayran men med ovänlig restaurangansvarig.
Anmäl det här omdömet
Ferenc A. Affärsresenär Sweden, den 8 december 2012
Trestjärniga rum i femstjärningt hotell

Frukosten
5
Rummet annonserades som femstjärning, men höll knappast för att ens kallas trestjärnig. Dessa speciella studios låg en bra bit från hotellbyggnaden vilket är mycket besvärande i regn. Badrummet illa städat och svårt nedgånget. Gamla slitna möbler i en fullständigt omodern stil. Att få bagaget därifrån för avgång tog 25 minuter.
Anmäl det här omdömet
Sven M. Reste med partner Sweden, den 24 maj 2012
Centralt hotell lung miljö med fläkt av historien

bra service, mycket god mat
7,3
ser slitet ut och behöver fräschas upp på flera punkter
Anmäl det här omdömet
Ylva L. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2012
Tjusigt hotell, utmärkt läge

Mysigt hotell i äldre stil med fina rum. Skönt att kunna använda poolen
10
ett vackert hotell utöver det vanliga, som ligger mitt i singapore. personalen tog väl hand om oss redan när vi kom. rummet var utmärkt. vi fick rum i den gamla delen med ett extra rum. vi kunde sitta och äta en bit mat nära poolen när vi kom. frukosten smakade utmärkt, där fanns allt, som man vill ha. ett dopp i poolen var inte heller fel.
Anmäl det här omdömet
Ilona K. Familj med äldre barn Sweden, den 4 mars 2011
" en oas bland skyskropor "

lugn,bra service,trevlig personal och värme ( mänsklig )
9,3
Det är andra gången vi stannade på hotellet. Vi var här för 25 år sedan och vi kom tillbaka. Hotellet har fortfarande sin charm. Det doftar fortfarande kolonial stil. Det enda som jag skulle ändra det är frukost och internet. De borde ingå i priset.
Anmäl det här omdömet
Lai K. Familj med äldre barn Singapore, den 26 maj 2016
excellent hotel to chill
6,7
All is good
Anmäl det här omdömet
Philippe D. Familj med äldre barn France, den 22 maj 2016
Rather Shabby
4,3
This is my second stay both came with disappointments. The first time we ordered a suite. Quite a nice room. What they failed to mention, however, was that it is in an annex not that close really and to get there from the hotels you need to walk through a rather ugly and dirty area by the garbage cans. I wouldn't even call it a proper walkway. This time we stayed in the hotel proper. The room was rather shabby. Stained carpets and furniture, humid, and just feeling tired and old. Definitely needs renovating.
Anmäl det här omdömet
Jerlyn J. Reste med partner Indonesia, den 20 maj 2016
great hotel
5,3
a great hotel with very good location
Anmäl det här omdömet
Boon U. Reste med partner Singapore, den 11 maj 2016
Unsatisfactory
3,3
Bed was extremely hard, had to place pillows under my back, consequently did NOT sleep well. Will not return. Found hair on my pillow and on bathroom floor so cleanliness was poor. Shower was situated very badly so that water leaked out onto the floor, even with shower curtain. Perhaps that's why staff gave 2 extra towels upon check in. However, afternoon tea was great.
Anmäl det här omdömet
Thye P. Familj med småbarn Singapore, den 11 maj 2016
Very good!
6,7
Nothing to add
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - GymGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närheten


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06