Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Visa på karta)

Boka nu!

Goodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Goodwood Park Hotel Singapore - Pool Goodwood Park Hotel Singapore - Pool Goodwood Park Hotel Singapore - Gym Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum
Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Badrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Badrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Badrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum
Område: Orchard Antal rum: 233

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 2591 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (2591)
Sortera efter:
Britta S. Affärsresenär Sweden, den 21 december 2012
Bra hotel men lukt av mögel i vissa delar.

Väldigt vacker i kolonialstil
6
Vackert hotell med korrekt men ej överdrivet vänligt bemötande. bytte rum pga mögellukt. Bra kinesisk restayran men med ovänlig restaurangansvarig.
Anmäl det här omdömet
Ferenc A. Affärsresenär Sweden, den 8 december 2012
Trestjärniga rum i femstjärningt hotell

Frukosten
5
Rummet annonserades som femstjärning, men höll knappast för att ens kallas trestjärnig. Dessa speciella studios låg en bra bit från hotellbyggnaden vilket är mycket besvärande i regn. Badrummet illa städat och svårt nedgånget. Gamla slitna möbler i en fullständigt omodern stil. Att få bagaget därifrån för avgång tog 25 minuter.
Anmäl det här omdömet
Sven M. Reste med partner Sweden, den 24 maj 2012
Centralt hotell lung miljö med fläkt av historien

bra service, mycket god mat
7,3
ser slitet ut och behöver fräschas upp på flera punkter
Anmäl det här omdömet
Ylva L. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2012
Tjusigt hotell, utmärkt läge

Mysigt hotell i äldre stil med fina rum. Skönt att kunna använda poolen
10
ett vackert hotell utöver det vanliga, som ligger mitt i singapore. personalen tog väl hand om oss redan när vi kom. rummet var utmärkt. vi fick rum i den gamla delen med ett extra rum. vi kunde sitta och äta en bit mat nära poolen när vi kom. frukosten smakade utmärkt, där fanns allt, som man vill ha. ett dopp i poolen var inte heller fel.
Anmäl det här omdömet
Ilona K. Familj med äldre barn Sweden, den 4 mars 2011
" en oas bland skyskropor "

lugn,bra service,trevlig personal och värme ( mänsklig )
9,3
Det är andra gången vi stannade på hotellet. Vi var här för 25 år sedan och vi kom tillbaka. Hotellet har fortfarande sin charm. Det doftar fortfarande kolonial stil. Det enda som jag skulle ändra det är frukost och internet. De borde ingå i priset.
Anmäl det här omdömet
Heather M. Reste med partner United Kingdom, den 27 januari 2016
Great location, shame about the bed

Stayed in split level apartment. Great location. Good service
7,7
We stayed in a split level apartment. Apartment was lovely with great facilities. The location was fantastic for shopping. However it was the worst nights sleep I have had.... Rock solid mattress! Both myself and my partner struggled to get a full nights sleep the 3 nights we stayed, it very much detracted from our experience
Anmäl det här omdömet
Willie C. Reste med partner Singapore, den 24 januari 2016
Good location and good service

the staff were friendly and helpful. The location is good as well. centrally located
7,7
The hotel is a conserved heritage hotel. The room design is slightly dated but the hotel have given the rooms a make over such that although the design is dated, the furnishings are new. If you prefer new and modern design for the rooms, then you may not like the decor of the rooms. But the staff were all very friendly and helpful. Room service food wise was normal. Food was only luke warm when it arrived. portion of food is a little small considering the price that we were charged for the room service food.
Anmäl det här omdömet
Eunsook C. Familj med småbarn South Korea, den 16 januari 2016
great hotel

location / food / shopping
9,7
great hotel with nice environment. just center in orchard... i loved it. will visit here again.
Anmäl det här omdömet
Peter D. Reste med partner Norway, den 12 januari 2016
Peter

Location, service, size of hotel
9,3
Very good
Anmäl det här omdömet
Rubin L. Gruppresenär Singapore, den 1 januari 2016
The Parkview Suites are great for small gatherings

Location, Privacy, Comfort.
6,7
Spent NYE here with several friends. Pretty comfy, private (isolated building so noise really wasn't an issue) but prices shot up quite a bit for this date. Would be really worth it during normal times.
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - GymGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - BadrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01