eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Visa karta)

Boka nu!

Goodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Goodwood Park Hotel Singapore - Lobby Goodwood Park Hotel Singapore - Pool Goodwood Park Hotel Singapore - Pool Goodwood Park Hotel Singapore - Gym Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurang Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Mötesrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum
Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum Goodwood Park Hotel Singapore - Gästrum
Område: Orchard Antal rum: 233
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 2267 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (2267)
Sortera efter:
Britta S. Affärsresenär Sweden, den 21 december 2012
Bra hotel men lukt av mögel i vissa delar.

Väldigt vacker i kolonialstil
6
Vackert hotell med korrekt men ej överdrivet vänligt bemötande. bytte rum pga mögellukt. Bra kinesisk restayran men med ovänlig restaurangansvarig.
Ferenc A. Affärsresenär Sweden, den 8 december 2012
Trestjärniga rum i femstjärningt hotell

Frukosten
5
Rummet annonserades som femstjärning, men höll knappast för att ens kallas trestjärnig. Dessa speciella studios låg en bra bit från hotellbyggnaden vilket är mycket besvärande i regn. Badrummet illa städat och svårt nedgånget. Gamla slitna möbler i en fullständigt omodern stil. Att få bagaget därifrån för avgång tog 25 minuter.
Sven M. Reste med partner Sweden, den 24 maj 2012
Centralt hotell lung miljö med fläkt av historien

bra service, mycket god mat
7,3
ser slitet ut och behöver fräschas upp på flera punkter
Ylva L. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2012
Tjusigt hotell, utmärkt läge

Mysigt hotell i äldre stil med fina rum. Skönt att kunna använda poolen
10
ett vackert hotell utöver det vanliga, som ligger mitt i singapore. personalen tog väl hand om oss redan när vi kom. rummet var utmärkt. vi fick rum i den gamla delen med ett extra rum. vi kunde sitta och äta en bit mat nära poolen när vi kom. frukosten smakade utmärkt, där fanns allt, som man vill ha. ett dopp i poolen var inte heller fel.
Ilona K. Familj med äldre barn Sweden, den 4 mars 2011
" en oas bland skyskropor "

lugn,bra service,trevlig personal och värme ( mänsklig )
9,3
Det är andra gången vi stannade på hotellet. Vi var här för 25 år sedan och vi kom tillbaka. Hotellet har fortfarande sin charm. Det doftar fortfarande kolonial stil. Det enda som jag skulle ändra det är frukost och internet. De borde ingå i priset.
Lee J. Familj med småbarn Singapore, den 1 mars 2015
Bad in-room dinning staff

receptiom staff is awesome
6,7
average. Most disgusted by the behavior and service standard of the in-room dinning staff, male staff by name Fendi. We must not let the foreign staff spoil the hotel's overall service standards
Sarah T. Reste med partner Singapore, den 1 mars 2015
Weekend Staycation

Pillow, Quilt and Location
8
■Loved the fluffy pillows and quilt. ■Refurbished room but could tell that is it old, uneven floor under carpet. ■ Small bathtub ■ Good location, quiet ■ Security ■ Pro-active room attendant, did not ask for service but she came to ask if we needed to clean our room ■ Last but not least, we had enjoyed the service rendered by Mr Josni from the front desk (also the most cheerful and professional)
Richard E. Gruppresenär Philippines, den 25 februari 2015
Great location. Nice Parklane suites

Orchard area. Shopping districts. Nice loft style suites
8,7
Satisfied with the size of the room. But unfortunately the manager asked my guest to leave in the middle of the night while we're having mini reunion.
King Y. Familj med småbarn Hong Kong, den 18 februari 2015
Very Good

Staff is Good
6
Mirinai C. Familj med småbarn South Korea, den 16 februari 2015
Great stay.Willing to go back!

Good location, Kind staffs, Great value for money
9,7
We stayed one bedroom loft suite with two young children. The room was renovated and equipped proper kitchen utensils+appliances which were quiet useful for us. And very neer to Orchard Road for shopping and nice places to eat. Great value for money!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - PoolGoodwood Park Hotel Singapore - GymGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurangGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - MötesrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - GästrumGoodwood Park Hotel Singapore - Gästrum


AS-AGWEB-3C01