Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , Chinatown, Bangkok, Thailand 10100 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Grand China Princess Hotel
Grand China Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Grand China Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Grand China Hotel Bangkok - Restaurang Grand China Hotel Bangkok - Gästrum Grand China Hotel Bangkok - Gästrum Grand China Hotel Bangkok - Restaurang Grand China Hotel Bangkok - Restaurang Grand China Hotel Bangkok - Gästrum Grand China Hotel Bangkok - Gästrum Grand China Hotel Bangkok - Gästrum Grand China Hotel Bangkok - Pool Grand China Hotel Bangkok - Svit Grand China Hotel Bangkok - Utsikt Grand China Hotel Bangkok - Hotellet från utsidan Grand China Hotel Bangkok - Gästrum Grand China Hotel Bangkok - Gästrum
Grand China Hotel Bangkok - Gästrum Grand China Hotel Bangkok - Pool Grand China Hotel Bangkok - Restaurang
Område: Chinatown Antal rum: 155

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 847
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,3
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (847)
Sortera efter:
Lena A. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2015
Perfekt ställe att tillbringa några dagar

Stort rum, Fantastisk bar/restaurang som roterade, Härlig massagesalong
7,7
Vi hade det bra här, lite tråkigt att baren som öppnas på trappen på dagen har så hög musik så det inte går at prata med varandra när man sitter där. Hade även varit lättare att ta sig runt om vi bott nära tunnelbana eller skytrain, men vi ville verkligen bo i Chinatown.
Anmäl det här omdömet
Evert L. Ensamresenär Sweden, den 20 december 2014
Bangkok.

Restaurangen uppe, personalen, service.
8,7
För att njuta innan jag skall in i ett djungel äventyr, Borneo.
Anmäl det här omdömet
Micael J. Ensamresenär Sweden, den 25 augusti 2014
Bra prisvärt "lyxigt" hotell.

Närheten,servicen och utbudet
9,7
Den var bra, hjälpsam personal som kunde mycket och kunde dom inte svara på frågor så letade dom upp någon som kunde det.
Anmäl det här omdömet
Susanne A. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2014
Kanon

Nära shopping, pool o trevlig personal
7,3
Jättenöjd som vanligt :) Nära shopping och lite relax i poolen efteråt, nära till andra shoppingställen.
Anmäl det här omdömet
Richard S. Ensamresenär Sweden, den 2 mars 2014
perfekt utgångspunkt för chinatown

läget, nyrenoverat och ligger perfekt i chinatown
7,3
Vänliga och tillmötesgående med god service.
Anmäl det här omdömet
Micke C. Ensamresenär Sweden, den 5 augusti 2013
Helt ok med grymm skybar

Skybar, pris, personal
6
Bra med en super härlig skybar att avsluta dagen på eller ta fördrinken innan utgång.
Anmäl det här omdömet
Susanne A. Ensamresenär Sweden, den 25 april 2013
Underbart rum , bra service

trevlig personal, nära till shopping och bra comfort
9,3
Enormt bra som vanligt, Prinsess sviten var jättefin och trivdes bra, kommer tillbaka :)
Anmäl det här omdömet
Susanne A. Ensamresenär Sweden, den 9 april 2013
Nära till shopping, trevligt hotell med brapersona

Pool, nära shopping, trevligt hotell
9
Mycket bra hotell när man ska shoppa, nära till det mesta och trevlig hjälpsam personal :)
Anmäl det här omdömet
Ulla R. Familj med äldre barn Sweden, den 24 mars 2013
Perfekt läge i China Town.

Läget, trevlig och hjälpsam personal
7,3
Trevlig personal, mycket hjälpsamma och artiga. Hjälpte till med adresser och sevärdheter. Ordnade taxi för bra pris. Rummet var inte det bästa, vi tyckte inte att det motsvarade 4 stjärnigt. Men eftersom man inte befinner sig i rummet så mycket utan vill se omgivningen så brydde vi oss inte så mycket. Läget för att uppleva China Towns puls var perfekt. Ett par i vårt sällskap hade bokat Princess suiten, den var fin. Rummen luktade lite instängt.
Anmäl det här omdömet
Ulla R. Familj med äldre barn Sweden, den 24 mars 2013
Perfekt läge om man vill uppleva China Towns puls.

Läget, personalen
7,3
Sviten var väldigt fin, däremot hade vi inte uppfattat att det var två sovrum i Princess suite. De andra i vårt sällskap hade De Luxe rummen, de var inte värda sitt pris. Heltäckningsmattor som luktade instängt. Personalen var mycket vänliga och tillmötesgående. Vi fick hjälp av personal med taxi, adresser och sevärdheter. Läget var perfekt om man vill uppleva China Town, vilket verkligen var till att rekommendera.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanGrand China Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanGrand China Hotel Bangkok - RestaurangGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - RestaurangGrand China Hotel Bangkok - RestaurangGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - PoolGrand China Hotel Bangkok - SvitGrand China Hotel Bangkok - UtsiktGrand China Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - GästrumGrand China Hotel Bangkok - PoolGrand China Hotel Bangkok - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03