eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Distr. 1-vid floden, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Spa Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Pool Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum
Område: Distr. 1-vid floden Antal rum: 230
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1569 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,0
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (1569)
Sortera efter:
Per B. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2014
Location is everything

Läge, frukosten, priset
8,7
Priset är faktiskt OK för hotellet men först försökte de "lura" på oss ett rum utan utsikt trots att vi uttryckligen bokat det. Som tur var löste de det åt oss till slut, men med lite suckar och argumentation. Som alla hotell med pool i staden så är det inga bassänger av olympiska mått att vänta sig... Dessutom rökförbud fast det var utomhus - nåja det är inte bra att röka ändå. Schysst utsikt från serveringen på takterassen. VÄLDIGT bra frukost!
Seija S. Reste med partner Finland, den 15 januari 2014
Bekvämt och centralt

Centralt, hög standerd, frukosten
8,3
Uppfyllde förväntningarna. Takterassens utsikt var imponerande.
Kjell T. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2014
Bra läge

Fin pool, bra service och hjälpsam personal
7,3
Bra hotell i centrum. Mycket att välja på i frukostbuffen. Mysigt!
Irene C. Familj med småbarn Switzerland, den 14 september 2013
Det var mycke bättre än jag trodde.

Vackert hotell, nära till allt och trevlig personal.
8
Det var mycket bra. Hotell ligger nära allt som man behöver. Rummet var perfekt och välstädat. Det fanns en hel del att välja till frukost, men kaffe var inte alls bra, smakade konstig. Om det finns mycket folk svårt att få bord.
Mariana A. Reste med partner Sweden, den 11 april 2013
Lyx till bra pris

Rummet, pool, frukost
10
Maria K. Reste med partner Sweden, den 5 april 2013
Utmärkt centralt läge

Centralt läge, sköna sängar, fantastisk frukostbuffe
10
Mycket trevligt hotell nära till det mesta. Frukosten var kanon och skönt med pool. Takbaren var mysig med fin utsikt över stad och flod.
Elina S. Reste med partner Sweden, den 16 februari 2013
Jättefint rum

Centralt och fint hotell, som kändes lyxigt till ett bra pris
8
vi bodde på hotellet i tre dagar innan avfärd hemåt. kändes lyxigt och var mycket avkopplande, bra sista-hotell. rummet var jättefint och rent. frukosten stor och väldigt god. de hade vietnamesiskt kaffe, vilket vi gillade hotellet låg väldigt centralt i staden. det var nära till saigon river. rekommenderar hotellet!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Utflykt med båt på Saigon river till Cu Chi tunnlarna!
Elina S. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2013
Fint centralt hotell

Låg väldigt centralt och kändes lyxigt
8
vi bodde på hotellet i tre dagar innan avfärd hemåt. kändes lyxigt och var mycket avkopplande, bra sista-hotell. rummet var jättefint och rent. frukosten stor och väldigt god. de hade vietnamesiskt kaffe, vilket vi gillade hotellet låg väldigt centralt i staden. det var nära till saigon river. rekommenderar hotellet!
Hans G. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2013
Välbeläget och utmärkt på alla sätt

Välbeläget God frukostbuffé Serviceminded personal.
9
Hotellet ligger perfekt i deistrikt 1, Saigons turist- och hotelldistrikt. Runtom, inom 5 minuters promenadavstånd finns idag varuhus med märkeskläder i Västerländsk stil. Från hotellet är det också promenadavstånd till de viktigaste sevärdheterna i Saigon. Det finns utmärkta franska och vietnamesiska restauranger runt hotellet med medesta priser,Även rumspriserna är överkomliga och oftast rabatterade via Agoda Hotellets personal är snabb, serviceinriktad och talar god engelska. Poolen är stor fast saknar sol under stora delar av dagen Rekommenderas
Kerstin S. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Bra hotell med bra läge

Låg centralt, bra städning, trvlig personal
8,7
Hotellet låg centralt i distrikt 1, nära till expressbåt och shopping. Frukosten var okej förutom kaffet som hade en smak som man inte rikigt kände igen. Både hotellrum och badrum var välstädade och rena. Miljön på hotellet var lungt och behaglig, fanns både poolområde och takterass där man kunde äte och dricka. Vi rekommenderar detta hotell i Saigon.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-stadenGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Reception


AS-AGWEB-3A08