eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, District 1 Riverside, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Reception
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Reception Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Spa Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Pool Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby
Område: District 1 Riverside Antal rum: 230
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1658 omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,0
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1658)
Sortera efter:
Anders H. Reste med partner Sweden, den 4 april 2015
rekommenderas

läge-komfort-vänlighet
8
mkt bra
Marianne P. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2015
Bra boende på Grand hotel med härlig sky bar

Läget med trevlig personal och god frukost. Poolen är inte så bra. Stenar rnt och något instängt läge
8,3
Vistelsen på hotellet var bra
Per B. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2014
Location is everything

Läge, frukosten, priset
8,7
Priset är faktiskt OK för hotellet men först försökte de "lura" på oss ett rum utan utsikt trots att vi uttryckligen bokat det. Som tur var löste de det åt oss till slut, men med lite suckar och argumentation. Som alla hotell med pool i staden så är det inga bassänger av olympiska mått att vänta sig... Dessutom rökförbud fast det var utomhus - nåja det är inte bra att röka ändå. Schysst utsikt från serveringen på takterassen. VÄLDIGT bra frukost!
Seija S. Reste med partner Finland, den 15 januari 2014
Bekvämt och centralt

Centralt, hög standerd, frukosten
8,3
Uppfyllde förväntningarna. Takterassens utsikt var imponerande.
Kjell T. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2014
Bra läge

Fin pool, bra service och hjälpsam personal
7,3
Bra hotell i centrum. Mycket att välja på i frukostbuffen. Mysigt!
Irene C. Familj med småbarn Switzerland, den 14 september 2013
Det var mycke bättre än jag trodde.

Vackert hotell, nära till allt och trevlig personal.
8
Det var mycket bra. Hotell ligger nära allt som man behöver. Rummet var perfekt och välstädat. Det fanns en hel del att välja till frukost, men kaffe var inte alls bra, smakade konstig. Om det finns mycket folk svårt att få bord.
Mariana A. Reste med partner Sweden, den 11 april 2013
Lyx till bra pris

Rummet, pool, frukost
10
Maria K. Reste med partner Sweden, den 5 april 2013
Utmärkt centralt läge

Centralt läge, sköna sängar, fantastisk frukostbuffe
10
Mycket trevligt hotell nära till det mesta. Frukosten var kanon och skönt med pool. Takbaren var mysig med fin utsikt över stad och flod.
Elina S. Reste med partner Sweden, den 16 februari 2013
Jättefint rum

Centralt och fint hotell, som kändes lyxigt till ett bra pris
8
vi bodde på hotellet i tre dagar innan avfärd hemåt. kändes lyxigt och var mycket avkopplande, bra sista-hotell. rummet var jättefint och rent. frukosten stor och väldigt god. de hade vietnamesiskt kaffe, vilket vi gillade hotellet låg väldigt centralt i staden. det var nära till saigon river. rekommenderar hotellet!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Utflykt med båt på Saigon river till Cu Chi tunnlarna!
Elina S. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2013
Fint centralt hotell

Låg väldigt centralt och kändes lyxigt
8
vi bodde på hotellet i tre dagar innan avfärd hemåt. kändes lyxigt och var mycket avkopplande, bra sista-hotell. rummet var jättefint och rent. frukosten stor och väldigt god. de hade vietnamesiskt kaffe, vilket vi gillade hotellet låg väldigt centralt i staden. det var nära till saigon river. rekommenderar hotellet!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh-stadenGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - ReceptionGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - SpaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang


AS-AGWEB-3C02