arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

2015
Ypperlig 8,4
baserat på 1750 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Ypperlig



baserat på 1750 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,8

9 Hans G.
Sverige
05 februari 2013
Välbeläget och utmärkt på alla sätt
Välbeläget God frukostbuffé Serviceminded personal.
Hotellet ligger perfekt i deistrikt 1, Saigons turist- och hotelldistrikt. Runtom, inom 5 minuters promenadavstånd finns idag varuhus med märkeskläder i Västerländsk stil. Från hotellet är det också promenadavstånd till de viktigaste sevärdheterna i Saigon. Det finns utmärkta franska och vietnamesiska restauranger runt hotellet med medesta priser,Även rumspriserna är överkomliga och oftast rabatterade via Agoda Hotellets personal är snabb, serviceinriktad och talar god engelska. Poolen är stor fast saknar sol under stora delar av dagen Rekommenderas

8,7 Kerstin S.
Sverige
22 januari 2013
Bra hotell med bra läge
Låg centralt, bra städning, trvlig personal
Hotellet låg centralt i distrikt 1, nära till expressbåt och shopping. Frukosten var okej förutom kaffet som hade en smak som man inte rikigt kände igen. Både hotellrum och badrum var välstädade och rena. Miljön på hotellet var lungt och behaglig, fanns både poolområde och takterass där man kunde äte och dricka. Vi rekommenderar detta hotell i Saigon.

8,7 Kerstin S.
Sverige
22 januari 2013
Central bra hotell
Nära shopping och trervlig och hjälpsam personal
Hotellet låg centralt i distrikt 1, nära till expressbåt och shopping. Frukosten var okej förutom kaffet som hade en smak som man inte rikigt kände igen. Både hotellrum och badrum var välstädade och rena. Miljön på hotellet var lungt och behaglig, fanns både poolområde och takterass där man kunde äte och dricka. Vi rekommenderar detta hotell i Saigon.

9 Michaela M.
Sverige
01 januari 2013
Fint och prisvärt hotell
Fina rum
Grand Hotel i Saigon var helt klart prisvärt. De hade haft problem med rummen så vi blev uppgraderade till ett större rum, dock med två sängar i stället för en dubbelsäng. Rummet var väldigt stort och lyxigt. Hotellet i sig var fint men lite slitet i kanterna. Det kändes lite som att Grand Hotel haft sina glansdagar för 10 år sedan, vilket är väldigt synd eftersom det generellt är ett fint och trevligt hotell.. Läget är perfekt och personalen var trevlig.

9,3 Olof N.
Sverige
05 september 2012
Perfekt läge i distrikt 1
Rummen trevliga i behagligt äldre utförande
Mycket trevligt hotell i distrikt 1. Perfekt läge för shopping och sightseeing. Härlig pool att svalka sig i efter en hel dag i myllret i Ho Chi Minh. Bra frukost och mycket trevlig och hjälpsam personal.

8,7 Margita L.
Sverige
01 februari 2012
Fint hotell i bästa läge
Mycket bra hotell i bästa läge nära Operan och nära Saigon River
bra och fräscht hotell. mycket bra läge. snyggt möblerade rum. vänlig och kunnig personal.

8,7 Mons B.
Sverige
26 januari 2012
Tjusigt hotell
Vacker hotellbyggnad och bra läge
Ett hotell med sober stil. Varma och ombonade rum. Förstklassig frukost. Mycket hjälpsam personal vid arrangemang av utflykter. Ett besök i tunnlarna är nästan ett måste om man inte vait där förut. War museum ligger på gångavstånd från hotellet.Hotel ligger nära floden,så en utflykt på floden är inte helt fel.

8,7 Mons B.
Sverige
26 januari 2012
Anrikt hotell
Vackert centralt beläget hotell
Fina stora rum. Välj dock med utsikt mot floden och gärna högt upp. Fin liten pool med poolbar. Väldigt god frukost. Vill man äta typisk vietnamesisk mat rekommenderas restaurangen "Onhá háng ngon". Mycket populär både bland inhemska befolkningen och turister. Man får därför vara beredd att kanske vänta en stund på att få bord.

8,7 Jorgen S.
Sverige
06 januari 2012
Perfekt läge i downtown HCM
Sköna rum
trevlig o hjälpsam personal, bekvämt. Hissarna en trång sektor. Saknade uteplats, poolen gav instängd känsla. Nära till "allt", gångavstånd till museer, affärer, floden.

9,3 Peter S.
Sverige
15 mars 2011
Klassisk kolonial byggnad - med nybyggd del.
God service, bra läge, trevligt rum (Deluxe suite).
bra frukost och café möjlighet med mycket gott vietnamesisk kaffe! säkert och tryggt. vi var mkt nöjda med vårt rum men hade också valt ett av de dyrare alternativen. de vanliga rummen ligger i en helt nybyggd del av hotellet och har inget med den gamla klassiska hotellbyggnaden att göra.bra med pool och träningsmöjligheter om man så vill.