eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Hyatt Shanghai

Jin Mao Tower 88 Century Boulevard Pudong, Pudong - Lujiazui & Expo, Shanghai, Kina (Visa karta)

Boka nu!

Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Badtunna Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Mötesrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Mötesrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Mötesrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Pool Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Pool Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Pub/lounge Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Restaurang Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Restaurang
Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Spa Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Svit Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Festvåning Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Badrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gym Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum
Läge: Pudong - Lujiazui & Expo Antal rum: 555
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 190 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (190)
Patric N. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2013
trevligt hotel med bra service

Håligheten mitt i som är en avgrund
9,3
Hotelet ligger mitt i bankdistriktet, vilket kan ses som lite tråkigt men det finns shopping och resturanger inom 5 minuter. Hotelet är nog ett sådant hotel man vill bocka av och bo på, då det har en insida som är extremt ball, jag vågade knappt gå till rumet då jag är höjdrädd och insidan går från hela husets höjd hela vägen till bottenplanet och är helt öppen och rummen ligger i en cirkel. Hotelet håller hög klass och levererar förvetningarna man hadde.
Jonas R. Affärsresenär Sweden, den 10 december 2012
Fin utsikt

bra läge på Pudong
9
Bra hotell, i pudong, med en otrolig utsikt. rummen har dock blivit lite slitna, trots att hotellet inte är så gammalt.
Jonas R. Affärsresenär Sweden, den 22 november 2010
En svindlande upplevelse

Utsikten, baren Cloud, trevlig personal, bra rum
8,7
Har nu bott på detta hotell en tredje gång. En possitiv upplevelse varje gång. Tänk på att boka 80:e vån eller högre, ngt snyggare rum. Det är också ganska stor skildnad på rummens storlek. Har själv alltid fått stort rum, men jag såg detta på utrymmningsplanen. Att vissa rum är ca hälften så stora som andra. Tänk också på åt vilket håll ni vill ha utsikt. Dom tar extra för rum åt floden. Men det kan det vara värt. Att se the Bund nattetid och Tv tornet snett framför hotellet. Är enormt vackert.
Kristian L. Affärsresenär Sweden, den 11 oktober 2010
Häftigt högt och bekvämt mycket Shanghai!

Känslan av lyx och frukosten
9,3
Utsikten från badkaret på 74e våningen mot Tv tower är svårslagen
Cecille E. Affärsresenär United Kingdom, den 27 mars 2014
Very nice hotel!

I was impressed with the way the hotel was presented, and staff performance was great
9,3
Eliana P. Affärsresenär Brazil, den 18 mars 2014
Always a pleasure at the Grand Hyatt

Location, staff and quality of rooms
9,3
Due to it's location in the business district and the hit and miss nature of many hotels in Shanghai, I always find the Grand Hyatt to be of a consistently high quality.
Chan J. Affärsresenär Hong Kong, den 1 mars 2014
Had a Great Time

Nice Location,Great Service,Clean Room
8
Chan J. Affärsresenär Hong Kong, den 28 februari 2014
Will come back again

Great Location, Clean Room, Friendly Staff
6
Yvonne L. Affärsresenär Canada, den 20 februari 2014
Attentive service, easy access to subway

Service, view and access to subway
8,3
Service was attentive and friendly. Nice view of Lu Jia Zui and easy access to subway.
Kirk A. Affärsresenär Canada, den 19 januari 2014
Comfortable stay

Food, Service, Room
8,7
I have stayed at this hotel several times before and will return although this time around I was somewhat disappointed. The room although large and comfortable was just too hot, even though it was below 10 degrees outside and I had set the air conditioning at 17 degrees, I don't think the actual temperature in the room went below 25 degrees. Other than that the service, food, and the room itself were exceptional.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Hyatt Shanghai ShanghaiGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - BadtunnaGrand Hyatt Shanghai Shanghai - MötesrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - MötesrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - MötesrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - PoolGrand Hyatt Shanghai Shanghai - PoolGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Pub/loungeGrand Hyatt Shanghai Shanghai - RestaurangGrand Hyatt Shanghai Shanghai - RestaurangGrand Hyatt Shanghai Shanghai - SpaGrand Hyatt Shanghai Shanghai - SvitGrand Hyatt Shanghai Shanghai - FestvåningGrand Hyatt Shanghai Shanghai - BadrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GymGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum


AS-AGWEB-3A05