eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Hyatt Shanghai

Jin Mao Tower 88 Century Boulevard Pudong, Pudong - Lujiazui & Expo, Shanghai, Kina (Visa karta)

Boka nu!

Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidan Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Badtunna Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Mötesrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Mötesrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Mötesrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Pool Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Pool Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Pub/lounge Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Restaurang Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Restaurang
Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Spa Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Svit Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Festvåning Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gym Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum Grand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum
Område: Pudong - Lujiazui & Expo Antal rum: 548
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 227 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,7
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (227)
Sortera efter:
Patric N. Reste med partner Sweden, den 5 januari 2013
trevligt hotel med bra service

Håligheten mitt i som är en avgrund
9,3
Hotelet ligger mitt i bankdistriktet, vilket kan ses som lite tråkigt men det finns shopping och resturanger inom 5 minuter. Hotelet är nog ett sådant hotel man vill bocka av och bo på, då det har en insida som är extremt ball, jag vågade knappt gå till rumet då jag är höjdrädd och insidan går från hela husets höjd hela vägen till bottenplanet och är helt öppen och rummen ligger i en cirkel. Hotelet håller hög klass och levererar förvetningarna man hadde.
Jonas R. Affärsresenär Sweden, den 10 december 2012
Fin utsikt

bra läge på Pudong
9
Bra hotell, i pudong, med en otrolig utsikt. rummen har dock blivit lite slitna, trots att hotellet inte är så gammalt.
Jonas R. Affärsresenär Sweden, den 22 november 2010
En svindlande upplevelse

Utsikten, baren Cloud, trevlig personal, bra rum
8,7
Har nu bott på detta hotell en tredje gång. En possitiv upplevelse varje gång. Tänk på att boka 80:e vån eller högre, ngt snyggare rum. Det är också ganska stor skildnad på rummens storlek. Har själv alltid fått stort rum, men jag såg detta på utrymmningsplanen. Att vissa rum är ca hälften så stora som andra. Tänk också på åt vilket håll ni vill ha utsikt. Dom tar extra för rum åt floden. Men det kan det vara värt. Att se the Bund nattetid och Tv tornet snett framför hotellet. Är enormt vackert.
Kristian L. Affärsresenär Sweden, den 11 oktober 2010
Häftigt högt och bekvämt mycket Shanghai!

Känslan av lyx och frukosten
9,3
Utsikten från badkaret på 74e våningen mot Tv tower är svårslagen
Iris L. Affärsresenär Singapore, den 14 september 2014
staff is very unfriendy

is clean but staff is very unfriendy
5,7
The room is good but the desk chair is too low or the table is too high, cause my shoulder to feel very uncomfortable while using my computer, mattress is too hard, the buffet lunch we had on Sunday was lousy and expensive. Food is very expensive in this hotel.
Kirti K. Affärsresenär Singapore, den 10 september 2014
my stay in the sky

staff, view, comfort
8,7
we had a pleasant stay at the grand hyatt, it was easy to get in and out of the building with dedicated lifts. staff was very professional. I needed a hard bed which I forgot to request and they made sure in the middle of the night to provide me with hardboard and solution for my sleep. good happy stay.
Tim K. Affärsresenär Singapore, den 10 september 2014
A great place to stay

Excellent location, service staff & reasonsble room rate
9,7
Couldn't be better..It feels like home
Mayur K. Reste med partner India, den 8 september 2014
nice over all exp.

food , ambience and view
8,3
its a must exp. for all
Adam F. Ensamresenär Canada, den 8 september 2014
great stay

awesome location great facilities beautiful rooms
10
Felicia H. Affärsresenär Singapore, den 7 september 2014
alway long queue for cab.....

average only .....
7
so so only...inconvenient,,will not the choice for next visit...extend to 4pm have to pay rmb 680

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Hyatt Shanghai ShanghaiGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Hotellet från insidanGrand Hyatt Shanghai Shanghai - BadtunnaGrand Hyatt Shanghai Shanghai - MötesrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - MötesrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - MötesrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - PoolGrand Hyatt Shanghai Shanghai - PoolGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Pub/loungeGrand Hyatt Shanghai Shanghai - RestaurangGrand Hyatt Shanghai Shanghai - RestaurangGrand Hyatt Shanghai Shanghai - SpaGrand Hyatt Shanghai Shanghai - SvitGrand Hyatt Shanghai Shanghai - FestvåningGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GymGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - GästrumGrand Hyatt Shanghai Shanghai - Gästrum


AS-AGWEB-3B01