eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80631 (Visa karta)

Boka nu!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Festvåning Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gym Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidan
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mat och dryck Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Utsikt Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 135
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 2898 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
7,0
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (2898)
Sortera efter:
Andreas F. Familj med äldre barn Sweden, den 19 februari 2014
Grand mega resort

Trevlig personal
5,3
Vi har tre barn från 5 till 13 år och vi tyckte att hotellet var väldigt lyhört massa spring på nätterna i korridorerna så det var svårt att sova! Ganska slitet och väldigt små rum ändå hade vi två stycken. Det som var bra var väl personalen som var trevliga men ganska långt från 4 stjärnigt tycker vi
Daniel S. Ensamresenär Sweden, den 31 mars 2013
Härligt lyxhotell att spendera några nätter på

Svårt att välja 3 saker som var bra, jag gillade det mesta. Men restaurangen och personalen var toppen!
9,3
Sköna sängar, toppen badrum, grym mat i restaurangen och personalen var väldigt hjälpsam.
Erika S. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2013
Härlig pool, cool design

poolen, rummet,personalen
8
Vi bodde här i tio dagar och lämnade knappt hotellet. jätte fint hotell, bra gym, fin pool fanns nästan alltid lediga solsängar. jätte trevlig och hjälpsam personal. fick hjälp att ta oss över den stora vägen som ligger precis utanför varje dag av dom snälla hotell vakterna. rakt över gatan finns ett köpcentrum med många olika affärer, restauranger och ett större supermarket. det är tyvärr omöjligt att gå ner till stranden pga att dom bygger om alla vägar där just nu så vi var tvungen att ta taxi. Obs ta inte taxi utanför hotellet för då får ni betala 5ggr så mycket. ta taxi från andra sidan gatan och åk på taxameter då är det billigt.
Jakob K. Reste med partner Sweden, den 19 november 2012
Nytt och fräscht

fräscha rum, trevlig personal, trevligt poolområde
7,3
Stannade där endast en natt för vi skulle vidare sen. Personalen var trevlig och hotellet i allmänhet var fräscht. Frukostbuffén var medelstor men bra. Hotellet låg dock lite off från kuta centrum. Vi fick rummet på ett 70% kampanjpris men hur som helst var hotellet värt priset.
Lim H. Familj med äldre barn Slovakia, den 24 december 2014
Assessment

Clean. Friendly and helpful staff.
7,7
Comfortable.
Corbi D. Familj med småbarn Australia, den 23 december 2014
great hotel away from all the craziness of kuta

breakfast, bathroom, quiet
7,7
the room needs a little repairing. eg glass in room cracked but otherwise great hotel...aways enjoy my stay.
Simron J. Familj med äldre barn Indonesia, den 21 december 2014
Big room & bathroom, very comfortable.

Super breakfast, big room & bathroom, friendly staff.
8,3
Very fast check in process, just ask my name and the key is ready in my hand in second ! The room is very big with big bathroom also, facing to swimming pool. Breakfast was great ! We satisfied with this hotel.
Manika K. Reste med partner Singapore, den 21 december 2014
Not well maintained.

Pool Bar, Deep Soaking Bath Tub, Free Shuttle to Kuta
6
I enjoyed the pool and the pool bar, very nice to hang out and relax with your friends. The bath tub was nice as it was deep however it took forever to fill up as water pressure was very low. The shower water was very smelly. Didnt like the layout of the toilet as the sink and the place where we have our amenities are not next to each other. Breakfast had a good range however had flies everywhere. Had to shoo away flies nonstop throughout our breakfast. Location not very convenient for those who want to be closer to the beach and shopping area. However free shuttle makes it easier for us, but requires booking an hour earlier which the hotel did not inform us about. Staff was friendly and welcoming.
Natalie H. Familj med småbarn Australia, den 21 december 2014
I stayed for 1 night

The breakfast The staff and the pool
7
It was comfortable though the windows had large cracks in them and being on the 3rd floor with an infant was a worry in the windows smashing
Shiaowenn C. Reste med partner Malaysia, den 20 december 2014
Overrated

Tv in the bathroom
6
Salty water in the bathroom, slippery floors. Overall stay was okay.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - FestvåningGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GymGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mat och dryckGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - UtsiktGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa

Kundrecensioner - Grand Mega Resort & Spa Bali, Bali

AS-AGWEB-3C08