Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta, Bali, Indonesien 80631 (Visa på karta)

Boka nu!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Festvåning Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gym Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidan
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Badrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pool Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidan Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gästrum Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mat och dryck Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Utsikt Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa
Område: Kuta Antal rum: 135
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 3206
omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
7,0
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (3206)
Sortera efter:
Andreas F. Familj med äldre barn Sweden, den 19 februari 2014
Grand mega resort

Trevlig personal
5,3
Vi har tre barn från 5 till 13 år och vi tyckte att hotellet var väldigt lyhört massa spring på nätterna i korridorerna så det var svårt att sova! Ganska slitet och väldigt små rum ändå hade vi två stycken. Det som var bra var väl personalen som var trevliga men ganska långt från 4 stjärnigt tycker vi
Anmäl det här omdömet
Daniel S. Ensamresenär Sweden, den 31 mars 2013
Härligt lyxhotell att spendera några nätter på

Svårt att välja 3 saker som var bra, jag gillade det mesta. Men restaurangen och personalen var toppen!
9,3
Sköna sängar, toppen badrum, grym mat i restaurangen och personalen var väldigt hjälpsam.
Anmäl det här omdömet
Erika S. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2013
Härlig pool, cool design

poolen, rummet,personalen
8
Vi bodde här i tio dagar och lämnade knappt hotellet. jätte fint hotell, bra gym, fin pool fanns nästan alltid lediga solsängar. jätte trevlig och hjälpsam personal. fick hjälp att ta oss över den stora vägen som ligger precis utanför varje dag av dom snälla hotell vakterna. rakt över gatan finns ett köpcentrum med många olika affärer, restauranger och ett större supermarket. det är tyvärr omöjligt att gå ner till stranden pga att dom bygger om alla vägar där just nu så vi var tvungen att ta taxi. Obs ta inte taxi utanför hotellet för då får ni betala 5ggr så mycket. ta taxi från andra sidan gatan och åk på taxameter då är det billigt.
Anmäl det här omdömet
Jakob K. Reste med partner Sweden, den 19 november 2012
Nytt och fräscht

fräscha rum, trevlig personal, trevligt poolområde
7,3
Stannade där endast en natt för vi skulle vidare sen. Personalen var trevlig och hotellet i allmänhet var fräscht. Frukostbuffén var medelstor men bra. Hotellet låg dock lite off från kuta centrum. Vi fick rummet på ett 70% kampanjpris men hur som helst var hotellet värt priset.
Anmäl det här omdömet
Suzi L. Familj med småbarn Australia, den 31 juli 2015
Value for money and opposite Bali mall

Price is right✔️, Foods is so so🍧❗️, Customer service is Superb✔️
7,7
Cheap hotel, food is so so, service were superb and friendly. Location a little far from Kuta central but it's all good thanks to the Free shuttle every morning get a free ride. One thing!! Need A lot work in the hotel room specially shower room ant toilet; flooded everytime shower, water presser is very BAD, and smell from the toilet is awful everytime walk in to the room. ⭐️⭐️⭐️
Anmäl det här omdömet
Sandra R. Ensamresenär Australia, den 29 juli 2015
Enjoyed my stay

Room, breakfast, pool
8,3
I went to hotel for a rest. I enjoyed my stay. Had a couple of baths as I only have a shower at home. I don't think it's in a great location as have to cross a very busy road to get to shops. Used hotel wi fi which was also great. I would stay again.
Anmäl det här omdömet
Adwina M. Familj med småbarn Indonesia, den 22 juli 2015
Hotel with bad maintenance

Room space
6,3
Anmäl det här omdömet
Charles S. Familj med småbarn Indonesia, den 20 juli 2015
Not suitable as 4 stars hotel

The lobby, swimming pool, & food is fine.
5
I was stayed in room number 330. The room was lack of maintenance. First I entered the room it was very smelly. And in the hallway leading to the room there is no air ventilation so it feels stuffy. Less parking area. My opinion this hotel is not suitable to be categorized as 4 stars hotel.
Anmäl det här omdömet
Maddison M. Reste med partner Australia, den 20 juli 2015
Better places for same price

Interior, pool bar, staff
6
The hotel is nice but needs some TLC. There were so many small things in the room that were damaged and have obviously been for a long time. There was also an unusual smell in the room. The location isn't ideal. It's about a 20-30 minute walk to Kuta square, but you have to cross the highway a couple of times. The breakfast was average as most of the hot food was cold but it was free at the very least. The staff are friendly and the rooms are nice but I think there are nicer hotels closer to Kuta beach/markets for the same price.
Anmäl det här omdömet
Andrea C. Gruppresenär Philippines, den 18 juli 2015
photos are not what its really like

location
6
their photos are deceiving. the hotels rooms are run down and old. while toilets seems fancy its not well-designed.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - FestvåningGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GymGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från insidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BadrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PoolGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellet från utsidanGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - GästrumGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Mat och dryckGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - UtsiktGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - SpaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa

Kundrecensioner - Grand Mega Resort & Spa Bali, Bali

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04