eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Festvåning Grand Park City Hall Hotel Singapore - Festvåning Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mötesrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gym Grand Park City Hall Hotel Singapore - Business Center Grand Park City Hall Hotel Singapore - Pool Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum
Område: Marina Bay Antal rum: 333
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 2586 omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,6
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (2586)
Sortera efter:
Ingemar S. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2013
Högklassigt hotell med bra läge

Läget
8
Hotellet är central beläget i Marina Bay. Det är promenadavstånd till Clarke quay, Boat quay, Singapore Merlion m.m. Vårt rum var i minsta laget men helt OK. Utsikten från rummet var trist, en husvägg vilket inte är så konstigt då hotellet är omgivet av höga byggnader. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Frukost buffen är utmärkt. Hade problem med nyckelkorten i hissen, kortläsarna fungerade dåligt för oss och flera andra gäster.
Kristine L. Affärsresenär Sweden, den 18 september 2012
Trevligt och centralt hotell

Läget är centralt. Det är inte långt till något ställe i centrala Singapore.
8,7
personalen är trevlig och hjälpsam. vad det än gäller så lämnar de bästa tänkbara hjälp. det är rent och snyggt på rummet. vattenkokare så att det blir enkelt att få kaffe. bra möblering med skrivbord, stol och fåtölj men det bästa är trots allt läget med närhet till allt i centrala singapore.
Tobias H. Reste med partner Sweden, den 1 juli 2012
Fint hotell med bra läge

Bra läge, fint rum, trevlig personal
8,3
Vi hade utsikt rakt i sidan på en annan byggnad så den var inte så mycket att hurra för. I övrigt var rummet fint och frukosten (som tyvärr inte ingick i priset) god. Läget är mycket bra och man går till MRT-stationen "City Hall" på ca fem minuter.
Conny S. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2012
Utmärkt läge
8,3
fint hotell med ett bra läge. vänlig och tillmötesgående personal. dörrvakterna var väldigt serviceinriktade och hjälpsamma. t.ex. frågade vi efter var sightseeing bussarna utgick ifrån. han visste inte men när vi hade gått c:a 2 kvarter kom han springande efter oss och hade tagit reda på var de utgick ifrån. restaurangpersonalen var något "sega" det tog t.ex. 20 minuter att få in en öl. trots det kan vi rekommendera hotellets hamburgare, som var mycket goda. rummen var fina tyvärr med någon lukt av något rengöringsmedel. poolen var inte mycket att hurra för, men man är ju inte i singapore för poolbadets skull.
Peter G. Affärsresenär Sweden, den 9 november 2011
Generellt bra...

Trevligt bemötande från personal.
8
Ett trevligt och rent hotell med utmärkt AC (behaglig temperatur) God mat och trevlig personal.
Stefan S. Ensamresenär Finland, den 18 oktober 2011
Centralt beläget klassiskt hotell

Elegant hotell med alla bekvämligheter man behäver
8
Hotellet var väldigt centralt beläget bara några hundra meter från tunnelbanan. Personalen var trevlig och hjälpsam. Det var dessutom beläget nära sevärdheter så man kunde gott vandra.
Norbert E. Reste med partner Germany, den 26 april 2015
Long Weekend in Singapore

onlz good at the hotel is teh location and the facilities attached to the hotel
5
Very disappointing our stay at the Grand Park City Hotel. Even we got a free up-grate to a deluxe room, changed the room because of the mold humid smell, other deluxe r exactly the same. Room very worn out, windows haven't been cleaned for ages, bad smell, housekeeping did a below average job. But hotel lobby is a kind of nice! I would rate it a 3star hotel but still old and dirty. So no way I ever book this place again.
Nam H. Familj med småbarn Vietnam, den 25 april 2015
Just okay

The hotel is very near City Hall MRT, and alots of shopping malls around. Easy to walk to the Merlion just in 15 minutes.
6,7
We traveled with our one year old baby for a short holiday, and we stayed in this hotel for our last night in Singapore. The hotel is in the central location which is ideal for shoppers, but not for family. The room is clean but they should clean the outside of the window. It looked like they had not cleaned it for a decade. Breakfast is just okay, not really 5 stars standard. I think they should change their chef because the easiest dish to cook like pancake was so dry to eat.
Jit M. Affärsresenär Malaysia, den 25 april 2015
Grand Park City Hall Hotel

Location, convenience, accessability.
6
Ming Y. Affärsresenär Hong Kong, den 24 april 2015
Very convenient location.

Very good and convenient location. Friendly staff. Comfortable bed.
8,3
This is good. The hotel is not really the standard of 5 star hotel. The hotel is quite old, but I feel confortable during my stay for 5 days. I stayed in Deluxe Room which is okay...the first impression was small and old. but once stayed, i feel more comforable and value for money. If you look for a very modern hotel, this is not this type. The room temperarure is cold although i turned it down ..i need to wear bathrobe with my sleepling cloth to sleep...

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - FestvåningGrand Park City Hall Hotel Singapore - FestvåningGrand Park City Hall Hotel Singapore - MötesrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - GymGrand Park City Hall Hotel Singapore - Business CenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - PoolGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum


AS-AGWEB-3C06