Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Festvåning Grand Park City Hall Hotel Singapore - Festvåning Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mötesrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gym Grand Park City Hall Hotel Singapore - Business Center Grand Park City Hall Hotel Singapore - Pool Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum
Område: Marina Bay Antal rum: 333
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 2734
omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,6
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (2734)
Sortera efter:
Carina S. Reste med partner Sweden, den 16 juli 2015
Bra utgångspunkt för att upptäcka Singapore!

Läget, frukosten och "The promotion price"!
8
Anmäl det här omdömet
Ingemar S. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2013
Högklassigt hotell med bra läge

Läget
8
Hotellet är central beläget i Marina Bay. Det är promenadavstånd till Clarke quay, Boat quay, Singapore Merlion m.m. Vårt rum var i minsta laget men helt OK. Utsikten från rummet var trist, en husvägg vilket inte är så konstigt då hotellet är omgivet av höga byggnader. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Frukost buffen är utmärkt. Hade problem med nyckelkorten i hissen, kortläsarna fungerade dåligt för oss och flera andra gäster.
Anmäl det här omdömet
Kristine L. Affärsresenär Sweden, den 18 september 2012
Trevligt och centralt hotell

Läget är centralt. Det är inte långt till något ställe i centrala Singapore.
8,7
personalen är trevlig och hjälpsam. vad det än gäller så lämnar de bästa tänkbara hjälp. det är rent och snyggt på rummet. vattenkokare så att det blir enkelt att få kaffe. bra möblering med skrivbord, stol och fåtölj men det bästa är trots allt läget med närhet till allt i centrala singapore.
Anmäl det här omdömet
Tobias H. Reste med partner Sweden, den 1 juli 2012
Fint hotell med bra läge

Bra läge, fint rum, trevlig personal
8,3
Vi hade utsikt rakt i sidan på en annan byggnad så den var inte så mycket att hurra för. I övrigt var rummet fint och frukosten (som tyvärr inte ingick i priset) god. Läget är mycket bra och man går till MRT-stationen "City Hall" på ca fem minuter.
Anmäl det här omdömet
Conny S. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2012
Utmärkt läge
8,3
fint hotell med ett bra läge. vänlig och tillmötesgående personal. dörrvakterna var väldigt serviceinriktade och hjälpsamma. t.ex. frågade vi efter var sightseeing bussarna utgick ifrån. han visste inte men när vi hade gått c:a 2 kvarter kom han springande efter oss och hade tagit reda på var de utgick ifrån. restaurangpersonalen var något "sega" det tog t.ex. 20 minuter att få in en öl. trots det kan vi rekommendera hotellets hamburgare, som var mycket goda. rummen var fina tyvärr med någon lukt av något rengöringsmedel. poolen var inte mycket att hurra för, men man är ju inte i singapore för poolbadets skull.
Anmäl det här omdömet
Peter G. Affärsresenär Sweden, den 9 november 2011
Generellt bra...

Trevligt bemötande från personal.
8
Ett trevligt och rent hotell med utmärkt AC (behaglig temperatur) God mat och trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Stefan S. Ensamresenär Finland, den 18 oktober 2011
Centralt beläget klassiskt hotell

Elegant hotell med alla bekvämligheter man behäver
8
Hotellet var väldigt centralt beläget bara några hundra meter från tunnelbanan. Personalen var trevlig och hjälpsam. Det var dessutom beläget nära sevärdheter så man kunde gott vandra.
Anmäl det här omdömet
Darren C. Affärsresenär Canada, den 26 augusti 2015
one night stay

club lounge, lobby, area
8,7
Anmäl det här omdömet
Poh C. Affärsresenär Malaysia, den 25 augusti 2015
Noisy Club Floor & Poor service

Location, clean and parking
6,3
Booked a club room. I check in with the lobby reception and she told me i will be sent to the 10th floor for Club floor check in. Then i was standing at the lobby waiting to be sent up. I stand there for 15mins and nobody is free to escort me to the lift. When the guy is finally available he thought i was waiting for a cab. Taken by surprise the internal communication of the hotel staffs. I join the evening cocktail at the Club floor and there is some sort of meetings or events just ended and the club floor is so noisy with the event crowd. In addition there are kids making noise and dirty the seat. Basically there is not enough table for own hotel guests. I just have a quick bite and left as i cannot even make any phone calls to my business associate in such noisy environment. Is my first time ever encounter such noisy Club floor. I rate this hotel club floor as the worst i ever been. In addition is surprise that a 5star hotel does not even offer decaffeinated coffee. The staying is fine except all these that has been shared above.
Anmäl det här omdömet
Abdul H. Reste med partner Singapore, den 23 augusti 2015
Value for money

The staff Aini & Nsna wss very friendly snd helpfull. But if yhe hotrl hold Hslal certify it would be great
8,3
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - FestvåningGrand Park City Hall Hotel Singapore - FestvåningGrand Park City Hall Hotel Singapore - MötesrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - GymGrand Park City Hall Hotel Singapore - Business CenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - PoolGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum

Kundrecensioner - Grand Park City Hall Hotel, Singapore

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03