Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryck Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Festvåning Grand Park City Hall Hotel Singapore - Festvåning Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mötesrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gym Grand Park City Hall Hotel Singapore - Business Center Grand Park City Hall Hotel Singapore - Pool Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidan Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum
Område: Marina Bay Antal rum: 333
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 2674
omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,6
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (2674)
Sortera efter:
Ingemar S. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2013
Högklassigt hotell med bra läge

Läget
8
Hotellet är central beläget i Marina Bay. Det är promenadavstånd till Clarke quay, Boat quay, Singapore Merlion m.m. Vårt rum var i minsta laget men helt OK. Utsikten från rummet var trist, en husvägg vilket inte är så konstigt då hotellet är omgivet av höga byggnader. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Frukost buffen är utmärkt. Hade problem med nyckelkorten i hissen, kortläsarna fungerade dåligt för oss och flera andra gäster.
Kristine L. Affärsresenär Sweden, den 18 september 2012
Trevligt och centralt hotell

Läget är centralt. Det är inte långt till något ställe i centrala Singapore.
8,7
personalen är trevlig och hjälpsam. vad det än gäller så lämnar de bästa tänkbara hjälp. det är rent och snyggt på rummet. vattenkokare så att det blir enkelt att få kaffe. bra möblering med skrivbord, stol och fåtölj men det bästa är trots allt läget med närhet till allt i centrala singapore.
Tobias H. Reste med partner Sweden, den 1 juli 2012
Fint hotell med bra läge

Bra läge, fint rum, trevlig personal
8,3
Vi hade utsikt rakt i sidan på en annan byggnad så den var inte så mycket att hurra för. I övrigt var rummet fint och frukosten (som tyvärr inte ingick i priset) god. Läget är mycket bra och man går till MRT-stationen "City Hall" på ca fem minuter.
Conny S. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2012
Utmärkt läge
8,3
fint hotell med ett bra läge. vänlig och tillmötesgående personal. dörrvakterna var väldigt serviceinriktade och hjälpsamma. t.ex. frågade vi efter var sightseeing bussarna utgick ifrån. han visste inte men när vi hade gått c:a 2 kvarter kom han springande efter oss och hade tagit reda på var de utgick ifrån. restaurangpersonalen var något "sega" det tog t.ex. 20 minuter att få in en öl. trots det kan vi rekommendera hotellets hamburgare, som var mycket goda. rummen var fina tyvärr med någon lukt av något rengöringsmedel. poolen var inte mycket att hurra för, men man är ju inte i singapore för poolbadets skull.
Peter G. Affärsresenär Sweden, den 9 november 2011
Generellt bra...

Trevligt bemötande från personal.
8
Ett trevligt och rent hotell med utmärkt AC (behaglig temperatur) God mat och trevlig personal.
Stefan S. Ensamresenär Finland, den 18 oktober 2011
Centralt beläget klassiskt hotell

Elegant hotell med alla bekvämligheter man behäver
8
Hotellet var väldigt centralt beläget bara några hundra meter från tunnelbanan. Personalen var trevlig och hjälpsam. Det var dessutom beläget nära sevärdheter så man kunde gott vandra.
Low S. Reste med partner Singapore, den 28 juni 2015
will be back again..

Location, comfort and cleanliness
8,3
We have a wonderful stay at Grand park city hall. Everything was fine and we are happy with their service. If really want to pick bones inside an egg, the only issue will be the water pressure for the tap is pretty small.
Aashish P. Familj med småbarn India, den 28 juni 2015
Great location

Location near attractions and MRT, restaurants nearby, Malls nearby
8,3
No complaints about anything, MRT accessibility was great with hardly 5 minute walk. Lots of restaurants in the hotel complex with happy hours for beverages. Only thing we did not like was Steam room and Sauna is only available if we take a spa treatment and they are pricey averaging Sing $ 150 + ! In my opinion this hotel will fall under 4.5 stars.
Wiliam W. Familj med småbarn Indonesia, den 28 juni 2015
Hospitality

Nice place
6,7
Cozy
Heinz R. Affärsresenär Switzerland, den 26 juni 2015
good location

good location staff performance nice lobby
7,3
it is ok smal rooms for 5*

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat och dryckGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - FestvåningGrand Park City Hall Hotel Singapore - FestvåningGrand Park City Hall Hotel Singapore - MötesrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från utsidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - GymGrand Park City Hall Hotel Singapore - Business CenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - PoolGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellet från insidanGrand Park City Hall Hotel Singapore - GästrumGrand Park City Hall Hotel Singapore - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06