Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Grande Ville Hotel

903 Mahachai Road, Chinatown, Bangkok, Thailand 10200 (Visa karta)

Boka nu!

Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Gästrum Grande Ville Hotel Bangkok - Café
Grande Ville Hotel Bangkok - Café Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurang
Område: Chinatown Antal rum: 220

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 744 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
7,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (744)
Sortera efter:
Mikael D. Ensamresenär Sweden, den 14 juni 2013
Billigt hotell nära chinatoen

nära shopping, billigt, ok frukost
5,3
Ett ganska avsides hotell i Bangkok men nära chinatown samt flera marknader på promenadavståd.
Marianne V. Reste med partner Sweden, den 11 april 2013
Bra hotell nära shopping

Läget, nära till shopping och stora rum
7,7
Goran L. Familj med äldre barn Sweden, den 1 april 2013
det var bra hotell

nara centrum, enkelt att ta sig till och fran, bra personal
7,3
Sven S. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2013
lyhördhet, vänlighet och hjälpsamhet

personalens service, hotellrummets trivsamhet och den goda maten
8
Första kvällen hade vi inte hunnit äta. Allt var stängt men personal i receptionen be-ställde pizza från en restaurang. Sista dagen när vi checkat ut och väntade på taxin till flygplatsen satt vi i lobbyn.Vi fick då mycket omtanke och omsorg av personalen.
Christel H. Gruppresenär Sweden, den 11 februari 2013
Mycket trevligt hotell

Finns inget att klaga på när det gällde boendet. Fräscht. Lite gammaldags.
8
Det låg i utkanten av Chinatown och det tog lite tid att gå. Men för nära för att ta en tuktuk. Frukosten var inte inkluderad och tur var det. Den var liten och under all kritik med tanke på priset man fick betala. Annars mycket nöjd med boendet och det var ett fint hotel
Sarah M. Gruppresenär Sweden, den 4 februari 2013
Väldigt bra

Utmärkt personal
9
bra läge , utmärkt service, personalen hjälpte även oss att boka sightseeing tur så vi fick en hel dag med i stort sett allt du vill göra i bangkok. fin pool och utmärkt mat i restaurangen på översta våningen . frukosten var även den mkt mkt bra . supernöjd med detta hotell.
Anita H. Reste med partner Sweden, den 21 januari 2013
Trevligt hotell med bra personal

Trevligt och rent, med trevlig personal.
7,3
Trevligt och rent hotell.Negativt -eEtt litet gym, och inte en pool utan ett jakuzzi som man dessutom fick betala för. En fantastisk takterass med en milslång utsikt.
Niklas D. Reste med partner Sweden, den 1 december 2011
bra läge i chinatown

läget i chinatown
5
Grande Ville Hotel har ett bra läge i chinatown för kringliggande sevärdigheter,dock så är läget i chinatown lite av ett problem då du besöker andra delar av bangkok då inte alla taxichauförer vill ta dig dit på vanlig taxametertaxa.dessutom är avståndet till bts och tunnelbana stort så detta kan vara något att tänka på.rummen har sett sina bästa dagar och är i behov av renovering men ändå inte direkt dåliga.frukost matsal är trevlig men inte någon större variation från dag till dag.vill jag då rekomendera grande ville hotel? är inte så säker men om vistelsen sträcker sig till några dagar i chinatown så varför inte,men betyget blir inte mera än 2,5-3.
Tips om shopping: bra plats att shoppa elektronik mm rakt utanför dörren
Jarl W. Reste med partner Sweden, den 26 oktober 2009
Hotell i Chinatown

Underbar utsikt från rummet och takvåningen Bra service och bra rum
9,3
Detta hotell ligger i Chinatown.Omgivningarna är mycket trafikerade av bilar,bussar,motorcyklar och inte minst av människor. Hotellet är en hög byggnad på 24 våningar.Utsikten från takterassen är magnefik,man ser stora delar av staden,här finns även restaurang med bra mat. Rummen är stora med fin utsikt.Trevlig och hjälpsam personal.
Tips om shopping: weekendmarket och Old Siam som ligger nära hotellet
Tan A. Reste med partner Indonesia, den 31 juli 2013
So far so good

Location near china town
6
Near Chinatown and in the night many buy the local food and restaurant

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Grande Ville Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - GästrumGrande Ville Hotel Bangkok - CaféGrande Ville Hotel Bangkok - CaféGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - RestaurangGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - ReceptionGrande Ville Hotel Bangkok - LobbyGrande Ville Hotel Bangkok - Business CenterGrande Ville Hotel Bangkok - FestvåningGrande Ville Hotel Bangkok - FestvåningGrande Ville Hotel Bangkok - FestvåningGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet från insidanGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet från insidanGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet från insidanGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet från insidanGrande Ville Hotel Bangkok - Business CenterGrande Ville Hotel Bangkok - GymGrande Ville Hotel Bangkok - EntréGrande Ville Hotel Bangkok - BadtunnaGrande Ville Hotel Bangkok - BadtunnaGrande Ville Hotel Bangkok - PoolGrande Ville Hotel Bangkok - PoolGrande Ville Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanGrande Ville Hotel Bangkok - Omgivningar


AS-AGWEB-3B04