eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Greenhills Elan Hotel

6th Floor #49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, San Juan, Manilla, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Greenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från utsidan Greenhills Elan Hotel Manilla - Lobby Greenhills Elan Hotel Manilla - Omgivningar Greenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från insidan Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Svit Greenhills Elan Hotel Manilla - Svit Greenhills Elan Hotel Manilla - Svit Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Badrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Buffé Greenhills Elan Hotel Manilla - Café Greenhills Elan Hotel Manilla - Gym
Greenhills Elan Hotel Manilla - Festvåning Greenhills Elan Hotel Manilla - Pool Greenhills Elan Hotel Manilla - Badtunna Greenhills Elan Hotel Manilla - Badtunna Greenhills Elan Hotel Manilla - Fritidsfaciliteter Greenhills Elan Hotel Manilla - Restaurang Greenhills Elan Hotel Manilla - Utsikt Greenhills Elan Hotel Manilla - Buffé
Område: San Juan Antal rum: 76

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 1880 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (1880)
Sortera efter:
David E. Familj med småbarn Sweden, den 18 maj 2011
Perfekt läge för shopping

Fina rum, trevlig personal och nära den näst billigaste shoppingen i Manilla!
8,7
vi blev faktiskt positivt överraskade av den fina rumstandarden. vi hade angett vissa önskemål då vi bokade, bland annat vattenkokare och badkar eftersom vi reste med småbarn, dessa önskemål var tillgodosedda redan vid incheckning vilket var skönt. shopping finns på andra sidan gatan vilket även det var skönt då vi därmed slapp en massa taxiresor. frukosten var bra men inte bäst, personalen i restaurangen däremot var väldigt trevlig. det trådlösa nätverket lämnar en del att önska i fråga om hastighet, kanske bättre att traska över gatan till något fik med wifi och surfa där istället.
Tips om att göra på hotellet: Gå upp till poolområdet och ta ett bad eller fortsätt ytterligare två trappor och ta en titt på den fantastiska utsikten.
Jan H. Ensamresenär Sweden, den 19 januari 2011
trevlig personal

personalen
10
Har ej bott på så många hotell... detta var likt dom andra... förutom personalen var ju helt klart 10 poängare gämnfört i andra länder.
Tips om shopping: taxi till robinsson galleri kosta ca 50 peso. taxi chafförer som är ärliga och slår på taxametern ger jag dricks. fanns i närheten av hotellet massa matställen... även shopping där du kan hitta det du skulle behöva.
Hans T. Gruppresenär Sweden, den 17 mars 2009
On the top of thw world!

Rent och snyggt i ett rätt sunkigt område. Fin utsikt från 37:e våningen. Vänlig och hjälpsam personal.
9
Hotellet är rent, modernt och snyggt. Personalen vänlig och välkomnande med ambitioner. Roomservice fungerar med överraskande snabbhet. Läget är bra med "lagom" avstånd från flygplatsen. Hotellet är perfekt som en första övernattning efter en tung långflygning och läget är perfekt för planering av den fortsatta resan. Ett gigantiskt och lättillgängligt köpcenter ett stenkast från hotellet. F ö är området runt hotellet rätt sunkigt, men skiljer sig inte nämnvärt från något annat område i Manila.
Tips om shopping: Ett köpcentrum av mod. större ligger bara 50 m från hotellet. Där kan man handla allt från gitarrer till gin.
Jonathan O. Reste med partner Philippines, den 24 augusti 2014
clean and decent room

tip: ask for a high floor!
7
Joane B. Reste med partner Philippines, den 21 augusti 2014
Clean n comfy

Location, staff, lication
7,7
Had to stay in manila for the night, suited our needs for the night.
John T. Affärsresenär Singapore, den 15 augusti 2014
good location

location , location and location
6,3
good location and good staffs
Luis R. Reste med partner Portugal, den 14 augusti 2014
shopping paradise area

Location, staff and price
8
My stay in Elam Hotel was ok. Staff are very polite and helpful. The location is awesome for anyone that likes shopping and see the real manila. The hotel is old, the infra structure needs a renew. I had some issues with the hot water on my second time that I stayed there, but was easily fixed. Internet wireless is very bad at this hotel, constantly having a sloppy connection most of the time, but the hotel ended up not charging me. Like I said, duo to the staff and location still makes a pleasent place to stay. Not the best hotel that I stayed but for sure worth it.
Tadahiro Y. Reste med partner Japan, den 10 augusti 2014
good location

location, view, reasonable
7
i stayed at this hotel several times,and they have good view from window and good location for shopping, it is right across the greenhills shopping center. if u like shopping immitation stuff, i would recommend to stay at this hotel. room is big enough for 2 people and relatively clean.
Catherine G. Affärsresenär Philippines, den 4 augusti 2014
good location, good hotel, poor customer service

location, value for money
6,3
stayed in many hotels from 1 star to 5 star but this has the worst front desk
Laura R. Reste med partner Philippines, den 30 juli 2014
Greenhills Elan Hotel

location
4
Me and my partner stayed for a couple of nights before our domestic flight, the only good side of the hotel is that it's close to the shopping and dining area, rest is a disaster, 1st, unfriendly front office, doesn't smile from arrival to check out, 2nd, they've put us on 3rd floor, ask for a room move but nobody came back, we just decided to spend most of our days outside instead. 3rd, when we check out, front office was playing a very very loud rock music at 5 am in the morning, we could barely hear each other. I've actually booked a room for us to stay when we're back in manila but ended canceling it instead because of the bad service.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Greenhills Elan Hotel ManillaGreenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från utsidanGreenhills Elan Hotel Manilla - LobbyGreenhills Elan Hotel Manilla - OmgivningarGreenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från insidanGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - SvitGreenhills Elan Hotel Manilla - SvitGreenhills Elan Hotel Manilla - SvitGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - BadrumGreenhills Elan Hotel Manilla - BufféGreenhills Elan Hotel Manilla - CaféGreenhills Elan Hotel Manilla - GymGreenhills Elan Hotel Manilla - FestvåningGreenhills Elan Hotel Manilla - PoolGreenhills Elan Hotel Manilla - BadtunnaGreenhills Elan Hotel Manilla - BadtunnaGreenhills Elan Hotel Manilla - FritidsfaciliteterGreenhills Elan Hotel Manilla - RestaurangGreenhills Elan Hotel Manilla - UtsiktGreenhills Elan Hotel Manilla - Buffé


AS-AGWEB-3C01