Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Greenhills Elan Hotel

6th Floor #49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, San Juan, Manilla, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Greenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från utsidan Greenhills Elan Hotel Manilla - Lobby Greenhills Elan Hotel Manilla - Omgivningar Greenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från insidan Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Svit Greenhills Elan Hotel Manilla - Svit Greenhills Elan Hotel Manilla - Svit Greenhills Elan Hotel Manilla - Gästrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Badrum Greenhills Elan Hotel Manilla - Buffé Greenhills Elan Hotel Manilla - Café Greenhills Elan Hotel Manilla - Gym
Greenhills Elan Hotel Manilla - Festvåning Greenhills Elan Hotel Manilla - Pool Greenhills Elan Hotel Manilla - Badtunna Greenhills Elan Hotel Manilla - Badtunna Greenhills Elan Hotel Manilla - Fritidsfaciliteter Greenhills Elan Hotel Manilla - Restaurang Greenhills Elan Hotel Manilla - Utsikt Greenhills Elan Hotel Manilla - Buffé
Läge: San Juan Antal rum: 76

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 1755 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (1755)
David E. Familj med småbarn Sweden, den 18 maj 2011
Perfekt läge för shopping

Fina rum, trevlig personal och nära den näst billigaste shoppingen i Manilla!
8,7
vi blev faktiskt positivt överraskade av den fina rumstandarden. vi hade angett vissa önskemål då vi bokade, bland annat vattenkokare och badkar eftersom vi reste med småbarn, dessa önskemål var tillgodosedda redan vid incheckning vilket var skönt. shopping finns på andra sidan gatan vilket även det var skönt då vi därmed slapp en massa taxiresor. frukosten var bra men inte bäst, personalen i restaurangen däremot var väldigt trevlig. det trådlösa nätverket lämnar en del att önska i fråga om hastighet, kanske bättre att traska över gatan till något fik med wifi och surfa där istället.
Tips om att göra på hotellet: Gå upp till poolområdet och ta ett bad eller fortsätt ytterligare två trappor och ta en titt på den fantastiska utsikten.
Jan H. Ensamresenär Sweden, den 19 januari 2011
trevlig personal

personalen
10
Har ej bott på så många hotell... detta var likt dom andra... förutom personalen var ju helt klart 10 poängare gämnfört i andra länder.
Tips om shopping: taxi till robinsson galleri kosta ca 50 peso. taxi chafförer som är ärliga och slår på taxametern ger jag dricks. fanns i närheten av hotellet massa matställen... även shopping där du kan hitta det du skulle behöva.
Hans T. Gruppresenär Sweden, den 17 mars 2009
On the top of thw world!

Rent och snyggt i ett rätt sunkigt område. Fin utsikt från 37:e våningen. Vänlig och hjälpsam personal.
9
Hotellet är rent, modernt och snyggt. Personalen vänlig och välkomnande med ambitioner. Roomservice fungerar med överraskande snabbhet. Läget är bra med "lagom" avstånd från flygplatsen. Hotellet är perfekt som en första övernattning efter en tung långflygning och läget är perfekt för planering av den fortsatta resan. Ett gigantiskt och lättillgängligt köpcenter ett stenkast från hotellet. F ö är området runt hotellet rätt sunkigt, men skiljer sig inte nämnvärt från något annat område i Manila.
Tips om shopping: Ett köpcentrum av mod. större ligger bara 50 m från hotellet. Där kan man handla allt från gitarrer till gin.
Nina R. Reste med partner Philippines, den 18 april 2014
Great Hotel!

Outside Pool, Huge Room, City view
8,3
This hotel is probably underrated but I'll definitely come back!
Edward K. Affärsresenär United Kingdom, den 18 april 2014
Value, friendly staff and good value massages

Location was within walking distance to the office and 2 minutes from Greenhills shopping mall and cinema complexes - high quality.
8,3
I booked in advance and got a great deal. The hotel is not 5 star by any means and a little old but clean, comfortable and was convenient for me. I didn't like the 3rd floor room without a view they allocated upon arrival and so called reception and was immediately transferred to the 37th floor with great views. The housekeeping staff were great. I didn't eat at the hotel as there are tons of restaurants within waking distance in and around the Greenhills shopping Mall. There is only one restaurant in the hotel. You have to be alert and aware everywhere in Manila at all times when walking around. Keep your bag close to you. The hotel had plenty of security and were friendly. There is a spa where you can get a great massage and can also get the masseuse to come to your room. It isn't sleazy and the spa staff are very professional and considerate. I will stay there again next trip.
Cheryl R. Gruppresenär United States of America, den 12 april 2014
We had a very nice stay.

Our hotel was in a good location for shopping, dining and spa treatments.
10
Joanna M. Familj med småbarn Philippines, den 12 april 2014
Stress Free. Very Relaxing.

Service. Food. Relaxing.
8
Ofelia M. Reste med partner United States of America, den 9 april 2014
Good place to rest after a long flight home

Location,price,and amenities
8
Enjoyed it.my recommendation a faster service in checking in since reservation was already made
Cristina D. Ensamresenär Philippines, den 6 april 2014
Very good location, clean rooms

Location, rooms, amenities
7,7
Overall stay was very good. I have stayed here for three times because of it's location. It is close to restaurants and shopping.
Joannah B. Reste med partner Philippines, den 6 april 2014
GOOD

FOOD, HOSPITALITY, BED
6,7
GOOD

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Greenhills Elan Hotel ManillaGreenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från utsidanGreenhills Elan Hotel Manilla - LobbyGreenhills Elan Hotel Manilla - OmgivningarGreenhills Elan Hotel Manilla - Hotellet från insidanGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - SvitGreenhills Elan Hotel Manilla - SvitGreenhills Elan Hotel Manilla - SvitGreenhills Elan Hotel Manilla - GästrumGreenhills Elan Hotel Manilla - BadrumGreenhills Elan Hotel Manilla - BufféGreenhills Elan Hotel Manilla - CaféGreenhills Elan Hotel Manilla - GymGreenhills Elan Hotel Manilla - FestvåningGreenhills Elan Hotel Manilla - PoolGreenhills Elan Hotel Manilla - BadtunnaGreenhills Elan Hotel Manilla - BadtunnaGreenhills Elan Hotel Manilla - FritidsfaciliteterGreenhills Elan Hotel Manilla - RestaurangGreenhills Elan Hotel Manilla - UtsiktGreenhills Elan Hotel Manilla - Buffé


AS-AGWEB-3C02