eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryck Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2452 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2452)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Gordon G. Ensamresenär Canada, den 27 februari 2015
Guangdong Hotel

Location
5
I have stayed here before oncebutthis will be last time rooms small and shabby broken tiles in bathroom not worth the money.
Gordon G. Ensamresenär Canada, den 25 februari 2015
Overrated

Check in was fast maids did the room quickly
5
No way this is a 4* hotel, there is mold in the bathroom old furniture and very small rooms I know that rooms in Hong Kong are small but it is not cheap to stay here, I stayed once before and location is very good but it has gone downhill I will not stay here again
Hendra S. Familj med småbarn Indonesia, den 24 februari 2015
not really clean.

Location
7,3
Not bad... The location very good...
Maebelle R. Gruppresenär Philippines, den 15 februari 2015
near to shopping area

walking distance to shopping mall, tourist spot, many shops around..
6,3
It is very near to shops, malls and tourist spot. the room is okay except with the cr. It is smelly.
Wilford W. Reste med partner Philippines, den 8 februari 2015
good enough

location
8,3
Michael G. Affärsresenär United States of America, den 5 februari 2015
Not so hot...

Location was great, so was the location...as well as the location
6
Lobby was tired, staff not very attentive upon check in. Too busy talking with friends or other people that wandered in in the middle of my late night check in...really??? Can I just get my room key??? They had twin only when I starved a queen. Room was not a 4 star experience. Bed was quite hard...more than I expected as a frailest revealer in Asia. Breakfast was pretty horrible as well. I am not sure what they did to my eggs and bacon, but it qS a steaming like of something for at least 15 minutes...maybe microwaved??? I will not return.
Lai M. Affärsresenär Singapore, den 2 februari 2015
Sad
5,7
Overall is ok, but when I sleep on the bed I was bitten by the bugs all night.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryckGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3B01