eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryck Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2258 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2258)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Ahmed M. Reste med partner Hong Kong, den 30 september 2014
Twin Beds Only

Location Only
5,7
Miss A. Reste med partner Thailand, den 28 september 2014
Near the shopping mall, K11, Mira mall.

Many restaurant around the hotel.
10
The hotel was clean and the staff are friendly.
Ginalyn D. Familj med småbarn Philippines, den 27 september 2014
location,wifi,friendly staff,affordable

good location,wifi,friendly staff
8
3 night stay in Guangdong Hotel.check in & out was easy and fast.the service is good the staff are friendly & helpful.have convenience store and restaurant nearby.the wifi is fast they also offer pocket wifi for only 80hkd not bad.no bathrobes on our room.the luggage storage is not free you have to pay 5hkd each luggage compare to the other hotel its free.but overall perfect place to stay...i will recommend this hotel to my friends and relatives..will stay in this hotel next time
Tracy W. Gruppresenär Hong Kong, den 19 september 2014
Good Hotel for Chinese

Location, service, nice room
7
It was the 2nd time we stayed in this hotel again. The room is big enough and comfortable for two people to share the room. Attentive service. Breakfast was okay. Good location. Easy to access to the shopping area and the local food. Have convenience store nearby. Sure will stay in this hotel next time.
Amit M. Affärsresenär India, den 19 september 2014
Not a great place rooms comfort bads very bad

Location
3,3
Not comfortable
Jay-Ar J. Gruppresenär Philippines, den 16 september 2014
2 niight stay

Location, Free upgrade of room, english attendants
8,3
With location wise, it is located at the heart of east tsim sha tsui.
Chatchai R. Familj med äldre barn Thailand, den 14 september 2014
just ok for the location and breakfast

food, location
6,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryckGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3B06