Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 2565 omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (2565)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Melody S. Reste med partner Philippines, den 22 maj 2015
Good

Courteous staff, clean room & comp wifi
7,3
Fine. They should have more English channels as i noticed there are foreign guests. When we leave our luggage after check-out, they charge hkd5 per luggage,which is quite strange as we stayed there for the night.
Rachel M. Reste med partner United States of America, den 20 maj 2015
Spacious Room in a Perfect Location

Clean, spacious, great location
9,3
Excellent room & location
Jonathan L. Ensamresenär China, den 17 maj 2015
noisy

services is ok, location is good, room is clean
5,7
Hotel offer a old decorations room because price is special from agoda, worst thing in early morning the next room in renovation, crazily digging walls etc. After complain they put me in a new renovation room which they wont offer to online discount clients, be careful
Abdul G. Gruppresenär Indonesia, den 15 maj 2015
The best hotel at Tsim Sha Tsui

Breakfast, Rooms, and Easy Access
9,7
This hotel was great, I enjoyed and love it so much.
Abdul G. Gruppresenär Indonesia, den 15 maj 2015
Good Hotel with Good Service

Rooms, Locations, and Breakfast
9,7
Please come and stay at this hotel, We enjoyed it much there.
Purshotam K. Familj med småbarn India, den 13 maj 2015
Dirty room the house keeping dnt Clean the bathrom

Only location
8,3
My gd room are by clean properly the flush in bathroom dnt work leakege in the shower
Greg A. Reste med partner Philippines, den 13 maj 2015
guang dong hotel for the nth time

location location location
7,3
Fine. As expected. But the bathroom has a spicy armpit stink perhaps from the previous occupant.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3B06