eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryck Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2362 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2362)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Chong S. Familj med småbarn Singapore, den 16 december 2014
Bad toilet flushing system plus lighting too dim.

Gd location, staff is helpful & friendly !
6,7
Consider acceptable if only the toilet can be improved . Lighting is dim in toilet & flushing system is horrible !
Chanya C. Ensamresenär Thailand, den 15 december 2014
Good location

Lots of eating place, near mtr, well equipped room
7,7
Fantastic
Koh H. Familj med småbarn Singapore, den 14 december 2014
no comment

no comment
7,7
Chua J. Familj med småbarn Singapore, den 12 december 2014
Good location

Just a few minutes walk to Tsim Sha Tsui MTR
6,7
Overall okay experience The hotel was not able to give us a double bed and non-smoking floor as they were fully occupied. Room is quite small actually, but overall it is clean.
Johan P. Affärsresenär United States of America, den 11 december 2014
So so.

Location, entertainment area and mrt.
4,3
Queen size bed is too small. TV channel selections too little.
Greg A. Reste med partner Philippines, den 9 december 2014
Repeat

location,service,value for money
8,7
Great as expected.
Rajesh V. Affärsresenär United States of America, den 7 december 2014
Nice area

Location. Food and staff
9,3
Very well

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryckGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3A01