Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Badrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 2668
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (2668)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Edy S. Familj med småbarn Indonesia, den 23 juli 2015
Friendly staff

friendly staff,location good,near restaurant
7
not bad
Edy S. Familj med småbarn Indonesia, den 15 juli 2015
not bad

location,nearby MTR,food
7
Not bad
Tushar D. Affärsresenär India, den 15 juli 2015
Internet very poor

Near the MTR & shopping area
5
Stay was ok.
Hastings T. Familj med äldre barn Malawi, den 15 juli 2015
Nice and clean

Location is good, staff good
7,7
Dan M. Ensamresenär Canada, den 14 juli 2015
not bad

location, location, location
6,7
my stay was OK. shower/bath tub needs attention. I checked out at about 10 am but wanted to store my luggage till about noon. They charge 5 dollars per bag to store ! ABSURD ! I could leave my stuff in my room and check out at noon and would not have to pay extra for 2hours storage. Never saw this before and I think it is absurd.
Ai L. Gruppresenär Malaysia, den 13 juli 2015
Comfortable, convenient and adequate space

Convenient, accessibility to transportation/food and quiet
7,7
Very good stay. The location is nice and near to MTR and surrounding with good foods. The room is comfortable and enough space for three adults comparable to other hotel stayed last year. Will definitely stay in this hotel again.
Edy S. Familj med småbarn Indonesia, den 13 juli 2015
not bad

location,MTR,food
7
Not bad

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04