eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryck Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 2479 omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (2479)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Irene W. Gruppresenär Singapore, den 28 mars 2015
Our stay in Guangdong Hotel was excellent

Excellent location - MTR, food & shopping are all within reach. Hotel is easy to find. It's near to our favourite massage shop.
6,7
We didn't spend much time in the room but it was comfortable & clean.
Glenn R. Familj med äldre barn Philippines, den 18 mars 2015
Not so good

Location, great staff and big lobby
5,7
It's not really good because the rooms are smelly like the carpet smells bad and the curtains.
Amit V. Affärsresenär India, den 15 mars 2015
Can be btetter

Location, food and staff
7
King K. Gruppresenär Malaysia, den 10 mars 2015
Good Location

Location, Wi-Fi, Comfort Room
8
Location is very good, room is considered big in Hong Kong, booked at last minute with quite a good rate for 4 star hotel.
Keith G. Ensamresenär United Kingdom, den 9 mars 2015
stop over

location, comfortable bed
8
Benny L. Affärsresenär Singapore, den 8 mars 2015
Worst stay ever in Hong Kong
2,7
First when I arrived at the hotel, concierge staffs saw me unloading the luggages but did not help . The air conditioning was in bad condition lots of noises. The room are not well maintained. The T.V. looks like 20 years ago and the screen is no more then 18 inches . The services of the staffs are below standard. When you ask for 1 more bottle of water they act as those they can't understand English. On Saturday while waiting for taxi outside the hotel , the bell guy (concierge) do not bother to get us a taxi. Busy talking to each other. When the taxi arrived with passengers dropping off ( a couple with a baby in hand and luggages in the trunk ) . They just don't bother , even the hotel guard also don't bother to ask the concierge to help. I have to call them for assistance to the couple. I will never come back to this hotel.
Edmond N. Affärsresenär Singapore, den 8 mars 2015
Better than 3 star hotel but could be better than

location, rate and cleanliness
6,7
Above average

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryckGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3C08