Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Badrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Executive Lounge
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 2892 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (2892)
Sortera efter:
Johan L. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2016
Bra läge, sunkigt men under renovering.

Bra läge, snabb service, vettigt pris
7
Fyra stjärnor kan det bli när renoveringen är klar. Nu en trea
Anmäl det här omdömet
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Anmäl det här omdömet
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anmäl det här omdömet
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Anmäl det här omdömet
Sivanesh K. Reste med partner Singapore, den 2 februari 2016
They having renovation but it have not highlighted

Breakfast, cleaning and location
7,3
I dont like it bcz there was loud sound durinv
Anmäl det här omdömet
Nathalie D. Familj med äldre barn Philippines, den 26 januari 2016
Excellent location & friendly staff :)

Location, staff, and value for money
7,3
Location is excellent. Water is very slow to drain in the bathroom.
Anmäl det här omdömet
Keat N. Familj med äldre barn Malaysia, den 25 januari 2016
Strategically located

convenient in terms of shopping and foods
6,7
Satisfactory
Anmäl det här omdömet
Liza M. Ensamresenär Malaysia, den 11 januari 2016
stay 2 nights

location, location, location
6
Just okay
Anmäl det här omdömet
Liza M. Ensamresenär Malaysia, den 10 januari 2016
nice stay

good location, spacious room, friendly staffs
6
Just ordinary stay
Anmäl det här omdömet
Feka W. Familj med äldre barn Indonesia, den 5 januari 2016
Good Location only 100m from Nathan road

Location as it is very near to Nathan or to explore Kowloon.
7,7
1. Close to Nathan 2. Simple room 3. Lots of restaurant around Prat avenue
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01