Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 2620
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (2620)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Tracy W. Affärsresenär Hong Kong, den 28 juni 2015
Convenient hotel

Convenient, decent, attentive staffs
7,3
Azhar Y. Ensamresenär Malaysia, den 28 juni 2015
2 days stay

location
6
smoking room they put me in is smelly a bit. the electrical sockets of the 9th floor room was very inconvenient. tq
Tracy W. Gruppresenär Hong Kong, den 27 juni 2015
A decent hotel

Clean, Convenient, value for money
7,3
Tracy W. Affärsresenär Hong Kong, den 26 juni 2015
A hotel with good location

Location, Room size, Cleanliness
6,3
Tracy W. Ensamresenär Hong Kong, den 25 juni 2015
Good for business travel

Location, Value for money, Hotel condition
7
Charles T. Affärsresenär Brazil, den 12 juni 2015
Good place for a quick trip.

Location near the subway, clean and quiet.
8,3
Good location for a quick trip, the location helps a lot. Room are clean but lack of light. Lots of restaurants nearby.
Mahdi H. Familj med småbarn India, den 11 juni 2015
Not good bot bad

Cleanliness, decorted, good
5,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07