eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue Tsimshatsui Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Mötesrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryck Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 245
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2187 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2187)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Sandy S. Familj med småbarn Indonesia, den 22 augusti 2014
Far Far Far Away from Satisfying
2,3
Old Hotel, Charged for stowing away luggage (Free in other hotels), Accidental pressed Blue TV channel and got charged for it (Usually confirmed in other hotels), no Sitting area at the lobby.
Jesada K. Familj med småbarn Thailand, den 12 augusti 2014
Nice hotel in the City center

Location, Convenient, Atmosphere
7
The hotel is located in the middle of city center with easy access to subway and convenient store. Many restaurants and bars are around the area. The room has equip with sufficient amenities and Hair drier. However, the size of the room is pretty cramp compare to the hotel outside city center. Overall stay is very present and I will definitely going back there again.
Rapipongs B. Reste med partner Thailand, den 12 augusti 2014
Guangdong Hotel

Location
4
Rooms were old, dirty, smelly, bad conditioned, wallpaper peeling off. Worst hotel I ever stayed in my life. I was asking for the refund from the first night we arrived but they denied, and offered to change room, which wasn't much an improvement anyway. Couldn't believe such hotels can even be listed on AGODA. Hotels with this condition wouldn't cost a fifth of what I paid for in BKK. Nothing we can do now, just made a mental note not to ever set foot into this hotel again.
Cheryll A. Reste med partner Philippines, den 9 augusti 2014
Value for money and good location

newly renovated rooms; easy to find; restaurants around and a small supermarket beside it.
7,3
Mcman L. Reste med partner Hong Kong, den 3 augusti 2014
spacious and clean room

centrally located, free internet access and spacious room
7
Lisette L. Reste med partner Philippines, den 3 augusti 2014
A Good Hotel

Best things about this Hotel are location, comfort, value for money
6,3
Our stay at Guangdong is pleasant. Hotel is near MTR, shopping centers, and food. This is a great value for money since hotels near this location at this time of the year are quite expensive.
Lai L. Reste med partner Malaysia, den 2 augusti 2014
Clean, comfortable n nearest with shopping area

Clean, comfortable n nearest wt shopping area
7,7
Certisfy nothing can complain

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - MötesrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryckGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3A05