Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 3033 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3033)
Sortera efter:
Johan L. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2016
Bra läge, sunkigt men under renovering.

Bra läge, snabb service, vettigt pris
7
Fyra stjärnor kan det bli när renoveringen är klar. Nu en trea
Anmäl det här omdömet
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Anmäl det här omdömet
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anmäl det här omdömet
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Anmäl det här omdömet
Chin H. Familj med småbarn Singapore, den 26 maj 2016
Time for a change of beddings
3,7
There is no doubt at all the location of the hotel. 5mins to train station, lots of eateries nearby, you will be spoilt for choice. However the hotel is in need of a revamp, basic facilities are fine, but there seems to be a bed bug issue. 3 out of the 6 travellers in my group had more than 20bites on us. After highlighting the issue with the front desk, the staff were very prompt to give us a room change. The hotel charges HKD5 per piece of luggage if you need them to store it for you after checkout, this is something that I am not too fond of.
Anmäl det här omdömet
Nitinkumar B. Familj med småbarn India, den 23 maj 2016
Good
6,7
Very convient as a transportation also near by to all city n food etc
Anmäl det här omdömet
Danica T. Gruppresenär Philippines, den 23 maj 2016
Good Location
4,7
In totality, our stay at Guangdong Hotel was all right. I would say that the cleanliness of the room can be improved upon on. However, I have no huge complains as you do get the value of what you paid for. It has a great location as well. It's relatively very near a train station and near shopping places.
Anmäl det här omdömet
Daisy S. Familj med äldre barn Philippines, den 22 maj 2016
Enjoyed our stay
4
Location is great!
Anmäl det här omdömet
Jie Y. Reste med partner Malaysia, den 22 maj 2016
Good
6,7
Nice
Anmäl det här omdömet
Imelda S. Familj med äldre barn Philippines, den 21 maj 2016
location!
5,7
been here several times, because of the location...but room this time is quite old&small needs to be renovated..suprisingly staff this time are okay..recommended for those on a budget esp during off season!
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01