eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryck Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2335 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2335)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Linah H. Reste med partner Indonesia, den 24 november 2014
Small Room, Clean Room, Stategic Location

The hotel location is stategic, near from MTR station, restaurant, shopping location, Staff hotel cleaning the room everyday, small room for executive room standard
6
We have pleasant time while used Guangdong Hotel, the location was strategic at MTR and bus terminal and helped us to reach so many place at there
Haslinda A. Familj med äldre barn Malaysia, den 23 november 2014
clean and comfy

clean,comfy and lovely
9,3
The hotel is just five minutes walk to the Tsim Tsa Tsui MTR station. Conveniently located and the middle of shopping heaven
Sit Y. Familj med småbarn Malaysia, den 22 november 2014
service in the hotel

they are friendly ,they did a good job on cleaning the room and the entertainment there are many
7,7
It was good and the place nearby have many breakfast to buy.There are also convenience shops to buy things to eat.Their food are also delicious and is a recommendation to eat
Haslinda A. Familj med äldre barn Malaysia, den 21 november 2014
clean and comfy room

clean, hospitality, comfort
9,3
happy with their hospitality, great service and our room is so comfy with all the utilities needed for the stay
Tina L. Affärsresenär Malaysia, den 13 november 2014
Good Choice

Location, Friendly Staff, Value for Money
8
Very pleasant. Room was clean and comfortable although a bit small for executive room. Staff was very helpful and friendly. Good location to shopping and restaurants. Overall, thumbs up and will definitely stay here again.
Fuh S. Reste med partner Malaysia, den 11 november 2014
Guangdong Hotel

Clean, Comfort and Good Location
8,7
Long P. Familj med småbarn Singapore, den 9 november 2014
Nice hotel & good location

1) Near to MTR, 2) Near to many MacDonald fast food. 3) Room is clean.
7,7
We stayed 6 night in GDH and find the location of this hotel is very good. It is very near to MTR about 5 mins walk. There also many eatery near the hotel location. The room is clean daily and no complain. I have read some of the previous reviews saying that the room size is small but my family found it to be reasonable. One small remark i want to highlight is that during one of our stay we seek the help of the hotel's restaurant to warm up some food that we bought earlier from outside but to our disappointment they are unable to help. I was quite shock that a four star hotel did not have any microwave oven!!!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryckGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3C03