eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryck Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 2416 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (2416)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Rungroj W. Familj med småbarn Thailand, den 24 januari 2015
Overrate

Convenient location
6,3
Malin S. Gruppresenär Thailand, den 24 januari 2015
Good Hotel

Location / Price / Service
7,3
Jia E. Affärsresenär Singapore, den 20 januari 2015
Good location

Comfort, convenience,
8
It was a good stay. good location
Richard N. Reste med partner Thailand, den 19 januari 2015
Great. Upgraded me to a suite for free!

Spacious, clean and comfortable
8,7
Daisy S. Familj med äldre barn Philippines, den 18 januari 2015
We are at home at Guangdong Hotel

Filling buffet breakfast, great location and comfortable room
8
Our stay was great!
Piyawan N. Familj med äldre barn Thailand, den 14 januari 2015
Good location

Good location, friendly staff, next to shopping street
7,7
Mandy Y. Affärsresenär Singapore, den 10 januari 2015
cost effective, nice and clean.

cost effective, nice and clean
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Mat och dryckGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3B07