eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue Tsimshatsui Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Festvåning Guangdong Hotel Hong Kong - Reception Guangdong Hotel Hong Kong - Mötesrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Buffé Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Guangdong Hotel Hong Kong - Gym Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Café Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Reception Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Festvåning Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurang Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Guangdong Hotel Hong Kong - Mötesrum
Läge: Tsim Sha Tsui Antal rum: 245
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 1995 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (1995)
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Chee M. Affärsresenär Malaysia, den 15 april 2014
EASY ESCESS

LOCATION , FOOD , BAR
6
IT great to stay here......
Ronaldo C. Familj med småbarn Philippines, den 14 april 2014
A regular old hotel

Its location near MTR, near restaurants and shopping mall
6,3
It was ok and i will hardly recommend the hotel since the room is small and old. The breakfast was ok but lacks people to see the needs of the guests.
Pornpoj P. Familj med äldre barn Thailand, den 14 april 2014
OK

Room size, Good elevator, Adequate bathroom size
6
Adequately satisfy
Carmen G. Affärsresenär Italy, den 14 april 2014
great loacation

location free wifi close to train station
6,3
The hotel is becoming too old, they should renovate the rooms inside, and as usual during show time rate are too high. Since I did book to late I didn't find other hotels to go for not too crazy rate and I did choose this one, which I knew it already, but as I said I did find that now is too old and is not comfortable as before.
Camille C. Familj med äldre barn Philippines, den 14 april 2014
|It was a very good vacation. We did a lot.

it's economical; near the shopping malls; clean and comfortable
8,7
We enjoyed our stay. It was a strategic location. the buffet breakfast was great. It has an easy access to the MTR and the ferries.
Liza M. Familj med äldre barn Philippines, den 13 april 2014
Centrally located hotel with good ambiance

location, near the MTR station, tourist spots nearby
8
for a 5 day stay, it was superb since it has a nice location which enabled us to roam around the city freely
Pawan C. Affärsresenär India, den 10 april 2014
fantastic stay

service location rates
8
i stayed in hotel Guangdong second time because of its location and rates. its one of the best hotel in hongkong and is very close to business areas.Its on the tsim sha tsui which is center point of hongkong. Rooms are clean and hotel staff is also good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - FestvåningGuangdong Hotel Hong Kong - ReceptionGuangdong Hotel Hong Kong - MötesrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - BufféGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGuangdong Hotel Hong Kong - GymGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - CaféGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - ReceptionGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - FestvåningGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanGuangdong Hotel Hong Kong - MötesrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - MötesrumGuangdong Hotel Hong Kong - MötesrumGuangdong Hotel Hong Kong - Buffé


AS-AGWEB-3B01