Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Business Center Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Badrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Svit Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum Guangdong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Guangdong Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Tsim Sha Tsui Antal rum: 244
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 2705
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,4
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (2705)
Sortera efter:
Josefin H. Gruppresenär Sweden, den 7 januari 2011
Bra läge men oengagerad personal.

Läget var bra
4,7
Ingen vidare frukost (såvida man inte gillar middag till frukost), som man också får betala för. Personalen kändes ganska arrogant. Rummet var OK, men inte mycket mer än så. Kändes inte som ett "superiorrum" direkt. Det var för kallt i rummet.
Restaurangtips: Ming Court - Langham Place Hotel (Mong Kok). Riktigt fin och bra restaurang med fantastisk dim sum! Restaurangen har 2 st Michelin-sjärnor.
Anmäl det här omdömet
Hans B. Reste med partner Sweden, den 26 april 2010
bra läge i kowloon

bra läge i kowloon
5,3
bra läge i kowloon. stenhårda sängar. rökluft kommer i AC:n. gammalt hotell.
Anmäl det här omdömet
Anders L. Affärsresenär Sweden, den 26 juli 2009
frekvent gäst

jag gillar läget och så är det prisvärt.
7,7
guang dong hotel hongkong är ett bra beläget hotel på tsim sha tsui på kowloonsidan av hong kong, 2 minuter till tunnelbanan och närhet till många trevliga restauranger t.ex. knutfords teras som är full av trevliga restauranger. hotelet är av lite enklare standard och rent och frächt. gott om hissar snygg lobby bemannat dygnet runt och personalen har goda kunskaper i engelska.
Restaurangtips: knnutfords teras som är full av trevliga restauranger inte bara i markplan utan i flera våningar i flertamet byggnader
Anmäl det här omdömet
Yukifumi T. Affärsresenär Japan, den 28 augusti 2015
Good for Business Trip

clean, quiet, convenient
7
Was close to the central of tsuim sha tsui. Clean and tidy, nice hotel for business person.
Anmäl det här omdömet
Maru S. Affärsresenär India, den 23 augusti 2015
Very small size rooms and unclean totally uncomfor

Location outside look
5
Anmäl det här omdömet
Kuok L. Familj med småbarn Macau, den 23 augusti 2015
Location is good, but the room is too small.

Location, cleanliness and staff performance is good.
6,3
Anmäl det här omdömet
Dwijo E. Reste med partner Indonesia, den 22 augusti 2015
Great place

The room
10
The best hotel in hong kong
Anmäl det här omdömet
Editha V. Familj med äldre barn Philippines, den 22 augusti 2015
Good location , value for money

Good location value for money and nice staff
6,3
Good location, nice staff value for money except that they charged our luggages even for 3 hours after we check out not good
Anmäl det här omdömet
Dong W. Affärsresenär China, den 18 augusti 2015
that's all right.

room is comfortable, the location is nice and staff is polite
8
that's nice hotel location. it's very convinient to look for shopping mall and restaurant.
Anmäl det här omdömet
Bruce P. Familj med äldre barn United Kingdom, den 16 augusti 2015
Great location

Location, price, availability of triple room
7,3
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Business CenterGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - BadrumGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - SvitGuangdong Hotel Hong Kong - GästrumGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - Executive LoungeGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurangGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3B04