Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 228 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,7
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (228)
Sortera efter:
Julia L. Reste med partner Sweden, den 9 januari 2014
Perfekt läge med underbar personal.

Läge, personalen, bra wifi.
8,7
Vi trivdes jättebra med klockrent läge, okej rum, bra wifi på rummet, och en supergullig värdfamilj med en liten crazy unge. De är väldigt hjälpsamma, vi bokade utflykt och open bus biljett hos dem och har fått bäst pris av alla vi pratat med utan att pruta! Återvänder jag någongång till Hanoi igen kommer jag absolut bo här igen! De bryr sig verkligen om sina gäster, pappan i familjen sprang även och köpte bröd åt oss som han bjöd på när det blev tight för oss mellan två bussar så att vi slapp svälta!
Filiph E. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2013
extremt billigt och mycket trevlig personal

bra läge
8
Rummen var bra med tanke på priset, läget är klockrent mitt i Old quaters. Familjen som Har hotellet är jätte hjälpsamma och mysiga, när min pojkvän var sjuk frågade dem hela tiden om vi ville ha hjälp och hur det gick. När vi kom var det första rummet inte så bra men det var inga problem att byt. Bor du ut mot gatan och har fönster och balkong är det dock väldigt lyhört. Man kan få frukost men vi åt aldrig den.
Steffen B. Ensamresenär Thailand, den 24 maj 2016
Nice stay
5,7
Nice stay in center. Room was clean. Unfortunately really bad wifi. And paid the host 500k for a taxi ride that should only cost 250k = he kept the rest for himself.
Manuel L. Ensamresenär Spain, den 14 maj 2016
Good service value money
4,7
The staff was very helpful. The room was very clean. They need to solve the mosquitoes feeding only
Ari V. Reste med partner Finland, den 13 maj 2016
7,5
5
Ok Good service with taxis and trips
Sophie M. Reste med partner Philippines, den 1 maj 2016
Stayed at the sister hotel which is a homestay
4,7
Arrived here late so he'd obviously given our room away so we were sent down the road to a homestay. (Which I was told was $45 a night) Lovely woman, lovely kids. The room was large but sadly the bed was very very very hard. It had no give at all! The wall was in fact a glass screen with wall paper to cover it so it felt uncomfortable everytime someone walked passed. It also let alot of noise is from the family below, which is as expected if you're in a homestay but we didn't book a homestay. A door bell was still connected in the room so that rang 4 times at 7am which freaked me out because I didn't know what it was. Clean bathroom and bedroom, just did not sleep a wink in that bed!
Phuong N. Ensamresenär Vietnam, den 9 april 2016
Kool homestay
5,7
Love this room : clean - warm - and comfortable. Love it
Stefano C. Ensamresenär Italy, den 4 april 2016
once is totally enough
4
The position of this hotel is very favorable. But it's the only strong point of this place. The bed was very uncomfortable, the shower room was not really clean, and the guy of the reception was sometimes irritating (always talking over the phone and not paying attention to clients). Not really my reccomendation.
Byunggun K. Ensamresenär Vietnam, den 2 april 2016
Terrible Noise
3
Terrible noise from beside building construction even until 11 pm. Drilling and hammering drove me crazy.
Katherine N. Ensamresenär Thailand, den 3 mars 2016
Good stay
6
Great location, my room had no windows and I could feel individual springs in my mattress. Very kind and helpful owners
1 - 2 av 2 omdömen
Hanoi Advisor Hotel HanoiHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - UtsiktHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01